Hocam şu sıralar denediğin yada önceden denemiş olduğun önerebileceğin rom varmıdır?
Şuan dreamui kullanıyorum, rom gercekten çok hızlı ve batarya konusunda çok iyi ancak miui e alışamıyorum rom istediği kadar hızlı olsun arayüze cok alıştığımdan yapamıyorum maksimum 1 hafta kullanıyorum.
ben de dreamuideyim, electro kernel ile kullanıyorum scarletten iyi ve kötü yanları var. gözüme çarpanları sayayım
artıları
rom scarlette göre daha hızlı arayüzü, uygulama açılışları
scarlette arkaplandaki uygulamaları çarpı tuşuyla kapatınca önbellek temizleyince uygulama kasası da kapanıyordu sola kaydırınca açılmasını biraz beklemek zorunda kalıyordum dreamde bu sorun yok
apk uygulama yüklerken bilinmeyen kaynaklar izni istemiyor, scarlett her uygulama için izin istiyordu bir de mi hesabı istiyordu bunun için can sıkıyordu
paket yükleyicisi de ayrıca modlu, uygulama yüklerken güncellerken sürümünü min android sürümünü falan gösteriyor baya hoş bence
eksileri
ses barı biraz kısa
monet denilen aptal özellik var(scarlette oldugunu hatırlamıyorum)
dosya yöneticisinde reklam çıkıyor(belki diğer sistem uygulamalrında da vardır daha denk gelmedim,)
scarletta kilit ekranında sol menüye uygulama vs ekleme vardı ama bunda göremedim