Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 72K

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Ben bu diye hatırlıyorum, bu değilse bir sürümü daha var bende. Onu da eklerim

Bu da ikincisi

Teşekkürler hocam birinciyi kullanıyordum birde ikincisini deneyeyim

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Konudaki yorumlar yol gösterir hocam. Bir kaç sayfa geriye doğru okursan ilgini çeken bir rom bulabilirsin :)
Hocam şu sıralar denediğin yada önceden denemiş olduğun önerebileceğin rom varmıdır?

Şuan dreamui kullanıyorum, rom gercekten çok hızlı ve batarya konusunda çok iyi ancak miui e alışamıyorum rom istediği kadar hızlı olsun arayüze cok alıştığımdan yapamıyorum maksimum 1 hafta kullanıyorum.

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam şu sıralar denediğin yada önceden denemiş olduğun önerebileceğin rom varmıdır?

Şuan dreamui kullanıyorum, rom gercekten çok hızlı ve batarya konusunda çok iyi ancak miui e alışamıyorum rom istediği kadar hızlı olsun arayüze cok alıştığımdan yapamıyorum maksimum 1 hafta kullanıyorum.
ben de dreamuideyim, electro kernel ile kullanıyorum scarletten iyi ve kötü yanları var. gözüme çarpanları sayayım

artıları
rom scarlette göre daha hızlı arayüzü, uygulama açılışları
scarlette arkaplandaki uygulamaları çarpı tuşuyla kapatınca önbellek temizleyince uygulama kasası da kapanıyordu sola kaydırınca açılmasını biraz beklemek zorunda kalıyordum dreamde bu sorun yok
apk uygulama yüklerken bilinmeyen kaynaklar izni istemiyor, scarlett her uygulama için izin istiyordu bir de mi hesabı istiyordu bunun için can sıkıyordu
paket yükleyicisi de ayrıca modlu, uygulama yüklerken güncellerken sürümünü min android sürümünü falan gösteriyor baya hoş bence

eksileri
ses barı biraz kısa
monet denilen aptal özellik var(scarlette oldugunu hatırlamıyorum)
dosya yöneticisinde reklam çıkıyor(belki diğer sistem uygulamalrında da vardır daha denk gelmedim,)
scarletta kilit ekranında sol menüye uygulama vs ekleme vardı ama bunda göremedim

Son düzenleme:

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
ben de dreamuideyim, electro kernel ile kullanıyorum scarletten iyi ve kötü yanları var. gözüme çarpanları sayayım

artıları
rom scarlette göre daha hızlı arayüzü, uygulama açılışları
scarlette arkaplandaki uygulamaları çarpı tuşuyla kapatınca önbellek temizleyince uygulama kasası da kapanıyordu sola kaydırınca açılmasını biraz beklemek zorunda kalıyordum
apk uygulama yüklerken bilinmeyen kaynaklar izni istemiyor, scarlett her uygulama için izin istiyordu bir de mi hesabı istiyordu bunun için can sıkıyordu
paket yükleyicisi de ayrıca modlu, uygulama yüklerken güncellerken sürümünü min android sürümünü falan gösteriyor baya hoş bence

eksileri
ses barı biraz kısa
monet denilen aptal özellik var(scarlette oldugunu hatırlamıyorum)
dosya yöneticisinde reklam çıkıyor(belki diğer sistem uygulamalrında da vardır daha denk gelmedim,)
scarletta kilit ekranında sol menüye uygulama vs ekleme vardı ama bunda göremedim
Tam da romu anlatmışsınız, evet reklamlar sanırım rom stock üzerine yapıldığı için neredeyse her sistem uygulamasında görüyorum ancak stock miui için bile gerçekten hızlı ve kullanışlı bir rom ne yazık ki miui serüveni bende fazla sürmüyor, sanırım voltage os 4.2 ya da infinity x kuracağım.

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Tam da romu anlatmışsınız, evet reklamlar sanırım rom stock üzerine yapıldığı için neredeyse her sistem uygulamasında görüyorum ancak stock miui için bile gerçekten hızlı ve kullanışlı bir rom ne yazık ki miui serüveni bende fazla sürmüyor, sanırım voltage os 4.2 ya da infinity x kuracağım.
valla hocam ben de aosp miui arası gidip geliyorum aosp çok akıcı hoş sade ama miuide de bazı güzel özellikler var mesela kayan pencere miuilerde çok daha kullanışlı game turbo da falan işe yarıyor bu bir de yillarca bunun arayüze alisinca aosp da değişik geliyor kararsızım

Üst Alt