- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 63
TeşekkürlerYapabilirsiniz hocam. Eu da aldigim yedegi de RevOS ya da mmx de iken yükleyebiliyorum
TeşekkürlerYapabilirsiniz hocam. Eu da aldigim yedegi de RevOS ya da mmx de iken yükleyebiliyorum
Rica ederim hocam. Hatta sizin icin aldigim farklı yedekleri tekrar yükleyip denedim.Teşekkürler
Cihazda olan neyse onu yedekler. 1 varsa biri 2 varsa 2 yi. Olmayan bir seyi yedekleyemez.Bu efs hangi yedeği alıyor o önemli. Yurtdışı imei çakılmış telefondan efs yedeği aldığımda orjinal imei mi yedekleniyor yoksa çakılan imei'yi mi? Orjinali yedekliyorsa benim için hiçbir manası yok. Ha yok çakılı olanı yedekliyorsa alayım hemen
Üstadlar benim 1,5 aydır yatan bir cihazım var Redmi note 8 repair görmüş onlarca kez değişik qcn ler yüklendi ama sadece 2g çalışıyor, birisi aynı model cihazın efs yedeğini bul kur dedi olabilirmi böyle çözüm yada hengi sıra ile bu işlem yapılmalı.
Ben yasadışı birşey sormuyorum cihaz 2g çalışıyor başka cihazın efs yedeğini yüklesem düzelebilirmi dedim imei değiştirme talebim yok bana satan yapmış zatende becerememiş, bu sorunun cevabı ücretemi tabi bilmiyordum özürdilerim.Yasal olmayan bir konu hakkında bilgi istiyorsunuz?
Ücret karşılığı çözüm bulabilirsiniz,konu sahibine özelden ulaşın...
Servis Hizmeti - Forum Tamircisi Zenex Geldi...
Hocalarım farklı durumlardan dolayı forumda uzun süredir yokum. Merak edenlere, soranlara teşekkürlerimi iletirim. Sağlığım yerinde. Sektör değiştirdim diyebilirim. Konunun açık durmasının bir gerekliliği yok şu anda. Bu nedenle konuyu kapatıyorum. Bu bir veda değil, telefon numaram çoğunuzda...forum.miuiturkiye.net
Ben yasadışı birşey sormuyorum cihaz 2g çalışıyor başka cihazın efs yedeğini yüklesem düzelebilirmi dedim bu sorunun cevabı ücretemi tabi bilmiyordum özürdilerim.
Yasadışı kelimesiyle, ücret kelimesinin aynı cümlede kullanılmasıda çok ezoterik olmuş bu arada...