Yardım iPhone IMEI atılır mı? Kalıcı jailbreak yapabilen var mı?

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
İos 15.7.6
Telefon Modeli
iPhone 6s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Çok araştırdım lakin IMEI atan bir program bulamadım (Windows için lazım.. linux da atılıyor diyorlar lakin kodlama bilmek lazım vs)

Not: ziphone demeyin hiçbir işe yaramıyor!

Ayrıca untethered(kalıcı) jailbreak yapabilen program var mı bildiğiniz?(iPhone 6s ve sonrası için ..yani A9 veA11 işlemcili cihazlar için)
Çünkü kalıcı jailbreak yapmadan IMEI atılmıyor, çünkü IMEI den sonra Yeniden başlatıyor.

"Palen1x" ile oluyor demeyin onunda denedim o yarı kalıcı jailbreak yapıyor (yani yeniden başlattığımızda jailbreak kalkıyor, iPhone giriş yapılması gerekiyor tekrardan)

Bu kadar bilgiden sonra bir yardımınızı alırım sayın seyirciler🎩🧑‍💼

(Android için IMEI atıyorum lakin iPhone (ios) tecrübem yok.. jailbreak için bile birçok araştırma yapmak zorunda kaldım ki o bile yarı kalıcı olduğu için sorun yaratıyor.. yardımcı olun lütfen arkadaşlar)

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
1) aynı segmentte değiller!
MIUI Apple dan çok daha iyi bir işlemci ve görüntü kalitesine sahip!
MIUI 8cekirdek ve 3yan işlemci iken Apple 6 çekirdek 2 yan işlemci
MIUI 90w şarj destekli, Apple 30w
MIUI 68 milyar renk, Apple 16 milyon
MIUI 4 kamera ve hepsi Apple'ın kameralarından daha yüksek çözünürlük sunuyor
Vs vs link veriyorum karşılaştır 👇👇

2) iPhone alt segment olduğu halde 400$ fark atıyor!
Ki Türkiye fiyatları daha uçuk ve yine benim dediğim gibi;
MIUI 33 bin TL civarında satışa sunulacakmis(daha gelmemiş şimdi araştırdım)
iPhone 62-70bin TL arasinda şuan satışta..(mağazada 70)
Yine iki katı fiyatına alt segment satıyorlar ve millet aptal gibi yiyor!🤷🤦🙂
Yahu azıcık düşünseler boşuna Amerikan emperyalizmine para aktardıklarıni kavrayacaklar...
MIUI nun yönetici kadrosunu inceledim bir ara çok sağlam adamlar.. halkı düşünerek hareket ediyorlar...vs vs...uzun hikaye...bizim milletimiz koyun gibi gudulmeye mahkum arkadaş... araştırma yok... herşeye olduğu gibi atlıyorlar... söylenecek çok şey var da neyse...
Hocam Türkiye fiyatlarını boşver. Çünkü Türkiye'deki fiyatlar çok farklı... Bu nedenle yurtdışı fiyatları üzerinden karşılaştırdım.

Diğer teknik özellikler konusunda görüş belirtmeyeceğim. Zira çok detaylı konular.

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
1) aynı segmentte değiller!
MIUI Apple dan çok daha iyi bir işlemci ve görüntü kalitesine sahip!
MIUI 8cekirdek ve 3yan işlemci iken Apple 6 çekirdek 2 yan işlemci
MIUI 90w şarj destekli, Apple 30w
MIUI 68 milyar renk, Apple 16 milyon
MIUI 4 kamera ve hepsi Apple'ın kameralarından daha yüksek çözünürlük sunuyor
Vs vs link veriyorum karşılaştır 👇👇

