- Konular
- 0
Deneyeceğim teşekkürler4.0 kullandım ben iyiydi 4.2 de iyidir deneyin derim
Deneyeceğim teşekkürler4.0 kullandım ben iyiydi 4.2 de iyidir deneyin derim
Hocam yüklediniz mi? 4.2 sürümde klon uygulamalarda klavye açılma sorunu var mı acaba?Deneyeceğim teşekkürler
Hocam geç cevap için kusura bakmayın. Tayin durumunda oldugumdan pek giremedim foruma. hyperos bütün portları denedim. Hyperos 2 de maalesef adam akıllı bir port bulamadım. Vieos 2.0 en beğendiğim olmuştu. Onda da NFC çalışmıyordu, ve ekran 120 FPS de sabit kalıyordu. Gerçi 60 fpse düşürmek için modül çıkardılar ama. Sırf FPS değiştirmek için her seferinde modül kurmak gerektiğinden değiştirdim. Bu gün charlios yeni port çıkardı. bir de ona bakacağım. Belki şimdiki nextos a nazaran daha akıcı olur.Hocam 2.0.1 port u çıkmış denediniz mi veya rom hakkında bilginiz varmı eğer iyiyse onu deneyeyim.
Hocam strix kullanıyorum genelde. Yvy yi deniyorum şimdi. Skiddie de denedim ama nextos da pek memnun kalmadım nedense.Hangi kerneel kurdun hoca
Hocam yüklemedim daha yüklersem bilgi veririmHocam yüklediniz mi? 4.2 sürümde klon uygulamalarda klavye açılma sorunu var mı acaba?
Hocam ben de denedim siz yazana kadarHocam geç cevap için kusura bakmayın. Tayin durumunda oldugumdan pek giremedim foruma. hyperos bütün portları denedim. Hyperos 2 de maalesef adam akıllı bir port bulamadım. Vieos 2.0 en beğendiğim olmuştu. Onda da NFC çalışmıyordu, ve ekran 120 FPS de sabit kalıyordu. Gerçi 60 fpse düşürmek için modül çıkardılar ama. Sırf FPS değiştirmek için her seferinde modül kurmak gerektiğinden değiştirdim. Bu gün charlios yeni port çıkardı. bir de ona bakacağım. Belki şimdiki nextos a nazaran daha akıcı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam strix kullanıyorum genelde. Yvy yi deniyorum şimdi. Skiddie de denedim ama nextos da pek memnun kalmadım nedense.
Hocam bu ROM silinmiş, telegram kanalında da bulamadım. Uzun süredir MIUI kullanıcısıyım AOSP romlara hiçbir şekilde ısınamadım ve alışamadım. Hangi ROM'u önerirsiniz acaba? Şuanki ROM'da telefonum sürekli 37-40 derece arasında. Sizce hangi ROM'u ve kerneli yüklemeliyim?Bunu yükle çok memnun kalacaksın
#Miui #DreamUI #Official #ROM #S #Sweet #Sweetin
DreamUI Official | Android 12
Released: 04/01/'25
Download
Screenshot
Support
Changelog
Notes :
• Base MIUI 14.0.1.0 SHGIDXM
• Recommended OrangeFox by Aryan
• Clean Flash Recommended
• Sweetin Not tested yet but I'm sure it works
• Use Genesis Karnel For maximum experience
• Sorry I forgot to include DreamUI Plug-in
• If you experience the theme reverting to default, just flash module ThemaGuardian
Credits :
• @TheRealModder Base ROM & helping
• @kashis_cringey_stuffs for moded apps
• @tunrung logo & tester
• @hiralayalos for guide
• @Hsan_DagelLand for teaching
• All Genesis team for support
• To fix camera on sweetin use this
By @Mr_Moratt
Follow @RedmiNote10ProChannel
Join @RedmiNote10ProDiscussion
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve sonrada genessis kerneli at üstüne mis gibi rom çok seri ve hizli
bu romu geçen gün ben de deneyecektim ama telegram kanalı falan da silinmiş kanalin sahibi de ortalikta yok niye anlamadimHocam bu ROM silinmiş, telegram kanalında da bulamadım. Uzun süredir MIUI kullanıcısıyım AOSP romlara hiçbir şekilde ısınamadım ve alışamadım. Hangi ROM'u önerirsiniz acaba? Şuanki ROM'da telefonum sürekli 37-40 derece arasında. Sizce hangi ROM'u ve kerneli yüklemeliyim?
Aynen hala nextos dayim ben de. Charlieos'u deneyemedim hala.Hocam ben de denedim siz yazana kadar
en son nextOS önermiştiniz şuan hala en iyisi o sanırım bir de trm 1.2 eu(lts) romunu beğendim ancak nextOS daha hızlı gibi duruyor.
ben denerim hocam çok iyi olur upload edersenizAynen hala nextos dayim ben de. Charlieos'u deneyemedim hala.
Bu arada dreamui denemek isteyen olursa upload edebilirim. Rom arşivimde mevcut![]()
Bir rom veya kernel yaptıktan sonra (Genesis Kernel i de derlemisti) kendilerinin genelde ulaşılamaz ve eleştirilemez görmeye başladıkları için burunları kalkıp sonra da top benim kimseyi oynatmıyorum diyerekten gidiyorlarbu romu geçen gün ben de deneyecektim ama telegram kanalı falan da silinmiş kanalin sahibi de ortalikta yok niye anlamadim