- Adım
- olcay
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 7
Hocam sürüm 8.5.2.0 nasıl oluyor. Son sürüm 8.5.1.0Panel markasına Nasıl bakacağım
Valla bilmiyorum ki bana böyle geldiBende mi6 kullanıyorum ama bu sorunu yaşamadımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Acaba sahte yazılımmı anlamadım.Valla bilmiyorum ki bana böyle geldi
Hocam aynı sorun bende de var tema ile alakası yok, orijinal üzerinde gelen temaları da kullansam ilk etapta sorun olmuyor ama bir kaç saat sonra veya dakika bilemiyorum kendiliğinden bu hali alıyor. Bunu ayarlardan düzeltiyorum temayı değiştirmeden ama yine bir süre sonra değişiyor. Son iki güncellemeden sonra bunları yaşamaya başladım sanırım güncellemelerle alakalı bir sorun. Umarız yeni sürümde bu düzelir.Sanırım, tam emin olmamakla birlikte, bu google ın Android versiyonları ile ilgili bir durum olsa gerek...
ama belki bu konuyu daha iyi bilen bir arkadaşımız aydınlığa kavuşturabilir inşallah
Güzel taktikmis miui 9 a kadar böyle idare edeceğizHocam aynı sorun bende de var tema ile alakası yok, orijinal üzerinde gelen temaları da kullansam ilk etapta sorun olmuyor ama bir kaç saat sonra veya dakika bilemiyorum kendiliğinden bu hali alıyor. Bunu ayarlardan düzeltiyorum temayı değiştirmeden ama yine bir süre sonra değişiyor. Son iki güncellemeden sonra bunları yaşamaya başladım sanırım güncellemelerle alakalı bir sorun. Umarız yeni sürümde bu düzelir.
Ayarlardan şu şekilde düzeltebiliyorum;
Ayarlar> Bildirimler & durum çubuğu > Bildirimler & geçişler ekran düzeni > Birleşik (bu ayarı "Ayrı" yapıp tekrar "Birleşik" yapıyorum.)
Mi flash ile 8.5.1.0 sürümünü indirip kur. Çünkü 8.5.2.0 diye bir sürüm mevcut değil...Güzel taktikmis miui 9 a kadar böyle idare edeceğiz