Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Niyeyse çekirdek sürümüne birçok kez tiklamama rağmen belirtilen ekran gelmiyor, rom kaynaklı bir problem olabilir mi ?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 de1a tıkla

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Niyeyse çekirdek sürümüne birçok kez tiklamama rağmen belirtilen ekran gelmiyor, rom kaynaklı bir problem olabilir mi ?

7 de1a tıkla çekirdek sürümüne

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Olmuyor hocam :) neyse sağlık olsun :)

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Olmuyor hocam :) neyse sağlık olsun :)

Çekirdek sürüme tıklama sadece kendi romunda oluyor. Google'dan saf android için telefon bilgilerine nasıl bakarım veya android (hangi sürüm ise) secret codes diye arattır oradan telefon bilgileri için gereken kod ile erişirsin sanırım.

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam dediğin telefonu Teknosa mağazasında inceledim. Herşey iyi güzel ama arkadaşların dediği gibi Mi 6 kadar premium hissi vermiyor. Daha çok orta sınıf çin malı telefonlar gibi ve ekranı sanırım amoled. Ben de başka bir telefon alsam ne alırım diye baktım açıkçası ama Mi 6 gibisini ve fiyatını bulamadım. Değişim raporu verecekler ama değiştirmesem mi diye de düşünmeye başladım :/

Baktığım telefonlar;
- HTC U11 (SD 835 - Güzel telefon ama kendi uygulamalarına son verip google uygulamalarına yöneldi)
- LG G6 (SD 821 - Sadece işlemcisi geçen yılın işlemcisi ve ekran yine düşük parlaklıkta)
- Huawei P10 ve P10 Plus (Kirin 960 - Huawei işlemcileri antutu gibi uygulamardan düşük puan alıyor ama kamera ve ses iyi)
- Xiaomi Mi Mix 2 (SD 835 - Ekran parlaklığı düşük) ve Mi Note 3 (SD 660 - Performans düşük ve kasadan ışık sızması problemlei var)
- OnePlus 5T (SD 835 - Kasa kalitesi orta seviye telefonlar gibi ve sanırım amoled ekran)
- ZTE Nubia Z17 (SD 835 - Bu telefon hakkında fazla bilgim yok bunu almak biraz riskli)
Mi note 3 kullanicisi olarak cevap verirsem millet sd 625 e bayilirken ,660 835 mimarisi ile uretilmistir. 6 gb ram ile birlikte gram yavaslik kasma vs yok.
İsik sizmasi telefonun hatasi degil. Arkasindaki lazer baskidan dolayi .

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Mi note 3 kullanicisi olarak cevap verirsem millet sd 625 e bayilirken ,660 835 mimarisi ile uretilmistir. 6 gb ram ile birlikte gram yavaslik kasma vs yok.
İsik sizmasi telefonun hatasi degil. Arkasindaki lazer baskidan dolayi .
Beyefendi hata değilse madem bu garanti ve gezegen gsm benim paramı neden iadede ediyor ve hata olduğunu kabul ediyor sizce mantıklımı lazer dediğiniz arkada bizim ışık sızması bildirim çubugunda lazer le oranın ne alaksı var bi lazerdir gidiyonuz hata işte kabul edin ya

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Beyefendi hata değilse madem bu garanti ve gezegen gsm benim paramı neden iadede ediyor ve hata olduğunu kabul ediyor sizce mantıklımı lazer dediğiniz arkada bizim ışık sızması bildirim çubugunda lazer le oranın ne alaksı var bi lazerdir gidiyonuz hata işte kabul edin ya

Turkcenizin bozuk olmasini anliyorum ama bu bir kusur degil lutfen mesajimi tekrardan okuyun. Ben telefonun ARKASİNDAKİ isik sizmasindan bahsediyorum. Benimle ne alip veremediginiz var bilmiyorum ama ben telefon saticisi degilim kabul etmem gereken birsey yok ne yazik ki.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Turkcenizin bozuk olmasini anliyorum ama bu bir kusur degil lutfen mesajimi tekrardan okuyun. Ben telefonun ARKASİNDAKİ isik sizmasindan bahsediyorum. Benimle ne alip veremediginiz var bilmiyorum ama ben telefon saticisi degilim kabul etmem gereken birsey yok ne yazik ki.
Sizinle tabiki bi alğp veremediğim yok ama kime ışık sızması diyosam lazerden kardeşim lazerden falan değil anlatamıyorum ondan yoksa siz forum arkadaşımsınız size bi kastım olamaz iyi geceler net söyleyin lazer dolayı arkada ışık sızması türkçe demişken anlatım bozukluğu sizde...

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Sizinle tabiki bi alğp veremediğim yok ama kime ışık sızması diyosam lazerden kardeşim lazerden falan değil anlatamıyorum ondan yoksa siz forum arkadaşımsınız size bi kastım olamaz iyi geceler net söyleyin lazer dolayı arkada ışık sızması türkçe demişken anlatım bozukluğu sizde...

Kusura bakmayin haklisiniz lazerin ne oldugunu herkesin bildigini dusunuyordum bilmeyen olabilecegi aklima gelmemis yil olmus 2018 cunku. Neyse iyi forumlar

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Hocam arkadaşın konuyu açtığı ilk mesaja gidersen fotoğraflarda arka kapaktan bahsedilmediğini açıkça görebilirsin. Konuyu takip ediyorum ısrarla lazer ile yazı yazıldığından diyorsun. Bence önce sen konuyu güzelce oku ve cevap ver :)

Oyla:
Üst Alt