Rehber K20 Pro - Mi 9T Pro Android 15-16 DSP Custom Rom Kurulumu

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Konu daha anlaşılır şekilde düzenlenmiştir. Konudaki adımları tek tek takip etmeye ve acele etmemeye özen gösterin :D

teknolocix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eee
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
merhaba. sizin vermiş olduğunuz twrp yi yükleyince sürekli fastboot moda atıyor. bilgisayar üzerinden geçici olarak açıyorum tekrar yapıyorum. yine aynı fastboot moda atıyor. twrp nin kendi sitesinden son sürümünü indirdim. orda sorun yok. kalıcı olarak twrp yapıyor. ama bu seferde failled to mount '/system_root' (invalid argument) hatası alıyorum.

yardımcı olabilir misiniz

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
merhaba. sizin vermiş olduğunuz twrp yi yükleyince sürekli fastboot moda atıyor. bilgisayar üzerinden geçici olarak açıyorum tekrar yapıyorum. yine aynı fastboot moda atıyor. twrp nin kendi sitesinden son sürümünü indirdim. orda sorun yok. kalıcı olarak twrp yapıyor. ama bu seferde failled to mount '/system_root' (invalid argument) hatası alıyorum.

TWRP nin sitesindeki sürüm baya eski konudaki twrp custom twrp, kendi bulduğunuz ile rom yükleyemezsiniz twrp yükleme adımlarını takip edin konuda çözümü var olmadı yine konularımdan orangefox yükleyebilirsiniz. Ayrıca aldığınız hataları dert etmeyin öyle hata vermesine rağmen sorunsuz kuruluyor. Zaten konunun sonunda bahsediyorum konuyu dikkatlice okuyun. Konu dışındaki hiçbir recoveryi kullanmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

⚠️ 6. Önemli Notlar ve Hatalar​

• Uygulama Depolama Sorunu: Format Data işlemini tekrar edin
  • "No OS Installed", "Failed to Mount system_root" hataları: Göz ardı edin
  • TWRP açılmıyorsa:
  • Bu konudaki 5. adımı uygulayın [Link]
Konuyu detaylı okursanız zaten çözümü de belirtmiştim

Son düzenleme:

teknolocix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eee
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
TWRP nin sitesindeki sürüm baya eski konudaki twrp custom twrp, kendi bulduğunuz ile rom yükleyemezsiniz twrp yükleme adımlarını takip edin konuda çözümü var olmadı yine konularımdan orangefox yükleyebilirsiniz. Ayrıca aldığınız hataları dert etmeyin öyle hata vermesine rağmen sorunsuz kuruluyor. Zaten konunun sonunda bahsediyorum konuyu dikkatlice okuyun. Konu dışındaki hiçbir recoveryi kullanmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

⚠️ 6. Önemli Notlar ve Hatalar​

• Uygulama Depolama Sorunu: Format Data işlemini tekrar edin
  • "No OS Installed", "Failed to Mount system_root" hataları: Göz ardı edin
  • TWRP açılmıyorsa:
  • Bu konudaki 5. adımı uygulayın [Link]
Konuyu detaylı okursanız zaten çözümü de belirtmiştim
Teşekür ederim. Twrp ne kadar uğraşsamda kalıcı hale getiremedim. Ama Orangefox ile hallettim. Infinity x yükledim.

Aşırı yavaş şarj ediyor. Telegramda bir tane düzeltme buldum. Sanırım magisk modülüydü. Magisk ile root olmadı. Kernel denedim telefondan olmadı. Bilgisayardan beceremedim.
Evolution x kurdum android 16. Şarj sorunu hala devam ediyor. Çözümü konusunda bir fikriniz var mı?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Teşekür ederim. Twrp ne kadar uğraşsamda kalıcı hale getiremedim. Ama Orangefox ile hallettim. Infinity x yükledim.

Aşırı yavaş şarj ediyor. Telegramda bir tane düzeltme buldum. Sanırım magisk modülüydü. Magisk ile root olmadı. Kernel denedim telefondan olmadı. Bilgisayardan beceremedim.
Evolution x kurdum android 16. Şarj sorunu hala devam ediyor. Çözümü konusunda bir fikriniz var mı?
Sorunu cozmenize sevindim Ksunext kurun apk olarak ( ) modül kismindan da zygisknext kurup ( ) yeninden başlatın tekrardan altta paylaştığım dosyayı modul kısmından flashlayın

Ekli dosyalar

• Optimal_Fast_Charge_for_Raphael_by_MoZoiD.zip
    4,4 KB · Görüntüleme: 2

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Lunaris-Aosp Rom konuya eklenmiştir.

teknolocix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eee
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Hocam çok teşekür ederim. Gecenin bi yarısı yazdın işimi hallettin. Başka bi sorunla uğraşıyordum hemen cevap veremedim kusura bakma. Tavsiyenle infinity X kurdum gayet akıcı. Pil de iyi dayanıyor. Allah razı olsun 🤲
Sorunu cozmenize sevindim Ksunext kurun apk olarak ( ) modül kismindan da zygisknext kurup ( ) yeninden başlatın tekrardan altta paylaştığım dosyayı modul kısmından flashlayın

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Hocam çok teşekür ederim. Gecenin bi yarısı yazdın işimi hallettin. Başka bi sorunla uğraşıyordum hemen cevap veremedim kusura bakma. Tavsiyenle infinity X kurdum gayet akıcı. Pil de iyi dayanıyor. Allah razı olsun 🤲
Rica ederim hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, romun keyfini çıkartın :D

kurum1520

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mı 9T Pro
Konular
1
Merhabalar geçenlerde yaap rom yüklemek isteyip başarılı olamamıştım. Emek verip daha sade bir tanıtım yapmışsınız emeğinize sağlık. Şu an yeni tarifinizle tekrar deneyeceğim yaap rom ve infinity arasında kaldım. Önerinizi alabilir miyim?

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
15
Merhabalar geçenlerde yaap rom yüklemek isteyip başarılı olamamıştım. Emek verip daha sade bir tanıtım yapmışsınız emeğinize sağlık. Şu an yeni tarifinizle tekrar deneyeceğim yaap rom ve infinity arasında kaldım. Önerinizi alabilir miyim?
Hocam yaap sade stabilite odaklı infinity ise özelleştirme odaklı ama o da stabildir. İki romunda geliştiricileri gayet iyi bilgili kişiler özelleştirme seviyorsaniz infinty öneririm.

Üst Alt