Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,
Note 6 pro araştırmalarım sürüyor.Malum sevgililer günü indirimleriyle almayı planlıyorum.Ancak note 5'in fiyatı da 1500lerin hayli aşağısına inmeye başladı.Note 6 pro ise 1630un altında yok ithalatçı garantili o da.Dün Note 5i (64GB) 1408TL'ye neredeyse alıyordum ithalatçıdan.Bir hafta içinde indirimlerin ne düzeyde olacağını da bilemiyorum.Çok kararsız kaldım note 5-6 arasında.Sizce 200 TL fark yaratacak birşey var mı aralarında.Kullanan arkadaşlar varsa ikisini de yorum yazarlarsa sevinirim.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Merhaba arkadaşlar,
Note 6 pro araştırmalarım sürüyor.Malum sevgililer günü indirimleriyle almayı planlıyorum.Ancak note 5'in fiyatı da 1500lerin hayli aşağısına inmeye başladı.Note 6 pro ise 1630un altında yok ithalatçı garantili o da.Dün Note 5i (64GB) 1408TL'ye neredeyse alıyordum ithalatçıdan.Bir hafta içinde indirimlerin ne düzeyde olacağını da bilemiyorum.Çok kararsız kaldım note 5-6 arasında.Sizce 200 TL fark yaratacak birşey var mı aralarında.Kullanan arkadaşlar varsa ikisini de yorum yazarlarsa sevinirim.
Fark yaratacak çok şey yok aslında, ekran cok az daha büyük olsun, çentik olsun, önde iki kamera olsun, güncel cihaz olsun diyorsan note 6 alabilirsin. Bu saydıklarım haricinde bir fark yok iki cihaz arasında, işlemci, batarya,arka kamera vs aynı..

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Merhaba arkadaşlar,
Note 6 pro daha güncel bi cihaz gerek tasarım gerek kamera konusunda çentikli telefon seviyorum güncele ayak uydurayım dersen note 6 pro alın derim hem çerçeveleri daha ince daha hoş geliyo göze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Note 6 pro daha güncel bi cihaz gerek tasarım gerek kamera konusunda çentikli telefon seviyorum güncele ayak uydurayım dersen note 6 pro alın derim hem çerçeveleri daha ince daha hoş geliyo göze
Hem arkadaşlarımda note 5 ve note 6 pro var yazılımsal olma ihtimalide var ama note 5 selfie kamerası donma yapıyo reset yaptık yazılımı tekrak yükledik olmadı yine note 6 proda bu problem yok

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.Telefonu alınca buradan paylaşırım.Size de sürpriz olsun ne alacağım o zaman :)

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Arkadaşlar bugün note 6 pro 64 gb 1590a gittigidiyordan sipariş verdim delta garantili.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Teslim alınca izlenimlerimi paylaşacağım.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar bugün note 6 pro 64 gb 1590a gittigidiyordan sipariş verdim delta garantili.İnşallah sıkıntı çıkmaz.Teslim alınca izlenimlerimi paylaşacağım.
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

sezarim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tekin
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
0
Arkadaşlar herkese merhaba. S5 telefonumun ekranı kırıldığı ve yenisini 500 TL olduğu için 4GB/64 GB alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Xiaomi markasını daha önce Yi 4K kullandığımdan biliyordum. Telefonu alalı yaklaşık 3 hafta oluyor. Bugüne kadar çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Sadece bildirim işi biraz sıkıntılı. Ama bir kaç sorum olacak. Cihazda VolTe desteği var fakat Vodafone kullananlar VolTe'yi nasıl aktif hale getirdi acaba? Bir de instagramda hikayelerde falan resimlerin bir kısmı çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Instagram tam ekran modu için optimize edimiş durumda şu anda telefonda. Veri bu seçeneği değiştiremiyorum.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar herkese merhaba. S5 telefonumun ekranı kırıldığı ve yenisini 500 TL olduğu için 4GB/64 GB alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Xiaomi markasını daha önce Yi 4K kullandığımdan biliyordum. Telefonu alalı yaklaşık 3 hafta oluyor. Bugüne kadar çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım desem yeridir. Sadece bildirim işi biraz sıkıntılı. Ama bir kaç sorum olacak. Cihazda VolTe desteği var fakat Vodafone kullananlar VolTe'yi nasıl aktif hale getirdi acaba? Bir de instagramda hikayelerde falan resimlerin bir kısmı çıkmıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Instagram tam ekran modu için optimize edimiş durumda şu anda telefonda. Veri bu seçeneği değiştiremiyorum.
*#86583#*#*
Tuşlayın
"Volte is disabled" gibi bir yazi gelecek ve bildirim çubuğunu indirdiğinizde volte simgesini göreceksiniz.

Üst Alt