Yardım iPhone IMEI atılır mı? Kalıcı jailbreak yapabilen var mı?

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İos 15.7.6
Telefon Modeli
iPhone 6s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Çok araştırdım lakin IMEI atan bir program bulamadım (Windows için lazım.. linux da atılıyor diyorlar lakin kodlama bilmek lazım vs)

Not: ziphone demeyin hiçbir işe yaramıyor!

Ayrıca untethered(kalıcı) jailbreak yapabilen program var mı bildiğiniz?(iPhone 6s ve sonrası için ..yani A9 veA11 işlemcili cihazlar için)
Çünkü kalıcı jailbreak yapmadan IMEI atılmıyor, çünkü IMEI den sonra Yeniden başlatıyor.

"Palen1x" ile oluyor demeyin onunda denedim o yarı kalıcı jailbreak yapıyor (yani yeniden başlattığımızda jailbreak kalkıyor, iPhone giriş yapılması gerekiyor tekrardan)

Bu kadar bilgiden sonra bir yardımınızı alırım sayın seyirciler🎩🧑‍💼

(Android için IMEI atıyorum lakin iPhone (ios) tecrübem yok.. jailbreak için bile birçok araştırma yapmak zorunda kaldım ki o bile yarı kalıcı olduğu için sorun yaratıyor.. yardımcı olun lütfen arkadaşlar)

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Forumun en bilgili üyesi tekrar geri geldiğiniz için çok teşekkür ederim<3, sizin bilgilerinizden bir çok insan faydalanacaktır merakla bekliyorumflower~~
Soru benim zaten güzel kardeşim 🙂🤦
Gördüğün gibi ikisine birden yetişmeye çalışıyorm ve dediğim gibi işlerimde var...neyse sen onu bunu geç de nerede çeliştiğimi söyler misin merak ettim doğrusu?(öbür soruda imalı imalı konuşmuşsun lakin niye bana yükleniyorsun anlamadım 🤷🙂 doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyecek miyiz sizin gibileri memnun etmek için? Nedir yani derdin tam olarak?)

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Soru benim zaten güzel kardeşim 🙂🤦
Gördüğün gibi ikisine birden yetişmeye çalışıyorm ve dediğim gibi işlerimde var...neyse sen onu bunu geç de nerede çeliştiğimi söyler misin merak ettim doğrusu?(öbür soruda imalı imalı konuşmuşsun lakin niye bana yükleniyorsun anlamadım 🤷🙂 doğruya doğru, yanlışa yanlış demeyecek miyiz sizin gibileri memnun etmek için? Nedir yani derdin tam olarak?)
Size yüklenmiyorum hocam sadece konuşma üslubunuz bana göre hoş değil egoist ve her şeyi ben biliyorum gibi, çeliştiğiniz şey şu ben neden o cevabı verdiğimi söylüyorum siz de ona benzer bir cevap veriyorsunuz ama benden bunu istemiyor gibi cevabınız, benim sizinle bir derdim yok ne olabilir zaten, beni memnun edin gibi bir şey de demiyorum zaten insanlara verdiğiniz cevaplar saygı sevgi çerçevesinde olursa daha iyi olur.

Oyla:

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Size yüklenmiyorum hocam sadece konuşma üslubunuz bana göre hoş değil egoist ve her şeyi ben biliyorum gibi, çeliştiğiniz şey şu ben neden o cevabı verdiğimi söylüyorum siz de ona benzer bir cevap veriyorsunuz ama benden bunu istemiyor gibi cevabınız, benim sizinle bir derdim yok ne olabilir zaten, beni memnun edin gibi bir şey de demiyorum zaten insanlara verdiğiniz cevaplar saygı sevgi çerçevesinde olursa daha iyi olur.
Egoist değilim hiçbir zaman olmadım da! Hümanist bir yapım var...
Dostum ben sadece NET VE SERT üslupla konuşuyorm bu ego değil, zira kendimi begensem zaten burada kimseye danışmam kendi başıma hallederdim🤷🙂
Bu üslupla konuşmamn sebebini de açıklayayım;
O kadar boş konuşan insan var ki etrafta (sadece bu siteden bahsetmiyorum, sosyal medyada alabildiğince)
Eee artık ister istemez sinirlerim geriliyor. Ben uzun zamandır bu işlerin içindeyim, çoğu şeyi araştırmışmdir.. araştırmadigm yada bilmediğim konuya kolay kolay atlamam...atlasam da mutlaka "emin değilim" gibi vs konuşurum..ama millet hem bilmiyor hem o kadar kendinden emin ki araştırdığım konuda bile İddaa ediyor 🤷🤦
Sen söyle nasıl sinirlen miyim?

