A2'nin işlemcisi bir tık daha iyi Note 6 Pro'dan. Ama bataryası düşük, Redmi Note 6 Pro'nun batarya A2'den fazla. Tam emin değilim ama A2'nin kamerası biraz daha iyi galiba.. Onun haricinde Mi A2'de Stock android arayüzü var. Note 6 Pro'da Miui Arayüzü bulunmakta. Batarya'ya önem veriyorsan Redmi Note 6 Pro tercih edilebilir. İşlemci konusunda iki cihaz arasında büyük farkların olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar A2 mi önerirsiniz yoksa Redmi Note 6 pro mu ?
Kamerada ahım şahım bir fark yok. Sd660 oc yapılmış hali aslında yakında kerneller çıkınca 660 hızına ulaşırız.A2'nin işlemcisi bir tık daha iyi Note 6 Pro'dan. Ama bataryası düşük, Redmi Note 6 Pro'nun batarya A2'den fazla. Tam emin değilim ama A2'nin kamerası biraz daha iyi galiba.. Onun haricinde Mi A2'de Stock android arayüzü var. Note 6 Pro'da Miui Arayüzü bulunmakta. Batarya'ya önem veriyorsan Redmi Note 6 Pro tercih edilebilir. İşlemci konusunda iki cihaz arasında büyük farkların olacağını sanmıyorum.
Bende öyle düşünmüştüm.Kamerada ahım şahım bir fark yok. Sd660 oc yapılmış hali aslında yakında kerneller çıkınca 660 hızına ulaşırız.
Teşekkürler çok bilgilendirici olduA2'nin işlemcisi bir tık daha iyi Note 6 Pro'dan. Ama bataryası düşük, Redmi Note 6 Pro'nun batarya A2'den fazla. Tam emin değilim ama A2'nin kamerası biraz daha iyi galiba.. Onun haricinde Mi A2'de Stock android arayüzü var. Note 6 Pro'da Miui Arayüzü bulunmakta. Batarya'ya önem veriyorsan Redmi Note 6 Pro tercih edilebilir. İşlemci konusunda iki cihaz arasında büyük farkların olacağını sanmıyorum.
@mmengi hocam size özel bir mesaj attım. Öm kutunuza bakma imkanınız var mı?Kamerada ahım şahım bir fark yok. Sd660 oc yapılmış hali aslında yakında kerneller çıkınca 660 hızına ulaşırız.
Kısa video da görüntü sabitleme kapalı olduğundan geniş açı gibi duruyor. Normal video modunda iken ayarlardan görüntü sabitleyi kapatırsanız açı genişleyecektir.Arkadaslar 1 aydır global rom ve root suz garanti kapsamında kullanıyorum ve gayette memnunum herşeyinden.
Memnun olmadığım iki konu var
1. Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayıp eşleştirmek istediğimde hata veriyor hiçbir şekilde dosya veya video aktaramıyorum.
2. Kısa video çekiminde geniş açı guzel ama 10dk oda. Normal video cekmek istediğmde sınırsız ama açı baya daralıyor buna çözüm varmıdır teşekkürler..
Cok teşekkürler tek sorunum kaldı oda bilgisaydan cebe bağlanıp video falan atmakKısa video da görüntü sabitleme kapalı olduğundan geniş açı gibi duruyor. Normal video modunda iken ayarlardan görüntü sabitleyi kapatırsanız açı genişleyecektir.