boş beleş mesajlar atmayın. 1700e getirin sizden alalım.Merhaba mi 6 normalde 360 dolar en azından 1700 e fln verseniz
Tabi siz de haklısınız şimdi verdiğiniz fiyat iyi ama 128 gb yok muboş beleş mesajlar atmayın. 1700e getirin sizden alalım.
1 aydır yok o kadar bu kadar diyen onlara kişiye ağır konuştum, kanıtlarla gelin dedim, gelemeyenlere kanıtlarla geldim, yarısı küfretti sahibinden.com'dan attırdım, yarısı özür diledi.
Sefa'ya saçma sapan mesajlar,
Fatih Öksüz'ün konusunda hele hele GeriZ...'lıca mesajlar atılmış.
360 dolar filan değil hele ki geçen ay ilk çıktığında. Çin'den mi marketten dahi 360 dolara ALAMAZSINIZ.
1700'e getirin diyorsunuz, listeye bile bakmamışsınız.
1730tl ön ödemeli 64gb fiyatım. Verirsiniz parayı 30 gün içinde 1730tl'ye alırsınız.
Stok fiyatı bütün satanlarda 10 20tl farkla aynı, kimse 200tl ucuza vermez.
Mrb 30 gün teslim 128 GB bana uyar ama gittigidiyor n11 fln alışveriş sitelefonda dükkanını yok mu bu şekilde alırım ama üniversidedeyim babam güvenmeDi (benim miui foruma güvenim var ama işte babam...)Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizin durumunuzuda anladım en uygun fiyata verende sizsiniz yakın zamanda bende sipariş vericegimn11'e girip oradan alın kendiniz de bana da zulüm yaşatmayın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buradaki excel dosyasında sık sorulan soruları harfine kadar okursunuz, size uymuyorsa bana mesaj atmazsınız.
Mi6 tahminen Ağustos eylülde resmi satışa gelir
Tahminen 1750tl 64gb stok bizim gibiler satarken resmi olanı 2000tl civarı olur
Bir cihaz resmi olarak normal fiyatlara gelince de ben satışını yapmıyorum zaten.