Senin konuya gelince seni küçümsemedm yada yargılamadm... sadece orada yazanları okumadan atlamışsın sanırım çünkü direk konuya girmişsin..ben birşey demeden önce okurum herşeyi ki çözüm üretilmiş mi vs diye, boş yere tekrar etmek mantıksız çünkü..
Orada acemi olduğunu anladığım için direk sordum farkında isen hangi twrp kullanıyorsunuz diye!
Çünkü aldığı hatayı bir yerden hatırlıyorum ama unuttum..emin olmak için sordum zaten...
Gitmiş romu güncelleme gibi yüklemeye çalışıyor🙂(nasıl yaptı onunda anlamadım zaten.. sanırım eski sürümün ota'sini buldu onu yüklemeye çalışıyor..ve bunun normal rom ile farklı olduğunu bile bilmiyor)
Yani kısacası senin yazışmaları okumadan atlamış olmana binayen biraz sert üslup kullandım hepsi bu..
Ki o kadar sert üslup da değil aslında niye bu kadar alındınki dostum kusura bakma kirdiysam🤷🙂

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Iphone 14 pro max ; işlemci ; Bionic A16 ; 1350 dolar

Poco F5 ; İşlemci ; Snapdragon 7+ gen 2 ; 350 dolar

Şu video'da çarpıcı bir karşılaştırma yapılmış ( Türkçe altyazı seçimi ile izleyin ) ;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu video'ya Iphone 14 pro max'ın Poco F5'e iki üstün tarafı var. Ekranı ve kamerası...

Iphone'un ekranı, güneş altında görülebiliyor.

Iphone'un kamerası; optimum düzeyde çekim yapıyor.

Bu hesaba göre ne oldu ? Bir kamera, bir ekrana 1000 dolar fark ödemiş olduk.

Ne işime yarayacak, kamera ve ekran ?

Poco F5'in kamerası da, ekranı da bana fazlasıyla yetiyor.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
1.si daha iyi fotoğraf çekmiyor!
Sadece kamera uygulaması daha iyi olduğu için ince ayar veriyor!
2.si Aynı renk kapasitesi ve pixeldeki bir kameradan farklı bir görüntü ÇIKMAZ!
Daha iyi görüntü veriyor demek bile ahmakça! Kameranın "çekebileceği görüntü kalitesi belli" iken aynı hatta daha iyisinden daha iyi çekiyor demek zaten abeste iştigal..✍️
Mantık yahu... birazcık düşünün istirham ediyorum!🎩🧑‍💼

Uygulamalarda kalite bozuluyor bozulmuyor konusuna gelince;
Uygulamanın Apple ile olan anlaşması gereği olabilir bu, belli bir kaliteye kadar izin veriyor olabilir orasını bilemem lakin bu bile belkide doğru değil siz uyduruyor olabilirsiniz yada okuduğunuz uyduruk sitelerden yada YouTube kanallarindan hatırlıyor olabilirsiniz... çoğu site ve Kanal para kazanmak için böyle şeyler yapıyor! Araştırmadan bir daha bana yazmayın!!!!
Zira Dostum dediğim gibi kalbinizi kırmk istemiyorum... lütfen bilmeyen insanlara anlatın bu saçmalıkları...
Hahaha yoruma bak, 15 yaşındaki ergen kız gibi her şeyi doğru bildiğini sanan bir kişilik :) Cevap yazmaya gerek yok... Fake hesaplarınla takıl sen :D

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Egoist değilim hiçbir zaman olmadım da! Hümanist bir yapım var...
Dostum ben sadece NET VE SERT üslupla konuşuyorm bu ego değil, zira kendimi begensem zaten burada kimseye danışmam kendi başıma hallederdim🤷🙂
Bu üslupla konuşmamn sebebini de açıklayayım;
O kadar boş konuşan insan var ki etrafta (sadece bu siteden bahsetmiyorum, sosyal medyada alabildiğince)
Eee artık ister istemez sinirlerim geriliyor. Ben uzun zamandır bu işlerin içindeyim, çoğu şeyi araştırmışmdir.. araştırmadigm yada bilmediğim konuya kolay kolay atlamam...atlasam da mutlaka "emin değilim" gibi vs konuşurum..ama millet hem bilmiyor hem o kadar kendinden emin ki araştırdığım konuda bile İddaa ediyor 🤷🤦
Sen söyle nasıl sinirlen miyim?

