Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
İnadiniza hayranim sizi herkes uyardi ona ragmen hala degisik yazmaya devam ediyorsunuz uzgunum raporluyorum artik.
Aca beyefendi kabul ederler mi acasa seramik alsam üstünü versem parasını

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Aca beyefendi kabul ederler mi acasa seramik alsam üstünü versem parasını

Öyle de yapabilirler ama en kötü iade edip paranızı alırsınız. Sonrasında seramik olanı satın alırsınız.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Öyle de yapabilirler ama en kötü iade edip paranızı alırsınız. Sonrasında seramik olanı satın alırsınız.
Şimdi şöyle ki tamam ama değişim raparo bana gönderildi ama seramik modelin sorunları var mı acaba bi daha uğraşmak istemiyorum servisle falan

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Şimdi şöyle ki tamam ama değişim raparo bana gönderildi ama seramik modelin sorunları var mı acaba bi daha uğraşmak istemiyorum servisle falan

Sadece 12 gr daha ağır.

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Güncellemeyi kurdunuz mu? Bence de almayın, Xiaomi den uzak durun. Bir daha elinizi sürmeyin bu markaya. İsterseniz üyeliğinizi de silelim foruma da girmeyin. Bu nasıl bir kin nasıl bir marka kötüleme çalışması. İyi günler dilerim.
Burası insanların Xiaomi cihazları hakkında sorunları ve görüşlerini paylaştığı bir platform değil mi? Ben öyle düşündüğüm için üye oldum.

İnsan tuttuğu takımı bu kadar savunmuyor. Şüphelenmemek elde değil.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Burası insanların Xiaomi cihazları hakkında sorunları ve görüşlerini paylaştığı bir platform değil mi? Ben öyle düşündüğüm için üye oldum.

İnsan tuttuğu takımı bu kadar savunmuyor. Şüphelenmemek elde değil.
Çözüm önerilerine sırtını dönüp markayı kötülemeye çalışan insanlara ne demeli? Çözümü var ama cihaz hatalı marka kötü mü diyelim? Kusura bakmayın ama biraz da bizim yerimizden bakmalısınız.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Çözüm önerilerine sırtını dönüp markayı kötülemeye çalışan insanlara ne demeli? Çözümü var ama cihaz hatalı marka kötü mü diyelim? Kusura bakmayın ama biraz da bizim yerimizden bakmalısınız.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya beyefendi şimdi gerçekten çok ilgili şahsen delta ben memnun kaldımm mi 5 vardı ve gerçekten memnundum ve mi6 geçtim şansıma hatalı çıktı ve gereken yapıldı değişim oldu şuan büyük markalar bile değişim yapmazken resmi olarak ülkemize giriş yapmayan bi firmanın değişimi bu kadar kısa sürede yapması taktire şahan ve tabiki deltanın bu kadar etkili çözüme gitmezi beni ziyadesiyle mutlu etti ve bu forumunuzu ben çok beğeniyor çünkü yanlış harf bile yazsam uyarmanız buda ne kadar titizlilikle ilgilendiğinizi gösteriyor yaptığınız iş zor saolun hep böyle kalın ilgi alakanız mi telefonlarını seviyor ve böyle bi hata en üst segement telefonda olabilir ki beni soğutmadı çöztme hızlı kavuşması ziyadesi ile memnun etti saolun varolun DELTA SERVİS 2 VE MİUİ TÜRKİYE SAYFASI

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Şikayet dilekçesinde ne yazdiniz hocam buraya aynısını yazar mısınız? Ben de göndermeyi düşünüyorum.
Bu arada bazı arkadaşlar bütün mi6 larda var bu sorun demiş bazıları da seramiklerde yok demiş. Benim cihaz seramik ve sorun var ama akrabamda seramik olmayan versiyon var ve onun ekran sorunsuz.

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Şikayet dilekçesinde ne yazdiniz hocam buraya aynısını yazar mısınız? Ben de göndermeyi düşünüyorum.
Bu arada bazı arkadaşlar bütün mi6 larda var bu sorun demiş bazıları da seramiklerde yok demiş. Benim cihaz seramik ve sorun var ama akrabamda seramik olmayan versiyon var ve onun ekran sorunsuz.

Sonunda beni de ikna ettiniz, ben de göndermeye karar verdim.

Hatayı anlatan bir yazı ile değişim ve iade için gereken raporun verilmesini talep ediyorum demeniz yeterli.
[doublepost=1519485318,1519485278][/doublepost]Arzu ederseniz üst kısmın çeşitli ekranlarda fotoğraflarını çekip ilave edebilirsiniz.
[doublepost=1519486838][/doublepost]Ama ben raporu alıp artık bu telefonu iade etmeyi düşünüyorum. Yazılımı ayrı dert, tema yüklemeye izin vermemesi ayrı dert. Bir de ekran sorunlu mu çıkacak sorunsuz mu belli değil. Artık bu 3. telefonum ve 4. sü olmayacak. Bu kadar dertli telefon görmedim.

Oyla:
Üst Alt