- Adım
- mustafa
- Cihazım
- note 7
- Konular
- 1
evet ama 4 wipe yapamadım 3 wipe yaptım sistem yok ofox içindeEn son format data yapmak gerekiyordu yaptınız mı?
evet ama 4 wipe yapamadım 3 wipe yaptım sistem yok ofox içindeEn son format data yapmak gerekiyordu yaptınız mı?
Sistem yok artık. Romu yükleyip format data yaptıysanız olması lazımevet ama 4 wipe yapamadım 3 wipe yaptım sistem yok ofox içinde
rom yükleme ekranındaki yüklemede ilerleyen cubukta hiç haraket olmuyor bir süre bekledikten sonra işlem bitiyor galiba rom yüklenmiyorSistem yok artık. Romu yükleyip format data yaptıysanız olması lazım
Eski sistem açılıyor ise dediğiniz gibi yükleme işlemi hata veriyordur. Ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olabiliriz belki. Hata veriyor ise hata kodunu da yazıyordurrom yükleme ekranındaki yüklemede ilerleyen cubukta hiç haraket olmuyor bir süre bekledikten sonra işlem bitiyor galiba rom yüklenmiyor
guzel bır rom onerın yoldaslarEski sistem açılıyor ise dediğiniz gibi yükleme işlemi hata veriyordur. Ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olabiliriz belki. Hata veriyor ise hata kodunu da yazıyordur
Bu konu zaten rom önerileri ile doluguzel bır rom onerın yoldaslar
miui 5k yı önerir misin halaaaBu konu zaten rom önerileri ile dolu
AOSP ya da MIUI/Hyper hangisini denemek istiyorsun?
Şuan için eu rom kurdum bakalım sonra tekrar uğraşırımEski sistem açılıyor ise dediğiniz gibi yükleme işlemi hata veriyordur. Ekran görüntüsü atabilirseniz yardımcı olabiliriz belki. Hata veriyor ise hata kodunu da yazıyordur
Scarlett ondan daha iyiydi sanki.miui 5k yı önerir misin halaaa
sistem değil zaten data, metadata, wipe, cache bunlari silmeniz lazim muhtemelen datayi secmediniz secseniz eski rom acilmasdievet ama 4 wipe yapamadım 3 wipe yaptım sistem yok ofox içinde