Yardım iPhone IMEI atılır mı? Kalıcı jailbreak yapabilen var mı?

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İos 15.7.6
Telefon Modeli
iPhone 6s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Çok araştırdım lakin IMEI atan bir program bulamadım (Windows için lazım.. linux da atılıyor diyorlar lakin kodlama bilmek lazım vs)

Not: ziphone demeyin hiçbir işe yaramıyor!

Ayrıca untethered(kalıcı) jailbreak yapabilen program var mı bildiğiniz?(iPhone 6s ve sonrası için ..yani A9 veA11 işlemcili cihazlar için)
Çünkü kalıcı jailbreak yapmadan IMEI atılmıyor, çünkü IMEI den sonra Yeniden başlatıyor.

"Palen1x" ile oluyor demeyin onunda denedim o yarı kalıcı jailbreak yapıyor (yani yeniden başlattığımızda jailbreak kalkıyor, iPhone giriş yapılması gerekiyor tekrardan)

Bu kadar bilgiden sonra bir yardımınızı alırım sayın seyirciler🎩🧑‍💼

(Android için IMEI atıyorum lakin iPhone (ios) tecrübem yok.. jailbreak için bile birçok araştırma yapmak zorunda kaldım ki o bile yarı kalıcı olduğu için sorun yaratıyor.. yardımcı olun lütfen arkadaşlar)

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Haha miui daha iyi kısmı parodi mi ? Miui in şirket politikalarından dolayı büyük sıkıntıları var güncelleme ile cihazı yavaşlatıp pilini azalattıkları yetmiyormuş gibi bide üstüne varolan özellikleri kaldırıyorlar eu rom gibi custom romlarda kaldırılan özellikler ekleniyor ama bu sefer büyük ihtimalle arkada bi finansman olmamasından ve bu işi yapanlar full time iş olarak yapmamasından dolayı bug kaynıyor şahsen 2 xiaomi telefon eskittim 3. Yü kullanıyorum normalde 3 kere üst üste aynı marka bile kullanmazdım ama xioami fiyat olarak daha iyi konumda bende pinti bi insanım :D hiç flagship kullanmadım ama fiyatı artmaya başladığı an başka markalar gözüme daha cazip geliyor hele iphone ile yakın fiyatlarda olsalar direkt gider iPhone alırım ne yazılımla ne değer kaybetmesiyle uğraşmam kafam rahat uzun süre kullanırdım
Arkadaşm okurken tüm yazışmaları okuyun sonra tekrar başa sarmak istemiyorum 🙂
Ben ne demişim?
"Fiyat farkına göre kalitesi"
Aynı özelliklere sahip bir telefonla iPhone arasında kalsan ve fiyatları aynı olsa iPhone alsan niye sesimi çıkarayım?!🤷🤦
Tercih senin neyi isterseniz alırsınız...lakin yarı yarıya fiyat olup da gidip iPhone almak da mantıklı mı?
Sonuçta hepsinin kullanım süreleri bellidir!
Çünkü aynı işlemci iki farklı telefondada aynı zaman diliminde ölmeye başlar... sadece yazılımsal soruları varsa çok az bir farkla geç ölür...yani iPhone 8 senede ölüyorsa Xiaomi 7senede ölür.. belkide 7 seneden birkaç ay sonra! Yani abartı bir fark oluşmaz!
ARAŞTIRIN LÜTFEN 🎩🧑‍💼
Şirket politikası bilmem ne demişsinz de gösterir misiniz merak ettim nerede böyle bir şey yazıyor?

Yazılımsal açıklar tüm telefonlarda olur, oluyor... hatta bir ara bu yüzden iPhone ücret iadesi yaptı 🙂unuttunuz sanırım...yani bunu önlemek mümkün değil... çünkü bu da insan yapımı elbette hata verecektir...
Tâbi önemli olan daha kararlı olması diyorsanız dediğim gibi önemli bir bug hatası yaşanmadığı sürece telefon ömrü pek değişmiyor mösyö 🎩🧑‍💼iyi geceler

