Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Crdroid Mi 9t pro sorumlusunun bildiğim kadarı ile eşi vefat ettikten sonra projeyi Mi 9t pro için sonlandırmışlardı. Sonlanmadan önce Bluetooth kulaklık Sbc kodek sorunuyla ilgili bug bildirmiştim, sorun kabul edildi ama o sorunda öylece havada kalmıştı. Aosp romlar arasında en başarılı bulduğum rom projesidir Crdroid, umarım proje devam eder.
Evet hocam maalesef proje sonlandırıldı böyle bir olaydan dolayı ama bakalım tekrardan canlandıracaklar gibi umarım proje geri gelir.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Black Iron Rom Geliştiricisi projeyi sonlandırdığından dolayı konudan kaldırılmıştır.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-10-07 154655.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-07 154655.png
    62,2 KB · Görüntüleme: 10

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

RisingOs Revived Rom eklenmiştir.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
İnfinityX 3.3 Sürümünde Temiz Kurulum Şart, güncelleme yapacak arkadaşlar bu uyarıyı dikkate alsın. Sebebi, İnfinityX romu kaynak kodlarında güncellemeye gitti.

rstemel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Konular
0
Banka uygulamalarının çalıştığı bir rom önerirmisiniz

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
aosp romlarda L1 lisansını kaybetmek çok kötü bir durum. korumanın bir yolu olsa infinityx romunu denemek istiyorum. şu an hyperos bir romdayım.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
aosp romlarda L1 lisansını kaybetmek çok kötü bir durum. korumanın bir yolu olsa infinityx romunu denemek istiyorum. şu an hyperos bir romdayım.
kaybolma durumu yok hocam tüm aosp romlarda l1 sorunsuz çalışıyor bu cihazda. Kaybolsa da geri getirilebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

infinityx kuracaksanız telegram var ise yardımcı olabilirim

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
kaybolma durumu yok hocam tüm aosp romlarda l1 sorunsuz çalışıyor bu cihazda. Kaybolsa da geri getirilebiliyor.

infinityx kuracaksanız telegram var ise yardımcı olabilirim
Ben android 15 bilinen popüler aosp romları denemiştim. En çok crdroid hoşuma gidiyordu. Bana birkaç sorun çıkarıyor aosp romlar. İlki L1 lisansı başlarda kullanılıyor olsada aniden L3 e dönüşebiliyor. Bunu çok yaşadım. Geri getirmek için Xiaomi miui veya hyperos rom kurup geri getirmek gerekiyor. diğer sorunum; kulaklığımda sbc, aac ve ldac kodek mevcut ve telefona bağlandığımda ldac sorunsuz çalışırken aac ve sbc düzgün çalışmıyor aosp a15 romlarda, kodek değiştirince ses gidiyor. Bunu crdroid yapımcısına da ilettim ve sorun olarak kabul bile etmişti. Ldac açıkken şarj çabuk bitiyor, sbc ve aac de şarj daha uzun gidiyor. Yardım teklifi için teşekkürler ama aosp ve miui, hypeos varyant rom kurulumlarına hakimim. Sadece android 16 denemedim ve infinityx çok övüldüğü için denemek istedim.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Ben android 15 bilinen popüler aosp romları denemiştim. En çok crdroid hoşuma gidiyordu. Bana birkaç sorun çıkarıyor aosp romlar. İlki L1 lisansı başlarda kullanılıyor olsada aniden L3 e dönüşebiliyor. Bunu çok yaşadım. Geri getirmek için Xiaomi miui veya hyperos rom kurup geri getirmek gerekiyor. diğer sorunum; kulaklığımda sbc, aac ve ldac kodek mevcut ve telefona bağlandığımda ldac sorunsuz çalışırken aac ve sbc düzgün çalışmıyor aosp a15 romlarda, kodek değiştirince ses gidiyor. Bunu crdroid yapımcısına da ilettim ve sorun olarak kabul bile etmişti. Ldac açıkken şarj çabuk bitiyor, sbc ve aac de şarj daha uzun gidiyor. Yardım teklifi için teşekkürler ama aosp ve miui, hypeos varyant rom kurulumlarına hakimim. Sadece android 16 denemedim ve infinityx çok övüldüğü için denemek istedim.
hocam kullandığınız Recoveryden dolayı bile l1 düşebiliyor twrp konum var oradaki twrp de böyle bir sorun olmuyor. Konumdaki twrp yi indirip işlemleri o twrp üzerinden yapın. Bu konudaki twrp de aynı gerçi :D

hocam kullandığınız Recoveryden dolayı bile l1 düşebiliyor twrp konum var oradaki twrp de böyle bir sorun olmuyor. Konumdaki twrp yi indirip işlemleri o twrp üzerinden yapın
İnfinity X şuanki sürümü ile aşırı iyi, geliştirici bile yeni sürümle birlikte akıcılığın çok iyi olduğunu belirtti kesinlikle deneyin

Üst Alt