hocam üst paneldeki bildirime basıp dosya aktarımını seçininfinity x te usb kabloyu taktığımda sadece şarj modu aktif oluyor dosya aktarımını aktif edemiyorum bilen var mı acaba?
Sanmıyorum hocam ben yaap a16 kullanıyorum usb ile istediğim şekilde dosya gonderebiliyorum. A16 ile ilgili değilAndroid 16 usb problemi var galiba güvenlik kaynaklı sadece şarj ediyor telefonu dosya aktarımına bağlanmıyor![]()
Hocam aklıma gelmişti kablo değiştirmeniz ama dedim pc den o kadar dosya atmıştır herhalde kablosu değildir dedimkabloyu değiştirdim şu an düzeldi. başına gelen olursa ilk etapta kablo değiştirerek ve farklı usb girişlerini deneyebilir
evet normalde hyperos surumlerını falan yukledım bırcok transfer yaptım ama androıd 16 yı yukleyınce meydana geldi bu durumHocam aklıma gelmişti kablo değiştirmeniz ama dedim pc den o kadar dosya atmıştır herhalde kablosu değildir dedim![]()
Değişik neyseki çözmüşsünüzevet normalde hyperos surumlerını falan yukledım bırcok transfer yaptım ama androıd 16 yı yukleyınce meydana geldi bu durum