Redmi Note 6 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz ?

• Mükemmel, Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım.

• Fiyatına Göre Alınabilecek İyi Bir Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok, Kararsızım !

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

RN6PRO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
2
Merhaba, otomatik güncellemeleri cihazı ilk açarken kapatmıştım. Şimdi güncelleme indirmiş ve bildirim çubuğuna yapıştı yüklemeye hazır diye. Ayarlardaki bildirimleri gösterme seçeneği de mat renkte, yani her türlü o bildirim gözükecek diyor. Otomatik indirmeyi kapattım. Bu indirilen güncelleme sizce nereye kaydedildi? Onu silsem bildirim de kalkar diye düşünüyorum.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Merhaba, otomatik güncellemeleri cihazı ilk açarken kapatmıştım. Şimdi güncelleme indirmiş ve bildirim çubuğuna yapıştı yüklemeye hazır diye. Ayarlardaki bildirimleri gösterme seçeneği de mat renkte, yani her türlü o bildirim gözükecek diyor. Otomatik indirmeyi kapattım. Bu indirilen güncelleme sizce nereye kaydedildi? Onu silsem bildirim de kalkar diye düşünüyorum.
Dahili depolama da downloaded_rom klasöru icinde.

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Merhaba herkese.
Dün itibariyle Note 6 Pro 4/64 mavi siparişim geldi.Gittigidiyordan 1590 TL'ye aldım.İlk izlenimlerim;
1.Batarya çok iyi dayanıyor.Açtığımda %60 olan batarya tüm güncelleme,programlarımı yükleme,oyun oynama kurcalamama rağmen 24 saatten fazla dayandı ve daha yeni şarja taktım.
2.Bildirimler çentikte gözükmüyor.Onu da forumdaki bilgilerle yapacağım.
3.Ekran efsane olmuş.Gören iphone x sanıyor.(iphone xler 10TLye yakın olduğu için tabi pek kendini canlı gören olmadığından benzetilebilir :) )
4.Oyunlarda hiçbir kasma-donma görmedim.
Bir de android Pie güncellemesi alacağı söyleniyor bilgisi olan var mı?

meeb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
redmi note 6 64
Konular
0
Merhaba herkese.
Dün itibariyle Note 6 Pro 4/64 mavi siparişim geldi.Gittigidiyordan 1590 TL'ye aldım.İlk izlenimlerim;
1.Batarya çok iyi dayanıyor.Açtığımda %60 olan batarya tüm güncelleme,programlarımı yükleme,oyun oynama kurcalamama rağmen 24 saatten fazla dayandı ve daha yeni şarja taktım.
3.Ekran efsane olmuş.Gören iphone x sanıyor.(iphone xler 10TLye yakın olduğu için tabi pek kendini canlı gören olmadığından benzetilebilir :) )

ekran kalite netlik parlaklık olarak bile iphone x ile yarışıyor hocam .Hatta iphone x daha sarımtrak gösteriyor ben ekranı beğendim.telefonu kim eline alsa beğeniyor şuana kadar beğenmeyen çıkmadı.Sizde iyi günlerde kullanın inş hocam .

ALİSARLAR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ALİ
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
ekran kalite netlik parlaklık olarak bile iphone x ile yarışıyor hocam .Hatta iphone x daha sarımtrak gösteriyor ben ekranı beğendim.telefonu kim eline alsa beğeniyor şuana kadar beğenmeyen çıkmadı.Sizde iyi günlerde kullanın inş hocam .
Sağolun hocam.Ben de karşılaştırma videolarını izlemiştim.Ekran parlaklığı iphone xten daha iyi duruyordu.Ben çok memnunun telefondan.Herkese de tavsiye ederim.Hatta bi arkadaşımda galaxy s7 edge var.Benim telefonu (note 6 pro) görünce çok beğendi ekranını falan.Özelliklerini sordu, fiyatını duyunca şok oldu; çünkü o geçen sene s 7yi 3300e almıştı ve telefon 2016da çıkmış bir telefon.Özelliklerini karşılaştırdık s7 edge birçok yönden üstün çıkıyor.Ancak güncel bir cihaz değil o da.Arkadaşın aklı baya yattı xiaomiye. Çevremde de hızla artıyor xiaomi telefon kullananlar.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Merhaba herkese.
Hayırlı olsun geribildirim için teşekkürler.

mamimusti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Hesap Uzmanı
Konular
5
Redmi Note 2
Redmi Note 4

Telefonlardan sonra düşündüğüm telefon ama çentik olayını sevemedim. Bilgilendirme için teşekkürler.
Hocam, almadan önce ben de tereddüt etmiştim, lakin aldıktan sonra göze hoş geliyor... Değişiklik isteyenler için gayet güzel.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Bu telefonda bildirim sorununu ayarlardan falan düzenleme yapabiliyor muyuz yoksa detaylı bir olay mı gerek

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Bu telefonda bildirim sorununu ayarlardan falan düzenleme yapabiliyor muyuz yoksa detaylı bir olay mı gerek
Bildirim olarak son güncelleme de bildirimler artık gözüküyor lakin kısa süreliğine durum çubuğunda gözüküyor, surekli olarak görmek için durum çubuğunu indirmek lazım veya roma bir zip dosyası yükleyerek bildirimlerin sürekli görünmesi sağlanıyor.

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Bildirim olarak son güncelleme de bildirimler artık gözüküyor lakin kısa süreliğine durum çubuğunda gözüküyor, surekli olarak görmek için durum çubuğunu indirmek lazım veya roma bir zip dosyası yükleyerek bildirimlerin sürekli görünmesi sağlanıyor.
Ben rom işlerinden anlamıyorum pek artık gelince göricez heralde güncellemede yapmamayı öneriyolar ama

Üst Alt