2) iPhone alt segment olduğu halde 400$ fark atıyor!
Ki Türkiye fiyatları daha uçuk ve yine benim dediğim gibi;
MIUI 33 bin TL civarında satışa sunulacakmis(daha gelmemiş şimdi araştırdım)
iPhone 62-70bin TL arasinda şuan satışta..(mağazada 70)
Yine iki katı fiyatına alt segment satıyorlar ve millet aptal gibi yiyor!🤷🤦🙂
Yahu azıcık düşünseler boşuna Amerikan emperyalizmine para aktardıklarıni kavrayacaklar...
MIUI nun yönetici kadrosunu inceledim bir ara çok sağlam adamlar.. halkı düşünerek hareket ediyorlar...vs vs...uzun hikaye...bizim milletimiz koyun gibi gudulmeye mahkum arkadaş... araştırma yok... herşeye olduğu gibi atlıyorlar... söylenecek çok şey var da neyse...
elma ile armut kıyası
isteyen istediğini alır
size ne oluyor anlamadım
fiyatı hangisi hesaplı gelirse onu alır
adam kamera için alıyorsa alır . kimseyi ilgilendirmez

bende a101den almıştım note 5a prime 3 4 sene kullandım
baktım yavaşladı note 10s aldım
fiyatıma hesabıma kullanıma göre aldım

eğer iphone daha cazip gelirse onu alırım
kişilerin kendi tercihlerini sorgulamanız bi tuhaf
iphone zorla kimseye telefon satmıyor
ürünüm bu diyor alan alır satan satar

kimseye de aptal diyemezsiniz ayrıca
bu kişisel tercih
kazıklanmak isteyen kazıklanır
almak isteyen alır

en basit 2 olay var güvenlik
appledaki güvenliği aşmak androidlerden çok ama çok zor
ayrıca daha az version üretimden dolayı güncellemeler her zaman daha stabil

Oyla:

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Hocam Türkiye fiyatlarını boşver. Çünkü Türkiye'deki fiyatlar çok farklı... Bu nedenle yurtdışı fiyatları üzerinden karşılaştırdım.

Diğer teknik özellikler konusunda görüş belirtmeyeceğim. Zira çok detaylı konular.
Dostum tel alırken ıvır zıvırina kanarsanz detaylarda boğulursunuz(çoğu kullanmadığımz boş özellikler)...teli segment olarak ayıran iki özellik vardır;
Biri işlemci diğeri ekran görüntü kalitesi!
Telefon piyasasını bu iki büyük güç belirler!
İşlemcisi ve ekranı ne denli yüksek ise o denli artıyor fiyatları...(ram konusuna girmicem çünkü orta segmentte artık en düşük 4gb yapıyorlar!4gb ve üzeri her ram işini görüyor çünkü ve artık sanal ram diye birşey var bu yüzden dikkat et ramlar yükseldikçe fiyatlar arasında fark çok küçük artıyor artık)

Yeni nesil Tel alırken bu iki özelliğe dikkat edin yeterli..
Zira ihtiyaç duyulmayan bir ton özellik var , hangimiz içindeki çoğu özellikleri kullanıyoruz ki?!🤷🙂

Fiyat konusuna gelince;
Zaten kendin yazmışsın yurtdışı fiyatlarını sana göre baz aldım.
Bu belirttiğin iki telefon arasında 400$ fark var!
Bu fark iPhone telefonun 3'te 1ine tekabül ediyor!
MIUI nin ise yarısı!
Ama kalite farkı yani segment olarak MIUI bu iPhone'nun üst segmenti!
Sen alt segmente üst segment bir telefonun neredeyse iki katı ücret ödüyorsun!
Nerede mantık?!?🤔🙂

Derinlere girmeye kalkarsak çıkamazlar iPhone'cu kitle🙂
Tek bildikleri güvenli olduğu üzerinden yorum yapmak 🤷🤦oysa KIRILMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR!
Yani bununla kendilerini kandırıp duruyorlar da kazık yiyoruz diyemiyorlar!
Bildiğiniz koyun gibi gudulmeye mahkum bunlar!
Bak biri de aynı türevi yorum yapmış şimdi soruma 🙂güvenlik ile dem vuruyor!

