Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dfnipk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nevertoolate
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
12
Arkadaşlar A2 mi önerirsiniz yoksa Redmi Note 6 pro mu ?

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Arkadaşlar A2 mi önerirsiniz yoksa Redmi Note 6 pro mu ?
A2'nin işlemcisi bir tık daha iyi Note 6 Pro'dan. Ama bataryası düşük, Redmi Note 6 Pro'nun batarya A2'den fazla. Tam emin değilim ama A2'nin kamerası biraz daha iyi galiba.. Onun haricinde Mi A2'de Stock android arayüzü var. Note 6 Pro'da Miui Arayüzü bulunmakta. Batarya'ya önem veriyorsan Redmi Note 6 Pro tercih edilebilir. İşlemci konusunda iki cihaz arasında büyük farkların olacağını sanmıyorum.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
A2'nin işlemcisi bir tık daha iyi Note 6 Pro'dan. Ama bataryası düşük, Redmi Note 6 Pro'nun batarya A2'den fazla. Tam emin değilim ama A2'nin kamerası biraz daha iyi galiba.. Onun haricinde Mi A2'de Stock android arayüzü var. Note 6 Pro'da Miui Arayüzü bulunmakta. Batarya'ya önem veriyorsan Redmi Note 6 Pro tercih edilebilir. İşlemci konusunda iki cihaz arasında büyük farkların olacağını sanmıyorum.
Kamerada ahım şahım bir fark yok. Sd660 oc yapılmış hali aslında yakında kerneller çıkınca 660 hızına ulaşırız.

Dfnipk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nevertoolate
Cihazım
Redmi note 6pro
Konular
12
Teşekkürler çok bilgilendirici oldu

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Kamerada ahım şahım bir fark yok. Sd660 oc yapılmış hali aslında yakında kerneller çıkınca 660 hızına ulaşırız.
@mmengi hocam size özel bir mesaj attım. Öm kutunuza bakma imkanınız var mı?

rasimoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rasim
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
2
Arkadaslar 1 aydır global rom ve root suz garanti kapsamında kullanıyorum ve gayette memnunum herşeyinden.
Memnun olmadığım iki konu var
1. Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayıp eşleştirmek istediğimde hata veriyor hiçbir şekilde dosya veya video aktaramıyorum.
2. Kısa video çekiminde geniş açı guzel ama 10dk oda. Normal video cekmek istediğmde sınırsız ama açı baya daralıyor buna çözüm varmıdır teşekkürler..

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Arkadaslar 1 aydır global rom ve root suz garanti kapsamında kullanıyorum ve gayette memnunum herşeyinden.
Memnun olmadığım iki konu var
1. Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayıp eşleştirmek istediğimde hata veriyor hiçbir şekilde dosya veya video aktaramıyorum.
2. Kısa video çekiminde geniş açı guzel ama 10dk oda. Normal video cekmek istediğmde sınırsız ama açı baya daralıyor buna çözüm varmıdır teşekkürler..
Kısa video da görüntü sabitleme kapalı olduğundan geniş açı gibi duruyor. Normal video modunda iken ayarlardan görüntü sabitleyi kapatırsanız açı genişleyecektir.

rasimoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rasim
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
2
Kısa video da görüntü sabitleme kapalı olduğundan geniş açı gibi duruyor. Normal video modunda iken ayarlardan görüntü sabitleyi kapatırsanız açı genişleyecektir.
Cok teşekkürler tek sorunum kaldı oda bilgisaydan cebe bağlanıp video falan atmak

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arif06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
Mi 2 lite
Konular
0
Öncelikle s.a aranızda yeniyim ve kafamda birkaç soru var bana yardımcı olabileceğiniz düşündüm şimdiden teşekkür ederim
Redmi note 6 pro almayı düşünüyorum ama sole bu sknti var bu cihazda ghost screen oluyormu ısınma donma kasma oluyormu oyun performansı nasıl panel olarak tainma panel kullanılmış seri olarak galiba ekranın üstü sarı altı beyaz gibi şeyler okudum kafam çok karıştı açıkçası bana bı yardımcı olursanız çok sevinirim

Üst Alt