Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Kamerasi iyi diyolar fark yokmu
var ama arasında kı fark daglar kadar degıl desen kı mı5 falan kullanıyorum anlarım da redmı 5 ten gecersen parana yazık . ılla gececem dersende en azından mantıklı bır cıhaz almıs olursun . .ama parana yazık yani. acıkcası degıstırmeye degmez bence sahsı gorusum.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
46
var ama arasında kı fark daglar kadar degıl desen kı mı5 falan kullanıyorum anlarım da redmı 5 ten gecersen parana yazık . ılla gececem dersende en azından mantıklı bır cıhaz almıs olursun . .ama parana yazık yani. acıkcası degıstırmeye degmez bence sahsı gorusum.
Cihazi arkadas istiyodu ona 1000 tl ye sattimda baska telefon ariyorum mi a2 lite ile bunun arasinda kaldim hangisi uygundur sizce

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Cihazi arkadas istiyodu ona 1000 tl ye sattimda baska telefon ariyorum mi a2 lite ile bunun arasinda kaldim hangisi uygundur sizce
note 6 pro o zaman a2 guzel cıhaz olsada saf and. mıuı guzellıklerı yok ben can sıkıntısına rom degıstırsemde her zaman dondugum rom mıuı romdur. farkında ısen de portlanmıs romlar genellıkle mıuı romdandır.

Dfnipk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nevertoolate
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
12
Evet bildirim simgeleri şu an için gözükmüyor, centikden dolayı, bir dahaki güncellemelerle bir şekilde çözüleceği tahmin ediliyor bekliyoruz, kurulu e-posta uygulaması olarak Gmail, yüklü geliyor, Miui mail uygulamasını ise APK olarak kurabilirsin, alta link bırakıyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam bugün redmi note 6 pro aldım sizde henüz bildirim problemi devam ediyor mu ? Ve bildirim ışığı çok sönük görünmüyor beni üzen yalnız bu oldu.

mustibursa19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
0
Edl ile imei atilmis cihaza bootloader acip rom root atmak istiyorum.cihazin imeisine problem olurmu.bootlader actiktan sonra box olmadan imei gerceklesirmi yada bootloader acinca edl ile birdhaa imei atma imkani kalmazmi

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Edl ile imei atilmis cihaza bootloader acip rom root atmak istiyorum.cihazin imeisine problem olurmu.bootlader actiktan sonra box olmadan imei gerceklesirmi yada bootloader acinca edl ile birdhaa imei atma imkani kalmazmi
Normalde rom atılınca imei silinmiyor. Bootlader açtıktan sonra da imei atılabiliyor. Ama forumumuzda imei anlatımı, paylaşımı gibi konular yasal olmayan işlemler olduğu için paylaşımı yasaktır.

mustibursa19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi not 6 pro
Konular
0
Normalde rom atılınca imei silinmiyor. Bootlader açtıktan sonra da imei atılabiliyor. Ama forumumuzda imei anlatımı, paylaşımı gibi konular yasal olmayan işlemler olduğu için paylaşımı yasaktır.
Anladim peki vodafone hattinla 4g baglanti sağlayıp turkcell hattimla 4g baglanti saglayamam 3g baglanti saglamam ne ile ilgilidir.kesin gitmezmi acaba.birde bootlader geri kapayabiliyomuyuz

Üst Alt