- Adım
- Nevertoolate
- Cihazım
- Redmi note 6pro
- Konular
- 12
Türk Telekomda sorun yaşamadım benTürkcell veya Türk Telekom hat sprunu yaşayan varmı
Türk Telekomda sorun yaşamadım benTürkcell veya Türk Telekom hat sprunu yaşayan varmı
Hattını 4g olan başka bir telefonda SMS atarak aktif hale getir xiaomi ye öyle tak düzeliyor... Ben böyle çözüm bulmuştum.Türk telekomda ayarlar kısmında telefon modeli boş gözüküyor ve hiç düzelmedi. Doğal olarak 4.5g paketi satın almak ve volteyi telekomda aktif etme yapamadım. Ama genel olarak 4.5g çekiyor volte de ayarlarda aktif hale getirdim. Tabi yinede üstte volte gözükmüyor.
Türk telekomda ayarlar kısmında telefon modeli boş gözüküyor ve hiç düzelmedi. Doğal olarak 4.5g paketi satın almak ve volteyi telekomda aktif etme yapamadım. Ama genel olarak 4.5g çekiyor volte de ayarlarda aktif hale getirdim. Tabi yinede üstte volte gözükmüyor.
İki cihaz arasında 1 tık diyebileceğimiz işlemci farkı var. Note 6 636 işlemci kullanıyor, Mi 8 lite ise 660 işlemci kullanıyor. Bu iki cihaz arasında Mi 8 Lite bir miktar daha pahalı. İki cihazda da aynı performansı göreceğiniz düşünüyorum. Kamera konusunda Mi 8 liteı bilmiyorum ama Note 6'nın kamerası sizi memnun edecektir. Oyun için de tercih edilecek bir cihaz arıyorsanız Mi 8 lite tercih etmeniz daha iyi, işlemci bakımından. Pil olarak Note 6 nın pili daha yüksek, karar sizin..Arkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
Benim içim kamera pil önemli sizce ne almalıyım
kamera icinse mi8 lite ama batarya icinse note 6 pro sahsen ben mi8 lite kullaniyorum 1,5 gun cok rahat gidiyo tabi 4g butun gun acik yogun kullanimdan bahsediyorum ama mi8 lite herseyiyle note6 prodan daha ustun bi cihaz sormak istediginiz birsey olursa yardimci olabilirim haa bide centik meselesi var mi8 lite centigi kucuk ve daha guzel duruyoArkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
Gece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenaraArkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
orta seviye cihazlarin kaderi bu hocamGece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenara
Gunduz sorun degil ama az isik ve gece cekimlerinde kamerayi unutun.
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi