Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

netlogger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Gece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenara :)
Gunduz sorun degil ama az isik ve gece cekimlerinde kamerayi unutun.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google camera denediniz mi?

...

tanertuna2687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taner
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Yönetici
Konular
28
Arkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
Benim içim kamera pil önemli sizce ne almalıyım :)
Bence biraz daha bekle note 7 al Türkiye'ye bi kaç aya gelir garantili almak isterim dersen

hilter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
redmi note
Konular
0
İki cihaz arasında 1 tık diyebileceğimiz işlemci farkı var. Note 6 636 işlemci kullanıyor, Mi 8 lite ise 660 işlemci kullanıyor. Bu iki cihaz arasında Mi 8 Lite bir miktar daha pahalı. İki cihazda da aynı performansı göreceğiniz düşünüyorum. Kamera konusunda Mi 8 liteı bilmiyorum ama Note 6'nın kamerası sizi memnun edecektir. Oyun için de tercih edilecek bir cihaz arıyorsanız Mi 8 lite tercih etmeniz daha iyi, işlemci bakımından. Pil olarak Note 6 nın pili daha yüksek, karar sizin..

Eyvallah çok teşekkürler....

kamera icinse mi8 lite ama batarya icinse note 6 pro sahsen ben mi8 lite kullaniyorum 1,5 gun cok rahat gidiyo tabi 4g butun gun acik yogun kullanimdan bahsediyorum ama mi8 lite herseyiyle note6 prodan daha ustun bi cihaz sormak istediginiz birsey olursa yardimci olabilirim haa bide centik meselesi var mi8 lite centigi kucuk ve daha guzel duruyo

Mi8 Lite fotoğrafları göndemeniz mümkün mü,varsa 10-15 tane bakardım :)

Gece fotograf cekimi icin ayrica bir kamera ihtiyaciniz olacak hocam bunuda yazin bir kenara :)
Gunduz sorun degil ama az isik ve gece cekimlerinde kamerayi unutun.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sonuçta 1600 TL olup da kamerası mükemmele yakın cihaz keşke olsa da alsak :)
Bence biraz daha bekle note 7 al Türkiye'ye bi kaç aya gelir garantili almak isterim dersen

Beklemek de bir seçenek olabilir,ama malum dolar kuru sıkıntılı fiyatlar 'fırlama' :D olmasın

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Arkadaşlar selamlar.Sivas'ta ortaokul öğretmeniyim.Yeni bir telefon alma niyetimiz var eskisi yaşlandı artık.
Mi 8 lite ile note 6 pro arasında kaldım.Ürün incellemelrinde kameralar arasında pek fark yok gibi teknik olarak fark olabilir de.
Benim içim kamera pil önemli sizce ne almalıyım :)
Mi8 i bilmem ama mi6 ile arasında pek fark yok. Ben mi6 dan redmi note 6 pro ya geçtim, bende phocofone f1 ile ikisi arasında kaldım, fiyat farkı yüzünden redmi note 6 pro yu seçtim.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Mi8 i bilmem ama mi6 ile arasında pek fark yok. Ben mi6 dan redmi note 6 pro ya geçtim, bende phocofone f1 ile ikisi arasında kaldım, fiyat farkı yüzünden redmi note 6 pro yu seçtim.
Pişman mısın

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Hayır değilim sadece Google camera yı direk apk olarak kurup çalıştıramadım. (twrp yüklemek istemediğim için) birde mi6 acayip hızlı bir cihazdı ondaki kadar akıcı değil bazı oyunlar onun dışında bir kasma veya kaldırmama olayı yok. Batarya da 2 saat oyunla 6,7 saat ekran süresi veriyor. Ayrıca benim mi6 global sürüm değildi ve band 20 yoktu bu sebepten internet ve şebeke sorunu vardı şimdi o sorun azaldı önceden neredeyse hiç çekmiyordu şimdi evin çoğu yerinde çekiyor telefon. Cihaz 10 üzerinden 8 alır.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hayır değilim sadece Google camera yı direk apk olarak kurup çalıştıramadım. (twrp yüklemek istemediğim için) birde mi6 acayip hızlı bir cihazdı ondaki kadar akıcı değil bazı oyunlar onun dışında bir kasma veya kaldırmama olayı yok. Batarya da 2 saat oyunla 6,7 saat ekran süresi veriyor. Ayrıca benim mi6 global sürüm değildi ve band 20 yoktu bu sebepten internet ve şebeke sorunu vardı şimdi o sorun azaldı önceden neredeyse hiç çekmiyordu şimdi evin çoğu yerinde çekiyor telefon. Cihaz 10 üzerinden 8 alır.
Google kamera APK yıl rootsuz şekilde yükleyebilirsiniz. Sadece tek seferlik Twrp yüklemenizi lazım.
Rehber - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

alituğrul94

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note 6
Konular
0
inceleme ve anlatım için teşekkürler

RN6PRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada üzerinden verdiğim sipariş bugün ulaştı ve aranıza katıldım. MIUI Global 10.0 Kararlı ve Android 8.1.0 mevcut. İlk Xiaomi cihazım olduğu için tecrübelerinize ihtiyacım var. Kutuda global versiyon etiketi vardı ve Çince yazılar yoktu. Bootloader kilidi açık gelenlerde satıcılar cihazın yazılımını değiştiriyorlar gibisinden bir yorum okumuştum başka bir cihaza bakarken. Bu olayı kendi cihazımda nasıl kontrol edebilirim? Veya yeni almışken şuna da bak dediğiniz başka şeyler var mıdır?

Üst Alt