Sohbet İnternet hızlarınız nasıl? + kaç tl veriyorsunuz?

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
8mbit sınırsız netspeed 58 ₺

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Tortue

Demek istediğim buydu.

Bizim hat ISS tarafından kısıtlandırıldı sonuç ortada zaten bu değerler ile dediğiniz gibi 100Mbps rahat alınır. Upload için alınabilecek maksimum değeri dahi saymıyorum. İşlerine geldikleri gibi hat değerlerim maksimum 80 Mbps destekliyor oluyor. Türk Telekom'u aramıştım, az önce paket fiyatları için gene aramak istedim beraberinde de Turk.net te geçerli müşteri hizmet numaramı kendilerine iletip altyapıdan sorgulama ricasında bulundum. Şöyle ki 120 Mbps'a kadar destekleyebildiği tarafıma sözlü olarakta söylendi. Ama burada adamlarda haklı 100 Mbps'e kadar der göz boyar satarım sorun yaşarsan sana 1 Mbps'da 10 Mbps'da veririm işine gelirse diyor.Artık kutumuzdan büyükde çıkarsa razıyız, küçükte çıkarsa işine gelirse denmekte kısaca. Bunda bu konuda hepimiz hemfikiriz doğrudur ama ben direkt 100 Mbps verdiğini söyleyen bir firmada bu değerleri alsa idim durumlar bunlar bu yüzden sabretmeliyiz yapacak birşey yok diyemeyiz. Oraya onu yazdığı gibi hizmeti vermekle mükellef firmalar.. Devlet tam manasıyla üzerine düşmezse bu iş böyle uzar gider. Çalışıyorum, Allahıma bin şükür ekmeğimi helalinden alıyorum zevkime paramın yettiği kadar harcamamıda yapıyorum kimse laf edemez buna. Hakkınızı yedirtmeyin, hakkınızı arayın arkadaşlar herşeye şükredelim demeyin.. Şükrede şükrede yaşar olduk bazı şeyleri hadi Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
DeathSilence
Sizde kusura bakmayın karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş hayat dersi vermek değildi niyetim herkesin bi yaşanmışlığı tecrübesi var. bazen her ne kadar sanal ortamda forumdada olsak fazla samimi rahat konuşuyorum yanlış anlaşılıyorum.
kesinlikle size bu olanlara şükretmenizi söylemiyorum haksızsınızda demiyorum haklısınız fakat demek istediğim türkiyede yaşıyoruz ben ilk internet tecrübemi 96kbps hızla yaşadım türkiyede internet hızının dönüşüm değişim evrelerine birebir şahit oldum 1-4-8-16 mbps zamanla bu hızlar artarken 8 senedir bu firmalar ile telefonda ne diller döktüm kavgalar küfürler ettim genel müdürlüğüne gittim çok mücadale ettim ama durum hiç değişmedi boşuna kendimi yordum ve strese girdim onlar istediği faturayı yolladı ve istediği hızı sundular hep. firmaların markaların tek amacı daha fazla kazanmak kar etmek bunu yaparkende bizi kazıklamak kafalamak tabiki.
olmuyor yani hocam sizin hattınız 120 mbit destekliyor on numara alt yapınız var ama bi dünya curcuna çıkarıp 100 mbite çıkarsanız bile hızınızı bu kısa vadeli olucak tekrar oynayacaklar hızınızla tekrar düşürücekler bu kısır döngü devam edecek türkiyede müşteri memnuniyeti diye bişey yokki bende bıktım bunlardan artık herşeyi umursamaz soğukkanlı bi hale geldim.
size önerim turknetten çıkıp yine başka firmalarda şansınızı deneyip memnun olcağınız bi firma arayışına girmeniz. telefonla onları arayıp dil dökmekte manasız yoksa o uyanıklarda görüyor neyin nolduğunu biliyor hattın 120 mbps desteklerken orda oturup atıp tutuyolar işte.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
DeathSilence
Sizde kusura bakmayın karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş hayat dersi vermek değildi niyetim herkesin bi yaşanmışlığı tecrübesi var. bazen her ne kadar sanal ortamda forumdada olsak fazla samimi rahat konuşuyorum yanlış anlaşılıyorum.
kesinlikle size bu olanlara şükretmenizi söylemiyorum haksızsınızda demiyorum haklısınız fakat demek istediğim türkiyede yaşıyoruz ben ilk internet tecrübemi 96kbps hızla yaşadım türkiyede internet hızının dönüşüm değişim evrelerine birebir şahit oldum 1-4-8-16 mbps zamanla bu hızlar artarken 8 senedir bu firmalar ile telefonda ne diller döktüm kavgalar küfürler ettim genel müdürlüğüne gittim çok mücadale ettim ama durum hiç değişmedi boşuna kendimi yordum ve strese girdim onlar istediği faturayı yolladı ve istediği hızı sundular hep. firmaların markaların tek amacı daha fazla kazanmak kar etmek bunu yaparkende bizi kazıklamak kafalamak tabiki.
olmuyor yani hocam sizin hattınız 120 mbit destekliyor on numara alt yapınız var ama bi dünya curcuna çıkarıp 100 mbite çıkarsanız bile hızınızı bu kısa vadeli olucak tekrar oynayacaklar hızınızla tekrar düşürücekler bu kısır döngü devam edecek türkiyede müşteri memnuniyeti diye bişey yokki bende bıktım bunlardan artık herşeyi umursamaz soğukkanlı bi hale geldim.
size önerim turknetten çıkıp yine başka firmalarda şansınızı deneyip memnun olcağınız bi firma arayışına girmeniz. telefonla onları arayıp dil dökmekte manasız yoksa o uyanıklarda görüyor neyin nolduğunu biliyor hattın 120 mbps desteklerken orda oturup atıp tutuyolar işte.

Ne yazık ki. Doğru yanlış anlaşılmalar oluyor burada ifade çok kısıtlı işte bende gergindim kusuruma bakmayın tekrar. Bir halt yedik ama kalbinizi kırdıysam affola. Dediğinizde de haklılık payı var ama ben yapı gereği umursayamıyorum hocam benim öyle bir yapım var sinirden tansiyonum dahi çıksa aynı şeyi yapmaya devam ediyorum keşke birşeyleri sineye çekip rahat tavırlar takınabilsem halbuki "Dünya deh demiş gidiyor çüş deyip" biz mi kurtaracağız yada düzelteceğiz değil mi :)

Copa.BJK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
18
TurkNet. 85 ti bu ay 95 oldu.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Arkadaşlar ben de türknet kullanıyorum son 1 aydır özellikle 10 gündür çok fazla kopma sorunu yaşadığım için millenicoma geçiş için başvuruda bulundum millenicom kullanan arkadaşlar şu an memnun mu

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201206-174905421.jpg
    Screenshot_20201206-174905421.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 12

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Netspeed 35 megabit 71 TL. Şu an en uygun VDSL tarife sanırım bu.

Üst Alt