Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden verdiğim sipariş bugün ulaştı ve aranıza katıldım. MIUI Global 10.0 Kararlı ve Android 8.1.0 mevcut. İlk Xiaomi cihazım olduğu için tecrübelerinize ihtiyacım var. Kutuda global versiyon etiketi vardı ve Çince yazılar yoktu. Bootloader kilidi açık gelenlerde satıcılar cihazın yazılımını değiştiriyorlar gibisinden bir yorum okumuştum başka bir cihaza bakarken. Bu olayı kendi cihazımda nasıl kontrol edebilirim? Veya yeni almışken şuna da bak dediğiniz başka şeyler var mıdır?
Aramıza hoşgeldin.
İmei kontrolünü yapınız. Ardından cihazınızın global resmi cihaz olup olmadığını buradan kontrol edin.
Başka Satıcılar imei değistirmek veya bootloader açmak için güncel yazılım veya farklı bir Miui arayüzli rom yükleyebiliyorlar.
Ayarlar>telefon hakkında>
kısmını ekran görüntüsü atın cihazın sürümüne vs. bakalım.

RN6PRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
2
Aramıza hoşgeldin.
İmei kontrolünü yapınız. Ardından cihazınızın global resmi cihaz olup olmadığını buradan kontrol edin.
Başka Satıcılar imei değistirmek veya bootloader açmak için güncel yazılım veya farklı bir Miui arayüzli rom yükleyebiliyorlar.
Ayarlar>telefon hakkında>
kısmını ekran görüntüsü atın cihazın sürümüne vs. bakalım.

Teşekkürler, IMEI kontrolünü yaptım: "Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version."

Fakat security code kısmını nasıl okutacağıma dair bir şey bulamadım. Cihazın arkasında sim kart girişini gösteren bir etiket var, ortası boş. Kutu üstünde de öyle parlak bir bandrol yok.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu da "Telefon Hakkında" kısmı. Güncellemelerle uğraşmaya pek sıcak bakmıyorum, sorunsuz ise bu haliyle bile kalabilir.

Son düzenleme:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Teşekkürler, IMEI kontrolünü yaptım: "Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version."

fakat security code kısmını nasıl okutacağıma dair bir şey bulamadım. Cihazın arkasında sim kart girişini gösteren bir etiket var, ortası boş. Kutu üstünde de öyle parlak bir bandrol yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da "Telefon Hakkında" kısmı. Güncellemelerle uğraşmaya pek sıcak bakmıyorum, sorunsuz ise bu haliyle bile kalabilir.
Tamam cihazın orjinal olduğunu yazmıs zaten.
Cihazın Global sürüm 10.0.4.0 sürümünde, şu an en son sürüm 10.2.2.0
Güncellemek istemiyorsan kalsın tabi o haliyle.
Bir sıkıntı yok forumumuza hoşgeldin tekrar.

RN6PRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
2
Tamam cihazın orjinal olduğunu yazmıs zaten.
Cihazın Global sürüm 10.0.4.0 sürümünde, şu an en son sürüm 10.2.2.0
Güncellemek istemiyorsan kalsın tabi o haliyle.
Bir sıkıntı yok forumumuza hoşgeldin tekrar.

Hoş bulduk, teşekkür ederim. Bir hususu daha merak ediyorum;

Bootloader kısmını kurcalarken "MIUI sürümü" butonuna basmıştım ve geliştirici modu açılmıştı, nasıl kapatacağım diye araştırırken güvenlik kısmından optimizasyon yapmam gerektiğini öğrendim, yaptıktan sonra detaylara baktığımda "sistem güvenliği" başlığı altında "geliştirici seçenekleri kapalı" diye gözüküyor. Optimizasyon yapmasam geliştirici modu açık mı kalacaktı? Ya da açık olunca herhangi bir güvenlik tehdidi mi sayılıyor acaba?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hoş bulduk, teşekkür ederim. Bir hususu daha merak ediyorum;

Bootloader kısmını kurcalarken "MIUI sürümü" butonuna basmıştım ve geliştirici modu açılmıştı, nasıl kapatacağım diye araştırırken güvenlik kısmından optimizasyon yapmam gerektiğini öğrendim, yaptıktan sonra detaylara baktığımda "sistem güvenliği" başlığı altında "geliştirici seçenekleri kapalı" diye gözüküyor. Optimizasyon yapmasam geliştirici modu açık mı kalacaktı? Ya da açık olunca herhangi bir güvenlik tehdidi mi sayılıyor acaba?
Geliştirici seçeneklerinin açık olması herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Optimizasyon yapmasaydınız açık kalacaktı. Tekrar Miui Sürümüne dokunarak açabilirsiniz..

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım.Yaklaşık 3 ay önce eşime note 5 aldım.Yaklaşık 1 ay boyunca araştırarak aldım ve çok memnunuz telefondan.Ailedeki ilk xiaomi telefon oldu ve ben de kendime bir xiaomi telefon bakmaya başladım.Araştırmalarım hep beni redmi note 5-note 6 pro ve mi 8 lite eksenine getirdi.İzlediğim karşılaştırma videolarında mi 8 lite 2.2ghz sd660 işlemciyle note 5-6 1.8ghz sd636 arasında bariz bir fark göremedim oyun uygulama açılışlarında.Bunun üzerine note 6 proda karar kıldım.Ancak note 5le karşılaştırdığımda note 6da yardımcı işlemci olmadığını gördüm.Note 5te 4 çekirdek 1.8 4 çekirdek 1.6ghz gözüküyor. Note 6da 8 çekirdek de 1.8ghz anlamına mı geliyor? Kafam karıştı doğrusu yardımcı olur musunuz.Şimdiden teşekkürler

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım.Yaklaşık 3 ay önce eşime note 5 aldım.Yaklaşık 1 ay boyunca araştırarak aldım ve çok memnunuz telefondan.Ailedeki ilk xiaomi telefon oldu ve ben de kendime bir xiaomi telefon bakmaya başladım.Araştırmalarım hep beni redmi note 5-note 6 pro ve mi 8 lite eksenine getirdi.İzlediğim karşılaştırma videolarında mi 8 lite 2.2ghz sd660 işlemciyle note 5-6 1.8ghz sd636 arasında bariz bir fark göremedim oyun uygulama açılışlarında.Bunun üzerine note 6 proda karar kıldım.Ancak note 5le karşılaştırdığımda note 6da yardımcı işlemci olmadığını gördüm.Note 5te 4 çekirdek 1.8 4 çekirdek 1.6ghz gözüküyor. Note 6da 8 çekirdek de 1.8ghz anlamına mı geliyor? Kafam karıştı doğrusu yardımcı olur musunuz.Şimdiden teşekkürler
Konuda teknik özellikler yer almaktadır.

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Teşekkürler serhat.yldz note 5le aynıymış

RN6PRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
2
Merhaba,

Kilit ekranına sahip bilgisi ekledim fakat yeniden başlatmadıkça görünmüyor. Birkaç kere ekran kilidi açınca kayboluyor. Sebebi ne olabilir?

Ek olarak, bildirimler anlık olarak dahi görünmüyor. Sırf bunun için güncelleme kurmayacağım zira kursak bile sabit durmuyormuş. Basit bir şekilde çözüm bulan arkadaşlar varsa önerileri bekliyorum. Bildirim ışığı ve sesi kombinasyonu değişimi ya da Play Store'dan basit bir uygulama vb gibi, cihazı bilgisayara bağlamadan yapılan teferruatsız işlemler...

Saygılarımla.

Üst Alt