Oyla:

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Kullanıcı uygunsuz dil ve üslup kullanımı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
elma ile armut kıyası
isteyen istediğini alır
size ne oluyor anlamadım
fiyatı hangisi hesaplı gelirse onu alır
adam kamera için alıyorsa alır . kimseyi ilgilendirmez

bende a101den almıştım note 5a prime 3 4 sene kullandım
baktım yavaşladı note 10s aldım
fiyatıma hesabıma kullanıma göre aldım

eğer iphone daha cazip gelirse onu alırım
kişilerin kendi tercihlerini sorgulamanız bi tuhaf
iphone zorla kimseye telefon satmıyor
ürünüm bu diyor alan alır satan satar

kimseye de aptal diyemezsiniz ayrıca
bu kişisel tercih
kazıklanmak isteyen kazıklanır
almak isteyen alır

en basit 2 olay var güvenlik
appledaki güvenliği aşmak androidlerden çok ama çok zor
ayrıca daha az version üretimden dolayı güncellemeler her zaman daha stabil
Yahu şaka mısın kardeşim...elma ile armut demenden bile birşey bilmediğin ortada!(yorumlarımın hepsini oku , bazılarına daha detaylı bilgi verdim.)
yillardir bu işin içindeym kime neyi anlatıyorsunuz!

Şaka gibi yorum yapmayın kendinizi küçük düşürmeyin!
iPhone cazip gelse ,Fiyatı uygun olsa ben niye eleştiriyim durduk yere?!?🤔🤔

İşte sorun burda ya benim ürünüm bu kazık yemek isteyen alır diyor🤷🤦
Bu kişisel tercih senin(iPhone kullanıcılarını kast ediyorum) aptal olduğun gerçeğini ötmüyor ki🤷 hatta tam tersi senin aptallığınin en güzel kanıtı!
Çünkü bile bile alıyorsan bu senin katıksız bir aptal olduğuna işarettir!
Bırakın zevk bilmem ne ayaklarını, çoğu görgüsüzlük için alıyor! Yok "bak benimki kaç paralık telefon ben marka alıyorum...ehehuehe..." Bilmem ne saçma sapan açıklamalar🤦
Buna günümüzde"MARKA TAKINTISI" diyoruz!(özgüven oluşturmak için vs. Yapılan embesilce hareketler! Azıcık piskoloji vs okuyun araştırın...)
Adam sırf marka diye alt segment telefonu sana kakaliyor uleynnnn kör müsün illa bağıraym mı "KRAL ÇIPLAK" diye?!?!🤔🤔🤔

Not: KIRILMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR!
güvenlik de güvenlik deyip duruyorsunuz da uleynnnn bana sanki iş adamısınz da sizi heackleyecekler diye korkuyorsunuz🥲🤦(heackerlar kolay kolay alt sınıfı heacklemez uğraştığına değmez!)
bırakın Allah aşkına boş boş yorum yapmayın sonra sinirlerim geriliyor kalbinizi kırdırmak zorunda bırakıyorsunuz!
Neyse...bence uzatma üzülen sen olursun...bilgin dahilinde konuş ordab buradan duyduklarınla değil..!

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Meraklıları için şurada iki işlemcinin detaylı karşılaştırması var ;

• Beğen
Tepkiler: yay
Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Yahu şaka mısın kardeşim...elma ile armut demenden bile birşey bilmediğin ortada!(yorumlarımın hepsini oku , bazılarına daha detaylı bilgi verdim.)
yillardir bu işin içindeym kime neyi anlatıyorsunuz!

Şaka gibi yorum yapmayın kendinizi küçük düşürmeyin!
iPhone cazip gelse ,Fiyatı uygun olsa ben niye eleştiriyim durduk yere?!?🤔🤔

İşte sorun burda ya benim ürünüm bu kazık yemek isteyen alır diyor🤷🤦
Bu kişisel tercih senin(iPhone kullanıcılarını kast ediyorum) aptal olduğun gerçeğini ötmüyor ki🤷 hatta tam tersi senin aptallığınin en güzel kanıtı!
Çünkü bile bile alıyorsan bu senin katıksız bir aptal olduğuna işarettir!
Bırakın zevk bilmem ne ayaklarını, çoğu görgüsüzlük için alıyor! Yok "bak benimki kaç paralık telefon ben marka alıyorum...ehehuehe..." Bilmem ne saçma sapan açıklamalar🤦
Buna günümüzde"MARKA TAKINTISI" diyoruz!(özgüven oluşturmak için vs. Yapılan embesilce hareketler! Azıcık piskoloji vs okuyun araştırın...)
Adam sırf marka diye alt segment telefonu sana kakaliyor uleynnnn kör müsün illa bağıraym mı "KRAL ÇIPLAK" diye?!?!🤔🤔🤔

