Sohbet İnternet hızlarınız nasıl? + kaç tl veriyorsunuz?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
hocam dışardan gelen dsl kablosunun ucunu kopraıp tekrar soyun yeni bir dsl kablo takın. benim fazla bi faydası olmasa da işe yaradı 14-15 ms den 7-8 ms sabit. (anlamıyorsanız hiç bulaşmayın)

DSL kablosu değil, fiber optik kablosu var. Koparması/kesmesi durumunda birleştirmesi mümkün değil, teknik ekip gelecek.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Siz hayatı fazla ciddiye alıyosunuz ve insanların markaların herşeyi ayaklarınıza sericeğini düşünüyosunuz. pratikte yaşam böyle bişey değil çok zengin olmanız gerek ayda 5000 TL fatura ödeyecek kadar metro internet ile o zaman parayla herşey ayağınıza serilir. operatörlerde çöker issler kafasına göre hızda verir çünkü burası türkiye.
etrafınıza bakın sadece internet için değil genel olarak insanlar hayatını nasıl dönderiyor kullandığımız telefonlar bilgisayarlar ne kadar kusursuz? dışarda bi mekana gidiyosun bi şeyler içmeye garson çöpten pipet alıp koyup gönderiyor veya sana gıcık kapıyor sabah sabah bu nerden çıktı diyip çayına tükürüyor.
dünyada bu kadar mükemmel olan işleyen nedir? biz bile saatli bomba gibi yaşıyoruz ölüp gidicez stres yapmayın boşverin ve herşeyi akışına bırakıp tadını çıkarın yoksa bu hayat çekilmez. ;)
Talha hocam, Biz bugün hocamla konuştuk hocamin dediği altyapı 120/40 destekliyor, 4 senedir düzgün bir şekilde 80 alırken hızı düşmüş 40'a ben olsam bende sinirlenirim :) Destek almak için mesaj attığında hızı 12 ye düşürmüşler hocam. ISS'in yaptığı saçmalık değil mi? Yoğunluk olur da bu kadar mı olur -68 mbps kadar :D

WisdomFaith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnanç
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Şu an farklı bir ilde olduğum için hız testi görüntülerini paylaşamıyorum.

Türk Telekom, eve kadar fiber, 12 mbps olarak anlaştık upload olarak da 0.3 mbps alıyorum (komedi)

24 ay boyunca tasma takmak sureti ile aylık 85 liralık ödüyoruz. Biz apartmana taşındıktan bir ay sonra fibimnet geldi ve benim ödediğim paraya 35 mbps sunuyorlar. Kullanan varsa yorum belirtebilir mi?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
hocam dışardan gelen dsl kablosunun ucunu kopraıp tekrar soyun yeni bir dsl kablo takın. benim fazla bi faydası olmasa da işe yaradı 14-15 ms den 7-8 ms sabit. (anlamıyorsanız hiç bulaşmayın)
Bina 6 aylık bunu yapmam bir işe yaramaz tahminimce ki TT kullanırken pingim zaten 7'idi.

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Netspeed 84 TL 75 mbps

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
VodafoneNet 16 Mbps pakete 50 liraya ödüyorken taahhütün bittiği gün beni arayıp aynı pakete aynı fiyata devam etmek ister misiniz taahhüt yenileyelim mi demişlerdi. Kabul ettim. Ben evden çıkınca tekrar arayıp anneme hattınız 16 Mbps desteklemiyor gibi saçma bir yalan uydurmuşlar ve 8 mbps'e düşürdüler. Aynı fiyata 8 Mbps alıyorum. Taahhütüm yaz sonu bitiyor.
69 mbps'ye kadar destekliyormuş hattım. Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Pingim oyunlarda 60-65 ms dolaylarında seyrediyor.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
VodafoneNet 16 Mbps pakete 50 liraya ödüyorken taahhütün bittiği gün beni arayıp aynı pakete aynı fiyata devam etmek ister misiniz taahhüt yenileyelim mi demişlerdi. Kabul ettim. Ben evden çıkınca tekrar arayıp anneme hattınız 16 Mbps desteklemiyor gibi saçma bir yalan uydurmuşlar ve 8 mbps'e düşürdüler. Aynı fiyata 8 Mbps alıyorum. Taahhütüm yaz sonu bitiyor.
69 mbps'ye kadar destekliyormuş hattım. Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. Pingim oyunlarda 60-65 ms dolaylarında seyrediyor.
Hocam bunlar tam anlamıyla 3 kağıtçı ya. Para kolay kazanılmıyor. Onların cebi dolacak diye biz neden cebimizdekini veriyoruz|(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem arayüzüne girin ve xDSL istatistiklerinizi ekran görüntüsü alın, hattınıza bakabilir miyim? Belki kabloda sorun vardır, incelemekte fayda var.
Hocamın değerleri bunlar. Rızasını alıp atıyorum:) Buyrun bakın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel snr değeri bu Tortue hocam

