Yardım Işık sızması

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
4 gün önce mi6 tı aldğmm 128gb versiyonu ama üstte buraz ışık sızması varya canımı sıkıyorr telefonn mükemmel ama işte hep gözüme çarpıyorr ne yapabilirim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

#delta servis 1

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam arkadaşın konuyu açtığı ilk mesaja gidersen fotoğraflarda arka kapaktan bahsedilmediğini açıkça görebilirsin. Konuyu takip ediyorum ısrarla lazer ile yazı yazıldığından diyorsun. Bence önce sen konuyu güzelce oku ve cevap ver :)
Dogrudur mesajlar karismis olabilir insalik hali foruma o kadar cok yeni konu aciliyor ki bu arka kapak hakkinda gozum secemedi herhal mesajlari.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
Kusura bakmayin haklisiniz lazerin ne oldugunu herkesin bildigini dusunuyordum bilmeyen olabilecegi aklima gelmemis yil olmus 2018 cunku. Neyse iyi forumlar
Konuyu da siz anlamıyorsunuz ısrarla suzun gibi ler lazerden diyip duruyu konu başlığını iyi okumuyor direkt yazıyorsunuz bence önce konunun ne olup olmadığını irdeleyip yazmanızı tavsiye ederim ama malesef direkt yazınca öyle kaldınız anlamsızca biz ışık sızması derken ekran diyoz siz arkada ki ışık sızmasına taktınız iyi forumlar önce anlayıp sonra yazmanızı tavziye ederim hocam...

SM-G570F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Hocam arkadaşın konuyu açtığı ilk mesaja gidersen fotoğraflarda arka kapaktan bahsedilmediğini açıkça görebilirsin. Konuyu takip ediyorum ısrarla lazer ile yazı yazıldığından diyorsun. Bence önce sen konuyu güzelce oku ve cevap ver :)
Dogrudur mesajlar karismis olabilir insalik hali foruma o kadar cok yeni konu aciliyor ki bu arka kapak hakkinda gozum secemedi herhal mesajlari.
Konuyu da siz anlamıyorsunuz ısrarla suzun gibi ler lazerden diyip duruyu konu başlığını iyi okumuyor direkt yazıyorsunuz bence önce konunun ne olup olmadığını irdeleyip yazmanızı tavsiye ederim ama malesef direkt yazınca öyle kaldınız anlamsızca biz ışık sızması derken ekran diyoz siz arkada ki ışık sızmasına taktınız iyi forumlar önce anlayıp sonra yazmanızı tavziye ederim hocam...

Hayret harfleri ucer ucer uzatmadan yaziyorsunuz ama gene yazim hatalari devam.tavziye degil tavsiye olacak .diyoz degil diyoruz.once bir yazmayi ogrenelim sonra karsimizdakini uyaralim :) tekrardan iyi forumlar.

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2

Hayret harfleri ucer ucer uzatmadan yaziyorsunuz ama gene yazim hatalari devam.tavziye degil tavsiye olacak .diyoz degil diyoruz.once bir yazmayi ogrenelim sonra karsimizdakini uyaralim :) tekrardan iyi forumlar.
İyi forumlar küçük şeylere takılmaya vaktim yok...

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2
İyi forumlar küçük şeylere takılmaya vaktim yok...

Artı hızlı yazdığımdan hata olması gayet normal siz hiç yazarken hata yapmıyormusunuz ...

Oyla:

reiskaraca25

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Reis
Cihazım
Mi5
Konular
2

Bide dönüp yazılarına bakarsanız hep ı yerine i harfi kullanıyorsunuz küçük şeylere takılmayın

Oyla:

demirhanunlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Demirhan
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Uzun süre dayanmama rağmen çok sorun çıkarttığı için mi6 mı verip note 7 'ye geçiş yaptım arkadaşlar. ekran budur dedim. Tavsiye olunur.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Uzun süre dayanmama rağmen çok sorun çıkarttığı için mi6 mı verip note 7 'ye geçiş yaptım arkadaşlar. ekran budur dedim. Tavsiye olunur.
Hayırlı olsun dostum, umarım sorunsuz kullanırsınız.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

emre38

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi4
Konular
12
Hayırlısı olsun ama yerinizde olsam pek umutlanmazdım. Benzer şeyleri ben de yaşadım (üçüncü Mi 6 telefonum) ama en son değişimden yeni açılmamış kutuda verdikleri cihazda da üst tarafta hafif bir ışık çizgisi vardı. Benim değişim sebebim farklı yerlerdeki ışık sızmasıydı ama elime geçen 3 cihazda da üst kısımdaki o çizgiyi farkettim ve bu yüzden genetik olduğunu düşünüyorum. Ben de normalde ekran konusunda çok titizim ama orası beni hiç rahatsız etmiyor, zaten çok belirgin de değil. Yani aynı sorun yeni telefonda da olabilir hazırlıklı ol diye söylüyorum. Belki sendeki gibi belirgin çıkmaz bu seferki ama olacak eminim.

Pek bir bağlantı kuramadım ama yukarıda Captainalp arkadaşın bahsettiğine göre de ithalatçı garantili cihazların arka kapağına lazerle yazılan silik yazılardan dolayı tümünde olduğunu söylüyor.

Ayrıca burada, bende o sorun yok diyenlerin cihazları genelde ya seramik ya da garantisiz imei atılmış cihazlar. Seramiklerde böyle bir sorunun çıkmaması, o cihazların normalden farklı (daha özenli ve değişik malzemeden üretildiğinden) kaynaklanabilir. Mesela metal çerçevesi normallere göre daha farklı renkteymiş.
Hocam bunda da var mı açık tonda en üstte çizgi şeklinde sanki
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

slopelock

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Hocam bunda da var mı açık tonda en üstte çizgi şeklinde sanki
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam fotoğraf çok net değil ama var gibi duruyor.

Oyla:
Üst Alt