Senin konuya gelince seni küçümsemedm yada yargılamadm... sadece orada yazanları okumadan atlamışsın sanırım çünkü direk konuya girmişsin..ben birşey demeden önce okurum herşeyi ki çözüm üretilmiş mi vs diye, boş yere tekrar etmek mantıksız çünkü..
Orada acemi olduğunu anladığım için direk sordum farkında isen hangi twrp kullanıyorsunuz diye!
Çünkü aldığı hatayı bir yerden hatırlıyorum ama unuttum..emin olmak için sordum zaten...
Gitmiş romu güncelleme gibi yüklemeye çalışıyor🙂(nasıl yaptı onunda anlamadım zaten.. sanırım eski sürümün ota'sini buldu onu yüklemeye çalışıyor..ve bunun normal rom ile farklı olduğunu bile bilmiyor)
Yani kısacası senin yazışmaları okumadan atlamış olmana binayen biraz sert üslup kullandım hepsi bu..
Ki o kadar sert üslup da değil aslında niye bu kadar alındınki dostum kusura bakma kirdiysam🤷🙂
Siz de haklısınız, yok hocam kırılmadım, sadece dediğim gibi konuşma tarzınız hoşuma gitmemişti, iyi akşamlarflower~~

• Beğen
Tepkiler: yay
Oyla:

Enigmatic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enigma
Cihazım
iPhone 13 Pro
Konular
0
imei değişiyor da patch yapılması gerekiyor, yapacak kişinin ios'a hakim olması ve boş vaktinin olması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: yay
Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
uzatılacak bişey yok
hayatımın her alanında pür dikkat yaşayan biri değilim
yeri gelir kazıklanırım
yeri gelir aklıma göre alırım
yeri gelir hesabıma göre alırım
bu kimseyi de ilgilendirmez
hakaretlerini aynen sana iletiyorum

umarım sana kendin gibi insanlar musallat olur
kolay gelsin

Oyla:

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Bu gidişle eldeki iphone 11'ler 1-2 sene daha son noktaya kadar kullanılır. Daha sonra cihazın güncelleme desteği kesildiğinde fiyatlardan dolayı mecburen daha düşük segment android cihazlara yönelim olur gibi.

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
1) aynı segmentte değiller!
MIUI Apple dan çok daha iyi bir işlemci ve görüntü kalitesine sahip!
MIUI 8cekirdek ve 3yan işlemci iken Apple 6 çekirdek 2 yan işlemci
MIUI 90w şarj destekli, Apple 30w
MIUI 68 milyar renk, Apple 16 milyon
MIUI 4 kamera ve hepsi Apple'ın kameralarından daha yüksek çözünürlük sunuyor
Vs vs link veriyorum karşılaştır 👇👇

2) iPhone alt segment olduğu halde 400$ fark atıyor!
Ki Türkiye fiyatları daha uçuk ve yine benim dediğim gibi;
MIUI 33 bin TL civarında satışa sunulacakmis(daha gelmemiş şimdi araştırdım)
iPhone 62-70bin TL arasinda şuan satışta..(mağazada 70)
Yine iki katı fiyatına alt segment satıyorlar ve millet aptal gibi yiyor!🤷🤦🙂
Yahu azıcık düşünseler boşuna Amerikan emperyalizmine para aktardıklarıni kavrayacaklar...
MIUI nun yönetici kadrosunu inceledim bir ara çok sağlam adamlar.. halkı düşünerek hareket ediyorlar...vs vs...uzun hikaye...bizim milletimiz koyun gibi gudulmeye mahkum arkadaş... araştırma yok... herşeye olduğu gibi atlıyorlar... söylenecek çok şey var da neyse...
Haha miui daha iyi kısmı parodi mi ? Miui in şirket politikalarından dolayı büyük sıkıntıları var güncelleme ile cihazı yavaşlatıp pilini azalattıkları yetmiyormuş gibi bide üstüne varolan özellikleri kaldırıyorlar eu rom gibi custom romlarda kaldırılan özellikler ekleniyor ama bu sefer büyük ihtimalle arkada bi finansman olmamasından ve bu işi yapanlar full time iş olarak yapmamasından dolayı bug kaynıyor şahsen 2 xiaomi telefon eskittim 3. Yü kullanıyorum normalde 3 kere üst üste aynı marka bile kullanmazdım ama xioami fiyat olarak daha iyi konumda bende pinti bi insanım :D hiç flagship kullanmadım ama fiyatı artmaya başladığı an başka markalar gözüme daha cazip geliyor hele iphone ile yakın fiyatlarda olsalar direkt gider iPhone alırım ne yazılımla ne değer kaybetmesiyle uğraşmam kafam rahat uzun süre kullanırdım

Oyla:
Üst Alt