- Adım
- Cihan
- Cihazım
- Xiaomi 14 Ultra
- Konular
- 103
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tespitlerinize, aşağıdaki açıklamalara dayanarak katılmıyorum... Duygusal davranarak konuyu açmışsınız ve kendi bakış açısıyla çok haklısınız... Ama gerçekler aşağıda özetlenmiş...
Bence doğru bir politika uygulanmış, keşke daha önceki Mi serilerinin yanına da bir şeyler (T, Pro, Mıro, Kıro gibi) koyup, ihtiyaçlara göre tercih imkanı sunmuş olsalardı...
Hocam katılmamakta kendinizce haklı olabilirsiniz tabiki fakat alıntı yaptığınız mesajdaki arkadaşa belirttiğim gibi size de tekrar etmek isterim.
Kamera sizin için çok daha önemli olabilir tabiki fakat ana kameralar aynı zaten, ikinci ve üçüncü kameralarda değişiklik var ve onlarda emin olun çok büyük bir eksiklik değil. Ben çok fazla fotoğraf çeken biri olmama rağmen ikinci ve üçüncü sensörleri binde bir belki kullanıyorum. Geniş açıyı her çekimde kullanamazsınız kullandığınızda görüntünün kenarları lensin şeklinden dolayı yamuk ve bozuk çıkacak, telefoto da düşük ışık koşullarında kullanılmayacak kadar vahim durumda bu yüzden çoğu durumda ana kamera tüm işinizi görüyor. Diğer lensler istisna durumlarda iş görüyor.
Oysa batarya ve ekran telefonu her elinize aldığınızda kullanmak zorunda olduğunuz bir şey. Mi 9 bırakın oyuncu için olmayı normal bir kullanıcı için bile çok düşük bir bataryaya sahip. Bazen günde 3-4 kere bile şarj ettiğim oluyor. Normal kullanımda ise sabah evden çıkıp akşam 17 de eve gelene kadar ucu ucuna zor yetiyor.
Kulaklık ise yine yokluğunu çok fark ettiren bir şey. Onu da Bluetooth ile kapatmaya çalışsak da kablolu kulaklık kullanımı çok daha pratik ve etkili.
Sonuç olarak bence bu durum insanlara tercih sunmaktan ziyade insanlara yeni bir şey satmak için oluşturulmış pazarlama kumpasları.
Son düzenleme: