DeathSilence
Sizde kusura bakmayın karşılıklı yanlış anlaşılma olmuş hayat dersi vermek değildi niyetim herkesin bi yaşanmışlığı tecrübesi var. bazen her ne kadar sanal ortamda forumdada olsak fazla samimi rahat konuşuyorum yanlış anlaşılıyorum.
kesinlikle size bu olanlara şükretmenizi söylemiyorum haksızsınızda demiyorum haklısınız fakat demek istediğim türkiyede yaşıyoruz ben ilk internet tecrübemi 96kbps hızla yaşadım türkiyede internet hızının dönüşüm değişim evrelerine birebir şahit oldum 1-4-8-16 mbps zamanla bu hızlar artarken 8 senedir bu firmalar ile telefonda ne diller döktüm kavgalar küfürler ettim genel müdürlüğüne gittim çok mücadale ettim ama durum hiç değişmedi boşuna kendimi yordum ve strese girdim onlar istediği faturayı yolladı ve istediği hızı sundular hep. firmaların markaların tek amacı daha fazla kazanmak kar etmek bunu yaparkende bizi kazıklamak kafalamak tabiki.
olmuyor yani hocam sizin hattınız 120 mbit destekliyor on numara alt yapınız var ama bi dünya curcuna çıkarıp 100 mbite çıkarsanız bile hızınızı bu kısa vadeli olucak tekrar oynayacaklar hızınızla tekrar düşürücekler bu kısır döngü devam edecek türkiyede müşteri memnuniyeti diye bişey yokki bende bıktım bunlardan artık herşeyi umursamaz soğukkanlı bi hale geldim.
size önerim turknetten çıkıp yine başka firmalarda şansınızı deneyip memnun olcağınız bi firma arayışına girmeniz. telefonla onları arayıp dil dökmekte manasız yoksa o uyanıklarda görüyor neyin nolduğunu biliyor hattın 120 mbps desteklerken orda oturup atıp tutuyolar işte.