Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 70K

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Telefonu miui 13 android 12 ile kullanıyorum şunu kur diye tavsiye ettiğiniz orjinalinden daha iyi kernel varmı ? Elimde pc yok yazılım patlarsa orijinalde geri dönenem

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Tavsiye ettiğiniz bir aosp rom var mı? Pixel yükledim ama hiç özelleştirme yok ve launcheri hiç beğenmedim.
Pixel launcher hiç güzel değil gerçekten :)
Şu an Crdroid 11.2 kullanıyorum. Eski sürümlerde sorunlar vardı ama A15 ile düzelmiş herhalde :)
Onun haricinde InfinityX rom da oldukça iyiydi. Hem de özelleştirme bol. Son olarak tabi ki VoltageOS :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Şu an Crdroid 11.2 kullanıyorum. Eski sürümlerde sorunlar vardı ama A15 ile düzelmiş herhalde :)
Onun haricinde InfinityX rom da oldukça iyiydi. Hem de özelleştirme bol. Son olarak tabi ki VoltageOS :)
Bende Mistos son sürüm deniyorum bakalım 😂. Sorun olursa cr 15-14 veya orionos dark arasında gidip geliyorum 😂

anther57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ramazan
Cihazım
redmi 4
Konular
0
Hocam crdroidi hangi recovery ile yükkediniz. Bende Google play hata verdi. Hangi gappsi yuklemeleyim?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam crdroidi hangi recovery ile yükkediniz. Bende Google play hata verdi. Hangi gappsi yuklemeleyim?
Güncel Twrp official ile hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mistos romda hoşuma gitmeyen bir şeyler vardı hemen değiştirmiştim :D Yorumlarını bekliyoruz hocam
Bende Mistos son sürüm deniyorum bakalım 😂. Sorun olursa cr 15-14 veya orionos dark arasında gidip geliyorum 😂

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
dreamui'nin kontrol merkezi plugini ve tema sorunu için gerekli zipler bunlar. plug in recoveryden, tema olan modül olarak yükleniyormuş. romun yapımcısı mr moratt da geri dönmüş galiba grupta gördüm az önce :D

Ekli dosyalar

• Fixedthemereset.zip
    3 KB · Görüntüleme: 1
  • 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐦𝐔𝐈 Plug-in.zip
    11,1 MB · Görüntüleme: 3
Üst Alt