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Arkadaşm okurken tüm yazışmaları okuyun sonra tekrar başa sarmak istemiyorum 🙂
Ben ne demişim?
"Fiyat farkına göre kalitesi"
Aynı özelliklere sahip bir telefonla iPhone arasında kalsan ve fiyatları aynı olsa iPhone alsan niye sesimi çıkarayım?!🤷🤦
Tercih senin neyi isterseniz alırsınız...lakin yarı yarıya fiyat olup da gidip iPhone almak da mantıklı mı?
Sonuçta hepsinin kullanım süreleri bellidir!
Çünkü aynı işlemci iki farklı telefondada aynı zaman diliminde ölmeye başlar... sadece yazılımsal soruları varsa çok az bir farkla geç ölür...yani iPhone 8 senede ölüyorsa Xiaomi 7senede ölür.. belkide 7 seneden birkaç ay sonra! Yani abartı bir fark oluşmaz!
ARAŞTIRIN LÜTFEN 🎩🧑‍💼
Şirket politikası bilmem ne demişsinz de gösterir misiniz merak ettim nerede böyle bir şey yazıyor?

Yazılımsal açıklar tüm telefonlarda olur, oluyor... hatta bir ara bu yüzden iPhone ücret iadesi yaptı 🙂unuttunuz sanırım...yani bunu önlemek mümkün değil... çünkü bu da insan yapımı elbette hata verecektir...
Tâbi önemli olan daha kararlı olması diyorsanız dediğim gibi önemli bir bug hatası yaşanmadığı sürece telefon ömrü pek değişmiyor mösyö 🎩🧑‍💼iyi geceler
Bu dediğine katılıyorum bende aynı şekilde düşünüyorum ama önceki yazınızda miui daha iyi gibi anlatmışsınız ona katılmadım şirket politikası olarak ta şöyle apple marketten uygulama satımından kendi müziğinden kendi şarj kablosundan vs ekstra kazanıyor yani telefonu sattıktan sonra da para kazanmaya devam ediyor ve kullanıcısını kendine bağımlı hale getiriyor ama android tarafında herşey açık şirket sadece donanım satımından para kazandığı için sen 2 sene memnun ol 3. Sene cihazı değiştir istiyor ki tekrar para kazansın

Oyla:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Çok araştırdım lakin IMEI atan bir program bulamadım (Windows için lazım.. linux da atılıyor diyorlar lakin kodlama bilmek lazım vs)

Not: ziphone demeyin hiçbir işe yaramıyor!

Ayrıca untethered(kalıcı) jailbreak yapabilen program var mı bildiğiniz?(iPhone 6s ve sonrası için ..yani A9 veA11 işlemcili cihazlar için)
Çünkü kalıcı jailbreak yapmadan IMEI atılmıyor, çünkü IMEI den sonra Yeniden başlatıyor.

"Palen1x" ile oluyor demeyin onunda denedim o yarı kalıcı jailbreak yapıyor (yani yeniden başlattığımızda jailbreak kalkıyor, iPhone giriş yapılması gerekiyor tekrardan)

Bu kadar bilgiden sonra bir yardımınızı alırım sayın seyirciler🎩🧑‍💼

(Android için IMEI atıyorum lakin iPhone (ios) tecrübem yok.. jailbreak için bile birçok araştırma yapmak zorunda kaldım ki o bile yarı kalıcı olduğu için sorun yaratıyor.. yardımcı olun lütfen arkadaşlar)
Hocam söylediklerinin bazılarına katılıyorum.Daha donanımlı android varken 2 misli fiyat verip düşük donanım telefon almak mantıksız.İmkanı olan o parayı verip kullanır. Parası olupta iPhone çok pahalı diyene pek rastlamadım.Adamlar bu işin reklamını iyi yapıyor.Ne markalar gördük Nokia HTC LG Sony blackberry gibi bunlar iphoneden daha aşağı markalar değil.Bi arkadaşıma neden Samsung telefonu satıp 2 misli fiyat verip ekran yenileme hızı 60 hz telefonu aldın dediğimde,arkadaşlar arasında eniyi Samsung alsanız bile olmuyor cevabını aldım.Hem siz daha neden iPhone telefonla uğraşıyorsunuz kaç senelik telefon ne yapacaksınız IMEI ile falan uğraşmayın. Nasıl bulaştınız hocam kurtulun gitsin

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt