Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Saolun ama mi6 aldım ışık sızması var neredyse hepsinde bunu bilerek almak mantıksız bende ilkte mi6 aldım ama size sorum 5t nin kronik sorunu varmı mi6 tıdaki ışık sızması gibİ

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi şöyle diyeyim her telefonda bu tarz sorunlar olabilir ben mi 6 yı 1 hafta önce aldım gayet memnunum pili 2 gün oyun oynamadan götürüyor ve öyle ışık sızması filan da yok bu tarz sorunlar her telefonda olabilir öyle sorunlar şans la alakalı biraz ama bana göre %90 çıkmaz 5T de

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Şimdi şöyle diyeyim her telefonda bu tarz sorunlar olabilir ben mi 6 yı 1 hafta önce aldım gayet memnunum pili 2 gün oyun oynamadan götürüyor ve öyle ışık sızması filan da yok bu tarz sorunlar her telefonda olabilir öyle sorunlar şans la alakalı biraz ama bana göre %90 çıkmaz 5T de
Saolun bi sipariş vereyim o zaman iyi geceler usta

Oyla:

MYX

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
5t usta bide bunda yansımı deniyim

Hayırlı olsun ozaman karışmak gibi olmasın ama bayilerden alman daha güvenli hocam bir kontrol filan edersin

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hayırlı olsun ozaman karışmak gibi olmasın ama bayilerden alman daha güvenli hocam bir kontrol filan edersin
Erzurum da bulamadım ki usta ya mecburen

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Ya dedğin doğru ama ne bilim ben çok beğendim 5t yi bakalım sipariş verim gelsin bundada sorun olursa tuylu telefon kullanıcam

Hocam dediğin telefonu Teknosa mağazasında inceledim. Herşey iyi güzel ama arkadaşların dediği gibi Mi 6 kadar premium hissi vermiyor. Daha çok orta sınıf çin malı telefonlar gibi ve ekranı sanırım amoled. Ben de başka bir telefon alsam ne alırım diye baktım açıkçası ama Mi 6 gibisini ve fiyatını bulamadım. Değişim raporu verecekler ama değiştirmesem mi diye de düşünmeye başladım :/

Baktığım telefonlar;
- HTC U11 (SD 835 - Güzel telefon ama kendi uygulamalarına son verip google uygulamalarına yöneldi)
- LG G6 (SD 821 - Sadece işlemcisi geçen yılın işlemcisi ve ekran yine düşük parlaklıkta)
- Huawei P10 ve P10 Plus (Kirin 960 - Huawei işlemcileri antutu gibi uygulamardan düşük puan alıyor ama kamera ve ses iyi)
- Xiaomi Mi Mix 2 (SD 835 - Ekran parlaklığı düşük) ve Mi Note 3 (SD 660 - Performans düşük ve kasadan ışık sızması problemlei var)
- OnePlus 5T (SD 835 - Kasa kalitesi orta seviye telefonlar gibi ve sanırım amoled ekran)
- ZTE Nubia Z17 (SD 835 - Bu telefon hakkında fazla bilgim yok bunu almak biraz riskli)

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam dediğin telefonu Teknosa mağazasında inceledim. Herşey iyi güzel ama arkadaşların dediği gibi Mi 6 kadar premium hissi vermiyor. Daha çok orta sınıf çin malı telefonlar gibi ve ekranı sanırım amoled. Ben de başka bir telefon alsam ne alırım diye baktım açıkçası ama Mi 6 gibisini ve fiyatını bulamadım. Değişim raporu verecekler ama değiştirmesem mi diye de düşünmeye başladım :/

Baktığım telefonlar;
- HTC U11 (SD 835 - Güzel telefon ama kendi uygulamalarına son verip google uygulamalarına yöneldi)
- LG G6 (SD 821 - Sadece işlemcisi geçen yılın işlemcisi ve ekran yine düşük parlaklıkta)
- Huawei P10 ve P10 Plus (Kirin 960 - Huawei işlemcileri antutu gibi uygulamardan düşük puan alıyor ama kamera ve ses iyi)
- Xiaomi Mi Mix 2 (SD 835 - Ekran parlaklığı düşük) ve Mi Note 3 (SD 660 - Performans düşük ve kasadan ışık sızması problemlei var)
- OnePlus 5T (SD 835 - Kasa kalitesi orta seviye telefonlar gibi ve sanırım amoled ekran)
- ZTE Nubia Z17 (SD 835 - Bu telefon hakkında fazla bilgim yok bunu almak biraz riskli)
Bunu alayım 5t beğenirsem sende geçersin

Oyla:
Üst Alt