- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ghost screen olayı tamamen şans işi gibi birsey, Daha önce 2 Xiaomi tel kullandım, ikiside tianma paneldi ve ghost screen vs. Yoktu.. simdiki note 6 pro cihazımda tianma panel ama bunda da ghost screen yok, ama hangi teli alırsanız alın, ghost screen çıkmaz diye birşey de yok.. ısınma donma kasma vs. Sorunlarla karşılaşmazsın ama cihazın orta seviye bir cihaz olduğunu da unutmayın. Sonuçta belli bir güce ve hıza sahip. Ekranın üstü sarı altı beyaz olayını İlk sizden duyuyorum. Eğer var ise böyle birşey belki farklı paneldir ve ekran sarımtırak tır. Bu olabilir..Cihaz alınabilecek bir telefon, aşırı grafikli misal pubg gibi oyunları orta grafik ayarında oynarsın sadece..Öncelikle s.a aranızda yeniyim ve kafamda birkaç soru var bana yardımcı olabileceğiniz düşündüm şimdiden teşekkür ederim
Redmi note 6 pro almayı düşünüyorum ama sole bu sknti var bu cihazda ghost screen oluyormu ısınma donma kasma oluyormu oyun performansı nasıl panel olarak tainma panel kullanılmış seri olarak galiba ekranın üstü sarı altı beyaz gibi şeyler okudum kafam çok karıştı açıkçası bana bı yardımcı olursanız çok sevinirim