Not: KIRILMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR SADECE ZAMAN ALIR!
güvenlik de güvenlik deyip duruyorsunuz da uleynnnn bana sanki iş adamısınz da sizi heackleyecekler diye korkuyorsunuz🥲🤦(heackerlar kolay kolay alt sınıfı heacklemez uğraştığına değmez!)
bırakın Allah aşkına boş boş yorum yapmayın sonra sinirlerim geriliyor kalbinizi kırdırmak zorunda bırakıyorsunuz!
Neyse...bence uzatma üzülen sen olursun...bilgin dahilinde konuş ordab buradan duyduklarınla değil..!
İnsanlar iPhone kullanıyor diye aptal diyemezsin. Herkes seninle aynı fikirde olmayabilir. iPhone normal kullanıcı için daha kullanışlı. Kaç yıllık iPhone 8 bile çoğu android cihazdan daha iyi fotoğraf çekiyor. Çektiğin fotoğraf ve videoları Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına yüklemek istediğinde kalite bozulmuyor ama android ile yükleme yaparken kalite bozuluyor.
Güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok.

Bunların haricinde dediğin gibi bazıları da hava atmak için alıyor. Yapacak bir şey yok.

Oyla:

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
Meraklıları için şurada iki işlemcinin detaylı karşılaştırması var ;
Çok güzel bir örnek dostum🎩🧑‍💼
%35 oranında fark atıyor Snap dragon Apple işlemcisine!(bu fark segment olarak üstte olduğunu gösteriyor..)
3te 1 oranında sizden daha fazla para alıyor ama size sunduğu performans 3te 1 oranında düşük! Çelişkiye bak!

Ve genişletilebilir ram oranı 16gb...oysa Apple sadece 6gb yükseltiliyor..
Vs vs...
Dediğim gibi tel alırken bunlara dikkat edin mösyö 🎩🧑‍💼
Apple hiç almayın!
Her açıdan külfet!
O kadar para verdikten sonra gamer telefon alırsınız zaten!
Gamer telefon biliyorsunuz Pc Lee gibi daha donanımlı ve ısınmıyor diğerleri gibi..

Neyse...bu arada konudan saptık..dağıldık..
iPhone 6s ve üstü için IMEI atmayı bilen yada untethered (kalıcı) jailbreak yapabilecek arkadaşlar varsa bana özelden ulaşsın... Windows ile çözümü yoksa en son çare linux ile deneyeceğim..bu yüzden lütfen ulaşsın... atabilecek varsa 200tl vereceğim.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Iphone'dan sosyal medyaya resimler yüklerken aynı kalitede yüklese ne olur ? Diğer telefonlardan yüklenince, çözünürlüğü biraz düşürerek yüklese ne olur ? Sosyal medya bana para kazandırıyor bu ? Var mı bu sorunun cevabı...

Millet oyun oynayacağım diye, Allah be verdiyse abanıp en güçlü telefonu alıyor. Sonra bir bakmışsın seneye daha yeni model telefon çıkıyor. Tabi yeni model telefona göre, yeni oyunlar çıkıyor. Günümüzün gençleri ise, o yeni oynayacağım diye telefonu yenilemek istiyor. Telefon iletişim aygıtı mı ? Oyun oynama aleti mi ?

Telefon oyun aleti ise, pahalı diye ağlaşmaya gerek yok. Çünkü güçlü telefonu alan her bir genç, elinde bir bilgisayar gezdiriyor demektir. Bilgisayar gibi güçlü bir donanıma para veriyorsan, zevkler ve renkler tartışılmaz diyorsan, cihazın bedeli ne ise katlanacaksın. Gerisi laf-ı güzaf olur.

