- Adım
- orta
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 34
Google dan blokoda vpn indirin kurun artık hiç reklam kalmaz hocam birde sadece tavsiyeleri kapatmakla olmuyor ayarlardaxn msa diye birşey var onuda kapatmanız gerek formda konuları vardı bir bakınmi 8 lite için reklamları nasıl kapatacağız yardımcı olacak varmı? tavsiyeleri al kapalı ama yinede birkaç uygulamada geliyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız hocam tamamen gereksiz boş şeylerle uğraşmak bizimkisi ama adam sanal alemde karşısındaki şahsın tipini anlıyabiliyor teknoloji nelere kadirBeyler lütfen biraz sakin olun...
Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin yansımaları, siyaset dilinin kutuplaştırıcı etkisi ve insanların gelecek kaygısı...Bütün bu etkenlerin insanlar üzerinde negatif tesirleri olabilir, kabul ediyorum. Lâkin artık işler çığırından çıkıp birbirine kırıcı söz söyleme ve hakaretamiz laflar etme noktasına kadar geldi dayandı. Bir aile olarak gördüğüm Miuitürkiye forumdaşlarına asla yakıştıramadığım şeyler olmaya başladı. Elin Çinlisi ve Amerikalısı arasındaki güç savaşından bize ne?
Filler tepişir ama çimenler ezilir diye boşuna söylenmemiş. Söz gümüşse sükut altındır...
Sözlerimize hakim olamayıp yönetici dostlarımızın duruma müdahale etmelerine sebep olmak ta ayrı bir hicap...
Ne güzel söylemiş Dadaloğlu...Kalem aldın kaşların çatmaya, hicap ettim adın sual etmeye....
Sakinlik dostlar, biraz sakinlik...