- Adım
- olcay
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 7
Hocam çekirdek sürümüne art arda tıklayın test menüsü açılacak,1. sırada bulanan Check versiyon info kısmına tıklayın ve alta inin LCM information yerde ne yazıyor?Panel markasına Nasıl bakacağım
Hocam çekirdek sürümüne art arda tıklayın test menüsü açılacak,1. sırada bulanan Check versiyon info kısmına tıklayın ve alta inin LCM information yerde ne yazıyor?
Ozaman sanırım bende miui kararlı sürümün çıkmasını bekleyeceğimBu sorunu uzun zaman önce ben de yaşamıştım. Yabancı kaynaklar dahil her yerde çözüm aradım bulamadım. En son miui 8 globalde yaşadım. Miui 9 betaya geçince düzeldi.
Hocam panelde sıkıntı yok eğer, bl açık ise twrp üzerinden Developer rom yükleyebilirsiniz. Ama biraz bekleyin yakında Miui9 gelecek.Ozaman sanırım bende miui kararlı sürümün çıkmasını bekleyeceğim
Dostum tahmini nezaman çıkar miui 9Hocam panelde sıkıntı yok eğer, bl açık ise twrp üzerinden Developer rom yükleyebilirsiniz. Ama biraz bekleyin yakında Miui9 gelecek.
Mİ6 için en geç 1-2 hafta içinde çıkar, belki de bu Cuma bile çıkabilir...beklemede kalınDostum tahmini nezaman çıkar miui 9