Telefonum ile akşam yemek masasında youtube'dan bir saat haberleri izliyorum. Bu işi de BİM, a101 gibi yerlerde satılan 3 bin TL'lik telefonlar rahatlıkla görür.

Özetle; iphone'a merak saranlar, oyun oynama aamaçlı telefon edinenler, telefon pahalı diye yakınmamalı... Çünkü telefon değil, güçlü bir aygıt alıyorlar.

Oyla:

yay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
turkcell t60
Konular
2
İnsanlar iPhone kullanıyor diye aptal diyemezsin. Herkes seninle aynı fikirde olmayabilir. iPhone normal kullanıcı için daha kullanışlı. Kaç yıllık iPhone 8 bile çoğu android cihazdan daha iyi fotoğraf çekiyor. Çektiğin fotoğraf ve videoları Instagram gibi sosyal medya uygulamalarına yüklemek istediğinde kalite bozulmuyor ama android ile yükleme yaparken kalite bozuluyor.
Güncelleme desteğini söylemeye gerek bile yok.

Bunların haricinde dediğin gibi bazıları da hava atmak için alıyor. Yapacak bir şey yok.
1.si daha iyi fotoğraf çekmiyor!
Sadece kamera uygulaması daha iyi olduğu için ince ayar veriyor!
2.si Aynı renk kapasitesi ve pixeldeki bir kameradan farklı bir görüntü ÇIKMAZ!
Daha iyi görüntü veriyor demek bile ahmakça! Kameranın "çekebileceği görüntü kalitesi belli" iken aynı hatta daha iyisinden daha iyi çekiyor demek zaten abeste iştigal..✍️
Mantık yahu... birazcık düşünün istirham ediyorum!🎩🧑‍💼

Uygulamalarda kalite bozuluyor bozulmuyor konusuna gelince;
Uygulamanın Apple ile olan anlaşması gereği olabilir bu, belli bir kaliteye kadar izin veriyor olabilir orasını bilemem lakin bu bile belkide doğru değil siz uyduruyor olabilirsiniz yada okuduğunuz uyduruk sitelerden yada YouTube kanallarindan hatırlıyor olabilirsiniz... çoğu site ve Kanal para kazanmak için böyle şeyler yapıyor! Araştırmadan bir daha bana yazmayın!!!!
Zira Dostum dediğim gibi kalbinizi kırmk istemiyorum... lütfen bilmeyen insanlara anlatın bu saçmalıkları...

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
1.si daha iyi fotoğraf çekmiyor!
Sadece kamera uygulaması daha iyi olduğu için ince ayar veriyor!
2.si Aynı renk kapasitesi ve pixeldeki bir kameradan farklı bir görüntü ÇIKMAZ!
Daha iyi görüntü veriyor demek bile ahmakça! Kameranın "çekebileceği görüntü kalitesi belli" iken aynı hatta daha iyisinden daha iyi çekiyor demek zaten abeste iştigal..✍️
Mantık yahu... birazcık düşünün istirham ediyorum!🎩🧑‍💼

Uygulamalarda kalite bozuluyor bozulmuyor konusuna gelince;
Uygulamanın Apple ile olan anlaşması gereği olabilir bu, belli bir kaliteye kadar izin veriyor olabilir orasını bilemem lakin bu bile belkide doğru değil siz uyduruyor olabilirsiniz yada okuduğunuz uyduruk sitelerden yada YouTube kanallarindan hatırlıyor olabilirsiniz... çoğu site ve Kanal para kazanmak için böyle şeyler yapıyor! Araştırmadan bir daha bana yazmayın!!!!
Zira Dostum dediğim gibi kalbinizi kırmk istemiyorum... lütfen bilmeyen insanlara anlatın bu saçmalıkları...
Forumun en bilgili üyesi tekrar geri geldiğiniz için çok teşekkür ederim<3, sizin bilgilerinizden bir çok insan faydalanacaktır merakla bekliyorumflower~~

Oyla:
Üst Alt