Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
hocam kullandığınız Recoveryden dolayı bile l1 düşebiliyor twrp konum var oradaki twrp de böyle bir sorun olmuyor. Konumdaki twrp yi indirip işlemleri o twrp üzerinden yapın. Bu konudaki twrp de aynı gerçi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnfinity X şuanki sürümü ile aşırı iyi, geliştirici bile yeni sürümle birlikte akıcılığın çok iyi olduğunu belirtti kesinlikle deneyin
ben rom kurarken önerilen recovery leri kullanıyorum ki geneli zaten orangefox varyantları. bendeki L1 kayıpları kurulumdan bir süre sonra rom kullanırken oluyordu. recovery kurulumu esnasında yaşamadım henüz. bana ek bilgi olsun bu. infinityx e geçmeyi düşüneceğim. bu arada ben aosp romlara geçsem bile not uygulaması ve galeri olarak xiaomi uygulamalarını kullanıyorum. alışkanlık işte. miui core modülü var, o modülü kurduktan sonra xiaomi apklarını apkmirrordan indirip kurabiliyoruz. ha bazı apk sürümleri çalışmıyor.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
ben rom kurarken önerilen recovery leri kullanıyorum ki geneli zaten orangefox varyantları. bendeki L1 kayıpları kurulumdan bir süre sonra rom kullanırken oluyordu. recovery kurulumu esnasında yaşamadım henüz. bana ek bilgi olsun bu. infinityx e geçmeyi düşüneceğim. bu arada ben aosp romlara geçsem bile not uygulaması ve galeri olarak xiaomi uygulamalarını kullanıyorum. alışkanlık işte. miui core modülü var, o modülü kurduktan sonra xiaomi apklarını apkmirrordan indirip kurabiliyoruz. ha bazı apk sürümleri çalışmıyor.
recovery kurulumundan değil hocam yanlış anlamışsınız. Romu kurduğunuz recovery bile l1 kaybına sebep olabiliyor

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
daha önce karşılaşmadığım için garip geldi tabi net bir şekilde anlayamamışım. şimdi iyi anladım sağol.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Aosp dünyasına bekliyorum miui gibi hantal romdan sonra cihazınız nefes alacak :D
android 15 aosp lerde cihaz çok nefes alamadı açıkçası :D hep bir sıkıntı hep bir sorun vardı. bazılarının arayüzü hyperos romlardan bile kötüydü akıcılık anlamında. hyperos 2 kakathic ve fellzport romlardaki stabilite çok iyi, akıcılık aosp kadar olmasada hoş. L1 lisans sorunu ve bahsettiğim kulaklık kodeği sorunu olursa anında hyperosa dönerim kendimi iyi biliyorum :D bu arada leica kamera var mı infinityx rom da ? gerçi gcam kullanıyorum config ile ama leica camerada iyi.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
android 15 aosp lerde cihaz çok nefes alamadı açıkçası :D hep bir sıkıntı hep bir sorun vardı. bazılarının arayüzü hyperos romlardan bile kötüydü akıcılık anlamında. hyperos 2 kakathic ve fellzport romlardaki stabilite çok iyi, akıcılık aosp kadar olmasada hoş. L1 lisans sorunu ve bahsettiğim kulaklık kodeği sorunu olursa anında hyperosa dönerim kendimi iyi biliyorum :D bu arada leica kamera var mı infinityx rom da ?
Hocam A15 bu cihazın için tokat gibi geldi geliştiriciler düzeltmek için baya uğraşmışlardı. Ama a16 için bu durum çok kolay oldu, hepsi A16 ya koşarak geçtiler :D. A15 de hangi romu kullandığınız da önemli ve a15'in ram yönetimi aşırı berbattı. Lecia kamera var mı bilmiyorum.

Üst Alt