Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana Başlık[İNCELEME] Xiaomi Redmi Note 6 Pro Global - ANA KONU İnceleme ve Teknik Özellikler
note 6 pro o zaman a2 guzel cıhaz olsada saf and. mıuı guzellıklerı yok ben can sıkıntısına rom degıstırsemde her zaman dondugum rom mıuı romdur. farkında ısen de portlanmıs romlar genellıkle mıuı romdandır.
Evet bildirim simgeleri şu an için gözükmüyor, centikden dolayı, bir dahaki güncellemelerle bir şekilde çözüleceği tahmin ediliyor bekliyoruz, kurulu e-posta uygulaması olarak Gmail, yüklü geliyor, Miui mail uygulamasını ise APK olarak kurabilirsin, alta link bırakıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam bugün redmi note 6 pro aldım sizde henüz bildirim problemi devam ediyor mu ? Ve bildirim ışığı çok sönük görünmüyor beni üzen yalnız bu oldu.
Edl ile imei atilmis cihaza bootloader acip rom root atmak istiyorum.cihazin imeisine problem olurmu.bootlader actiktan sonra box olmadan imei gerceklesirmi yada bootloader acinca edl ile birdhaa imei atma imkani kalmazmi
Edl ile imei atilmis cihaza bootloader acip rom root atmak istiyorum.cihazin imeisine problem olurmu.bootlader actiktan sonra box olmadan imei gerceklesirmi yada bootloader acinca edl ile birdhaa imei atma imkani kalmazmi
Normalde rom atılınca imei silinmiyor. Bootlader açtıktan sonra da imei atılabiliyor. Ama forumumuzda imei anlatımı, paylaşımı gibi konular yasal olmayan işlemler olduğu için paylaşımı yasaktır.
Normalde rom atılınca imei silinmiyor. Bootlader açtıktan sonra da imei atılabiliyor. Ama forumumuzda imei anlatımı, paylaşımı gibi konular yasal olmayan işlemler olduğu için paylaşımı yasaktır.