Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 70K

ugguur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
İyi akşamlar tele pixel OS yükledim herşey çok iyi ama pubg de 40 FPS veriyor bunu yükseltmenin bir yolu var mı, başka rom yüklemek istemiyorum, bu romu çok sevdim, kernelsu ile modülle falan mümkün mü

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
İyi akşamlar tele pixel OS yükledim herşey çok iyi ama pubg de 40 FPS veriyor bunu yükseltmenin bir yolu var mı, başka rom yüklemek istemiyorum, bu romu çok sevdim, kernelsu ile modülle falan mümkün mü
mümkün modullerle 90 120 falan yapılabiliyor forumda bulursunuz muhtemelrn

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam teşekkürler, pixel OS a uygun kernel bildiğimiz var mı acaba bir de ksu kurduğum zaman başka birşey kurmama gerek var mı
hocam sleepy, aghisna, meraki, starfield, skiddie falan bunlara bakabilirsiniz. ben şuan sleepy kullanıyorum memnunum. ksu kurduktan sonra birşey kurmanıza gerek yok ama bazı kernellar ksu next manager istiyor düz ksu yerine o apkyı kuracaksınız

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Hocam açıkçası şu ana kadar en memnun kaldığım rom bu. Neredeyse bütün portları denedim. Farklı sürümlerini de. Vieos, megaos, sweeper os, one piece, aiterlerin bütün sürümlerini denedim. vs. Vs. Çeşitli aosp romları da denedim. Her birinde ufak ufak buglar buldum. Kimiyle uğraşmak istemedim. Google phone görünce bile rahatsız oldum değiştirdim. Aosp akıcılığı yok ama MIUI seven biri olarak, en kullanışlı rom bunda karar kıldım. Kernel de değiştirdim. Artık uzun süre değiştirmem rom😀

Kullandığım sürüm bu. Link isteyen olursa

OS1.0.6.0-PORT | Android 13
Released: 19/1/'25

Notes
• ExSonic kernel (KSU)
• Mega Vendor V1
• Fixed NFC bug

By: @llxcd_EGy
Channel:

Telegram kanalı üzerinden direkt telegramdan da indirebilirsiniz.
Hocam hala kullanıyomusunuz bu romu ya da kullanan varmı scarlett v4 ten geçeceğim. Hatalar falan neler var acaba ?

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
ben denerim hocam çok iyi olur upload ederseniz
Hocam anca upload edebildim. Mobilden bu kadar oluyor.

DreamUi

Hocam hala kullanıyomusunuz bu romu ya da kullanan varmı scarlett v4 ten geçeceğim. Hatalar falan neler var acaba ?
Valla hocam hala kullaniyorum. Bu ara çok nöbet denk geliyor. Charlieos'u deneyemedim. Port romlarda olan hataların bir coguna bunda rastlamadım. Biraz özelleştirme var. NFC çalışıyor. Aod çalışıyor. Onun dışında bahsettiğim bugları da modül ya da kernel değiştirerek çözdüm.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Buni

DreamUi

Valla hocam hala kullaniyorum. Bu ara çok nöbet denk geliyor. Charlieos'u deneyemedim. Port romlarda olan hataların bir coguna bunda rastlamadım. Biraz özelleştirme var. NFC çalışıyor. Aod çalışıyor. Onun dışında bahsettiğim bugları da modül ya da kernel değiştirerek çözdüm.
Bunun theme fix ini de at bence

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3

DreamUi

estağfurullah hocam zaten acelesi yoktu teşekkür ederim

ugguur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
hocam sleepy, aghisna, meraki, starfield, skiddie falan bunlara bakabilirsiniz. ben şuan sleepy kullanıyorum memnunum. ksu kurduktan sonra birşey kurmanıza gerek yok ama bazı kernellar ksu next manager istiyor düz ksu yerine o apkyı kuracaksınız
Teşekkürler

Üst Alt