- Adım
- recep
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 37
Herkese kapım açık... öğleye doğru gelin ki, yemek de yiyelim çayın kahvenin altına...Yükledim evet biraz farklılıklar var deneyimlemeye devam
veliazak sana diyorum birgün yolum o Aydın a elbet düşecek o vakit reelde sana kafa göz dalıp sarılıp kucaklamazsam bende birşey bilmiyorum öyle çay ilede bırakırsam ne olayım
Selametle
Hocam, gideceğin zaman haber ver Lütfen, bende geleyim...bende kafa göz dalmak istiyorum, Sayın Koçara hocam da gelir diye düşünüyorum, o da dalmak istiyordu diye hatırlıyorumYükledim evet biraz farklılıklar var deneyimlemeye devam
veliazak sana diyorum birgün yolum o Aydın a elbet düşecek o vakit reelde sana kafa göz dalıp sarılıp kucaklamazsam bende birşey bilmiyorum öyle çay ilede bırakırsam ne olayım
Selametle
Rapor almak için bahanem olur... (polyanna Mode on)Hocam, gideceğin zaman haber ver Lütfen, bende geleyim...bende kafa göz dalmak istiyorum, Sayın Koçara hocam da gelir diye düşünüyorum, o da dalmak istiyordu diye hatırlıyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Okeye dördüncü lazım galiba?Hocam, gideceğin zaman haber ver Lütfen, bende geleyim...bende kafa göz dalmak istiyorum, Sayın Koçara hocam da gelir diye düşünüyorum, o da dalmak istiyordu diye hatırlıyorum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Mahşerin dört atlısı...Okeye dördüncü lazım galiba?
Skorpi ve jokerinabisi gibi iki ağır abiyle bir olup kafa göz veliazak hocama dalmak benim için şereftir.
Her daim hazır ve nazırım...
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Konu sahibi ve benzerleri gelse de, başımın üzerinde yeri olur... geldiklerinde de aynı üslup olursa, olay spontane nasıl gelişirse artık orasını Allah biliyor...veliazak Aydına yolum düşerse gelecem ama bu seferde sen bana böyle demiştin deyip kafa göz dalarsan diye korkuyorum hocam yok ben o değildim desem anlamazsınız iftira atıyorum sanarsınız iyice girişirsiniz diye korkuyorum. Gelmeden önce söyleyinde bir mesajlaşma stilimiz olsun selam verip hastahaneye borçlu çıkmayalım.
Konu sahibi ve benzerleri gelse de, başımın üzerinde yeri olur... geldiklerinde de aynı üslup olursa, olay spontane nasıl gelişirse artık orasını Allah biliyor...