Ekli dosyalar

• ZSsm5O.png
    ZSsm5O.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 11
  • mY3zIg.png
    mY3zIg.png
    20,3 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bunlarda şuanki değerler arkadaşlar buna bakıp kendiniz karar verin ki değerli hocam paylaşmış zaten benim ona attığım görüntüleri. İşin özü ben bu zihniyete şükredemem, olanla yetiniyorum diyemem. Hattınız 80 Mbps'i desteklemiyor demez mi Turk.net müşteri temsilcisi 4 sene önce destekleyen hat bugün buhar oldu sanırım, çözemedim. yalnız aynı binada aynı alt yapı ile başka bir arkadaş ki kendisi Turk.net kullanmakta 92 Mbps net almakta iç tesisat onunda benimde aynı sözde iç tesisata attıkları suçla alınan değerler bunlar kimse kimseyi kandırmasın olana şükrediyorum, elimiz ayağımız tutuyor iyi kötü işimiz var binlerce kez ama tutupta bunların yaptığına şükredemiyorum niyeyse. Sonuçta bize sunulan hizmeti almak zorundayız ha diyorsa 100 Mbps'e kadar sana 1 de veririm diye veririm parasını adam gibi 'e kadar değilde ben bunu veriyorum diyene veririm parayı arz ve talep meselesidir bu hele ki benim gibi internetten çalışan birisiyseniz ve 7/24 aktif olmanızı gerektiren belirli durumlar var ise siz olun sizde aynısını yazar çizersiniz. iyi forumlar dilerim herkese..

talhacker
Bu arada yanlış anlaşılma için kusura bakmayasın, gerginlikten ötürü biraz fevri çıkış yaptım sanırım size neyse artık slm.ycl02 hocamla da sohbet halindeyiz kendiside öyle biri olmadığınızı belirtti zaten yanlız şu durumda şunun neyine şükretmek gerekiyor onu sormak isterim size nacizane olarak. Sakın size saygısızlık olarakta algılamayın. Bu arada hiç kimsenin amacı tartışma çıkartmak olmadığı gibi benimde amacım kimseyle tartışmaya girmek değil fakat o ara aynı şeylerden konuşmadığımız kesin idi siz biraz bana hayat dersi vermeye kalkışıyorsunuz gibi geldi olmadı yada ben öyle algıladım bilemiyorum. Böyle çok iyimsercilik oynayıp polyanna rollerine girmeyi seven birisi hiç değilim neysem oyum seven sever sevmeyene zorla kendimizi sevdiremeyiz. Ben yaptığım yanlışı düzeltip kalp kırmanın önüne geçeyim gerisi hiç önemli değil. Öyle demişsiniz öyle olsun madem..

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
slm.ycl02 DeathSilence
SNR degeri oldukca mukemmel ve hat zayiflamasi cok dusuk. Hat oldukca saglikli. Problemin sizde oldugunu sanmiyorum, ISS tarafindan sinirlandirildigini dusunuyorum.
Bu hat uzerinden 100 Mbps internet hizini stabil bir sekilde alabilirsiniz normal olarak.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
60 TL ye 35 mbps Netgalaxi. Taahhüt yok mis gibi