Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
infinityx i yükledim. evet gerçekten akıcı bir deneyimi var. maalesef android 15 te de olan kulaklık kodek sorunu burada da var. kulaklığı takınca ldac dışındaki kodeklerde sesi kulaklığa yönlendirmiyor. ldac şarjı hızlı tükettiği için sbc veya aac kullanmak istesemde aosp de bunu yapamıyorum ama hyperosta bu sorun yok. Ldac kodekli kulaklıklara aosp romların alerjisi var. birde android 15 te miui core modül kurduktan sonra xiaomi uygulamalarını kullanabiliyorken, android 16 da çalışmadı. port halde apk ile hallediliyor ama kulaklık sorunundan dolayı maalesef ben hyperos tan devam. hyperos 3 romlar gelene kadar hyperos 2 den devam.
Hocam benim kulakta ldac desteği yok bu yuzden aac bağlanıyor ve sorunsuz ses alabiliyorum. Kulaklığınızda sorun olabilir

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Miuicore eskide kaldı hocam o yüzden, bende yaap rom var kulaklık test edeyim bende de aynı sorun var mı
Miui core modülünü yapan kişi modüllerini güncelliyor. Belki android 16 ya uyarlanmamıştır bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim kulakta ldac desteği yok bu yuzden aac bağlanıyor ve sorunsuz ses alabiliyorum. Kulaklığınızda sorun olabilir
Kulaklıkta sorun mu var diye düşündüm. Kulaklık başka telefon ve bilgisayarda da denendi. Miui ve hyperosta ldac codec kapatılabiliyor. Hiçbir sorun da çıkarmıyor. Sadece aosp de sorun var. Daha önce dediğim gibi crdroid yapımcısına videolu kanıt gösterip bu sorunun varlığını kabul ettirmiştim. birde aosp de Bluetooth kulaklık bağlayınca hiçbir ayar göstermiyor hyperostaki gibi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Miui core modülünü yapan kişi modüllerini güncelliyor. Belki android 16 ya uyarlanmamıştır bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklıkta sorun mu var diye düşündüm. Kulaklık başka telefon ve bilgisayarda da denendi. Miui ve hyperosta ldac codec kapatılabiliyor. Hiçbir sorun da çıkarmıyor. Sadece aosp de sorun var. Daha önce dediğim gibi crdroid yapımcısına videolu kanıt gösterip bu sorunun varlığını kabul ettirmiştim. birde aosp de Bluetooth kulaklık bağlayınca hiçbir ayar göstermiyor hyperostaki gibi.

Crdoridin geliştiricisi eşini kaybettiği için projeyi yarım bıraktı Crdroid a15 te sadece 2 güncelleme aldı yani bu sebeple hatayı düzeltmesi havada kaldı dediğim gibi benim kulaklıkta ldac yok ve sorunsuz ses alıyorum dediğiniz gibi diğer kodeklerde sorun olsa bende ses alamazdım

turquoise.blue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Konular
1
Crdoridin geliştiricisi eşini kaybettiği için projeyi yarım bıraktı Crdroid a15 te sadece 2 güncelleme aldı yani bu sebeple hatayı düzeltmesi havada kaldı dediğim gibi benim kulaklıkta ldac yok ve sorunsuz ses alıyorum dediğiniz gibi diğer kodeklerde sorun olsa bende ses alamazdım
Crdroidin başına gelenleri biliyorum o bilgiyi ben yazmıştım buraya :) Diğer kodeklerde sorun yok sorun aosp romun kulaklığın en iyi kodeği dışındaki kodekleri kullanmaya izin vermemesi. Attığım görseldeki gibi ldac kapatma açma seçeneği bile sunmuyor. Ben bulaklığı 2 yıldır kullanıyorum ve aosp ye geçene kadar sorun da yaşatmamıştı. Şansıma artık, genelde böyle tuhaf sorunlar hep başıma gelir şaşırmıyorum.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Crdroidin başına gelenleri biliyorum o bilgiyi ben yazmıştım buraya :) Diğer kodeklerde sorun yok sorun aosp romun kulaklığın en iyi kodeği dışındaki kodekleri kullanmaya izin vermemesi. Attığım görseldeki gibi ldac kapatma açma seçeneği bile sunmuyor. Ben bulaklığı 2 yıldır kullanıyorum ve aosp ye geçene kadar sorun da yaşatmamıştı. Şansıma artık, genelde böyle tuhaf sorunlar hep başıma gelir şaşırmıyorum.
geliştirici seçeneklerden codec değiştiriliyor galiba birazdan ldac destekli kulaklıkta codec değiştirmeyi bulmaya çalışacağım sonucu bildiririm

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
hocam yaap romda ldac desteği yok galiba ldac belirmedi ama geliştirici seçeneklerden kodek değiştiriliyor haberiniz olsun

Üst Alt