Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

sammyrap

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asfasfa
Cihazım
note 2
Konular
1
Türk telekomda ayarlar kısmında telefon modeli boş gözüküyor ve hiç düzelmedi. Doğal olarak 4.5g paketi satın almak ve volteyi telekomda aktif etme yapamadım. Ama genel olarak 4.5g çekiyor volte de ayarlarda aktif hale getirdim. Tabi yinede üstte volte gözükmüyor.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Türk telekomda ayarlar kısmında telefon modeli boş gözüküyor ve hiç düzelmedi. Doğal olarak 4.5g paketi satın almak ve volteyi telekomda aktif etme yapamadım. Ama genel olarak 4.5g çekiyor volte de ayarlarda aktif hale getirdim. Tabi yinede üstte volte gözükmüyor.
Hattını 4g olan başka bir telefonda SMS atarak aktif hale getir xiaomi ye öyle tak düzeliyor... Ben böyle çözüm bulmuştum.

Not, 4,5 G diye bir teknoloji yok, o bizim uydurmamız maalesef...

Fatihs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi 6 PRO
Konular
4
Öncelikle hattın faturalı olmalı, faturasız hatta volte desteği yok telekomda.
*#*#86583#*#* yazıp "volte is disabled" yazdıktan sonra volte aktif oluyor. Enable değil.
Yine aktif olmadıysa volte destekli telefona takıp, volteyi aktif edip geri takmayı dene.

hilter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
redmi note
Konular
0
Arkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
Benim içim kamera pil önemli sizce ne almalıyım :)

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
İki cihaz arasında 1 tık diyebileceğimiz işlemci farkı var. Note 6 636 işlemci kullanıyor, Mi 8 lite ise 660 işlemci kullanıyor. Bu iki cihaz arasında Mi 8 Lite bir miktar daha pahalı. İki cihazda da aynı performansı göreceğiniz düşünüyorum. Kamera konusunda Mi 8 liteı bilmiyorum ama Note 6'nın kamerası sizi memnun edecektir. Oyun için de tercih edilecek bir cihaz arıyorsanız Mi 8 lite tercih etmeniz daha iyi, işlemci bakımından. Pil olarak Note 6 nın pili daha yüksek, karar sizin..

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
kamera icinse mi8 lite ama batarya icinse note 6 pro sahsen ben mi8 lite kullaniyorum 1,5 gun cok rahat gidiyo tabi 4g butun gun acik yogun kullanimdan bahsediyorum ama mi8 lite herseyiyle note6 prodan daha ustun bi cihaz sormak istediginiz birsey olursa yardimci olabilirim haa bide centik meselesi var mi8 lite centigi kucuk ve daha guzel duruyo

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Gece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenara :)
Gunduz sorun degil ama az isik ve gece cekimlerinde kamerayi unutun.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Gece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenara :)
Gunduz sorun degil ama az isik ve gece cekimlerinde kamerayi unutun.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orta seviye cihazlarin kaderi bu hocam haha--

Üst Alt