Sohbet İnternet hızlarınız nasıl? + kaç tl veriyorsunuz?

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Millenicom fiber altyapı (türk telekom) modem kira parasıyla 110 tl

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-14-18-34-11-821_org.zwanoo.android.speedtest.png
    Screenshot_2020-06-14-18-34-11-821_org.zwanoo.android.speedtest.png
    63,6 KB · Görüntüleme: 17

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
100/Mbps Türknet / 85TL / Akn ve Kota Yok

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Fiber/VDSL/Kablonet hiç bir alt yapı yok türk telekomun 12 mbps internetine mahkum kaldım bu firmadan aşırı bi şekilde nefret ediyorum ama kullanıyorum çünkü türknet gibi yerler cgnat kullanıyor ve modemde port açamıyosun tek çare sabit ip almak ve sabit ip aldığındada ordan burdan ban yemiş saçma sapan ipler veriyolar. 12 mbps internete 90 TL ödüyorum şaka gibi. (modemde port açmakta işim gereği önemli)

ve türk telekom tarafından dolandırıldım internette sorun vardı aradım gelip bakmadılar elit hizmet diyip duruyolardı bende tamam parası neyse vereyim yapsınlar dedim türk telekom çalışanı hiç gelmediği halde kaydı iptal etmiş ve faturaya 50 TL yansıtmışlar arayıncada iptal etmişsiniz yazıyor bu durumda faturanıza ücret yinede yansır yapacak bişey yok deniyor dolandırıcısınız diyorum küfür ediyorum alışmışlar artık yüzsüzler.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Fiber/VDSL/Kablonet hiç bir alt yapı yok türk telekomun 12 mbps internetine mahkum kaldım bu firmadan aşırı bi şekilde nefret ediyorum ama kullanıyorum çünkü türknet gibi yerler cgnat kullanıyor ve modemde port açamıyosun tek çare sabit ip almak ve sabit ip aldığındada ordan burdan ban yemiş saçma sapan ipler veriyolar. 12 mbps internete 90 TL ödüyorum şaka gibi. (modemde port açmakta işim gereği önemli)

ve türk telekom tarafından dolandırıldım internette sorun vardı aradım gelip bakmadılar elit hizmet diyip duruyolardı bende tamam parası neyse vereyim yapsınlar dedim türk telekom çalışanı hiç gelmediği halde kaydı iptal etmiş ve faturaya 50 TL yansıtmışlar arayıncada iptal etmişsiniz yazıyor bu durumda faturanıza ücret yinede yansır yapacak bişey yok deniyor dolandırıcısınız diyorum küfür ediyorum alışmışlar artık yüzsüzler.

Hocam Türk Telekom da CGNAT kullanıyor aslında ama diğer ISS'larına göre daha az sayıda. Statik IP hizmeti mi satın aldınız TT'dan yoksa ücretsiz mi?
Ve en sinir olduğum şey Türk Telekom 24.90 TL'dan Statik IP hizmeti sunuyorken; Millenicom, TurkNet vesaire firmalar 5-20 TL arasında bu hizmeti verebiliyor. İnanılmaz dolandırıcılık var, Allah ıslah etsin.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam Türk Telekom da CGNAT kullanıyor aslında ama diğer ISS'larına göre daha az sayıda. Statik IP hizmeti mi satın aldınız TT'dan yoksa ücretsiz mi?
Ve en sinir olduğum şey Türk Telekom 24.90 TL'dan Statik IP hizmeti sunuyorken; Millenicom, TurkNet vesaire firmalar 5-20 TL arasında bu hizmeti verebiliyor. İnanılmaz dolandırıcılık var, Allah ıslah etsin.
Statik ip almadım hocam kötü oluyor oyunda hile kullanmış ne bilim forumda küfür etmiş falanca siteye ddos atmış ban listesine alınmış ipleri veriyolar.
Türk telekom ip havuzunun çoğunu kendine ayırmış çünkü cgnata hiç denk gelmedim o yüzden.
Çok kötü bişey ya yıllar önce etrafa bakır altyapı döşediği için hem tekel olmuş hem dolandırıcı bunlar o kadar berbat şeyler dönüyorki iss sektöründe türk telekom çalışanı direğe çıkıp sırf rakip firmadan internet alıyor diye adamın kablosunu kesip günlerce internetsiz bırakmasımı dersin. madem ücretsiz yapmıyolar parayla yapsınlar bari işim çözülsün dediğinde dolandırmalarımı dersin gerçekten türkiyedeki bazı olaylar insanı herşeyden soğutuyor.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Türk telekom ip havuzunun çoğunu kendine ayırmış çünkü cgnata hiç denk gelmedim o yüzden.

Valla hocam ben ne kadar modemi yeniden başlatsam sürekli CGNAT IP'si atayıp duruyor bana, bir kere kilitlemişler artık hattıma, peşimi bırakmıyor musallat. İlle de 24.90 ödeyeceksin diyorlar bana Statik IP için. Kablonet altyapım olsa hemen ona geçeceğim çünkü 4.90 TL'ye sunuyorlar bu hizmeti, resmen çerez parası TT'a göre.

türk telekom çalışanı direğe çıkıp sırf rakip firmadan internet alıyor diye adamın kablosunu kesip günlerce internetsiz bırakmasımı dersin.

Diyecek söz yok...

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Ve senden önce sana denk gelen ıp ile bir başkası herhangi bir forum sayfasında bir halt yeyip yasaklansa ve sen o forum adresine kayıt olmak istesen sende yasaklı sayılıyorsun. Diyorum ya Türkiye de internet lüks değil eziyet. Dediğim şey bu arada CGNAT için geçerli kayıt dahi olmadığım siteden dolandırıcılık nedeniyle yasaklanmışım hadi buyur daha da stabil 75-80 Mbps aldığım internetin içine ettiler. Türk Telekomu aradım hat 120 Mbps'a kadar destekliyormuş bu arada Turk.nette boşuna 75-80 Mbps le sürünüyorum şu sıkıntıyı çözmezlerse iptal edeceğim artık fiyatı neyse Superbox'a geçerim.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Ve senden önce sana denk gelen ıp ile bir başkası herhangi bir forum sayfasında bir halt yeyip yasaklansa ve sen o forum adresine kayıt olmak istesen sende yasaklı sayılıyorsun. Diyorum ya Türkiye de internet lüks değil eziyet.

Bu durum sadece Türkiye'de olamaz mantık olarak diğer ülkelerde de olabilir. Sonuçta sadece bizim ülkemizde IPv4 adresleri kullanılıyor değil, dünya kullanıyor bunu. Adresi yok etme gibi şansları da yok. Bu durumda ISS'larına bir şey demek doğru değil, ellerinde değil daha doğrusu.

Üst Alt