- Adım
- olcay
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 7
Arkadaşlar aynı sorun bende de var ancak yeni gelen güncelleme ile de sorun çözülmedi, tema ile alakalı bir durum değil, sürüm ile de alakalı değil.
Çözümünü bilen var mıdır acaba?
Telefonun yazılım sürümü ekte yer alan resimdeki gibidir.
Hayır gece modu ile ilgili kullandığım bir uygulama yok.Gece modu ile kullandığınız farklı bir uygulama var mı?
Dediğiniz gibi bir çözüm değil sanırım bu, aynı güncellemelere sahip iki telefon arasında nasıl böyle bir farklılık olabiliyor çok enteresan doğrusu.bu sorunu miui 7 8 9 beta yada stabil sürümlerde ara ara yaşadım tamamen çözümü de yok malesef, yani yıllardır olan ve tamamen düzeltilmeyen bir sorun. Tam ekran bir uygulamadayken ekran döndürme aktifse tekrarlıyor genelde. Geçici çözümü alakasız olsada buldum. Marketten radardroid uygulamasını indirin gerekli izinleri verin uygulama açılınca sol yanda ay güneş gibi bir simge var gece modu programın bir iki defa basın koyu renk bildirim çubuğu düzeliyor uzun bir sürede tekrarlamıyor. Ama dediğim gibi bu sorunun tamamen çözümü mü değil.
boşuna çözüm arama hocam ben çok aradım bir sonuç alamadım vaktini boşa harcama, sorun olduğunda dediğimi yap yeter. miui sistem temelinde var bir sorun arada tekrarlıyor yada belki çözüyorlar sonra tekrar bozuyorlar yeni özellik eklerken. Bidirim paneli sürekli değişen ve benim düşüncem miui'nin en başarısız özelliği. instagram gibi uygulamalarda beyaz bildirim çubuğunu 2 yılda zor düzelten bir firmadan bahsediyoruz. 4 farklı cihazda onlarca sürümde yaşadım bu sorunu.Hayır gece modu ile ilgili kullandığım bir uygulama yok.
[doublepost=1521009131,1521009038][/doublepost]
Dediğiniz gibi bir çözüm değil sanırım bu, aynı güncellemelere sahip iki telefon arasında nasıl böyle bir farklılık olabiliyor çok enteresan doğrusu.
Burada anlatılan çözümü uygulamayı dener misiniz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar bildirim çubuğum neden hep böyle koyu