Ekim Ayında Telefon Kaydı 30 Bin TL, Pasaport Harcı 8167 TL Olacak.
Değerli öneriniz için teşekkürler hocam çok iyi anladım.Sizin içinde üzüldüm, gerçekten bi fırsat olabilirmiş.Daha donanımlı olarak bu ülkeye faydalı olabilirdiniz.Buna benzer onlarca vaka var.Neyse iyi tarafı sizi bu forumda göremeyecektik.Forumlar bilgili kültürlü ve donanımlı insanlarla dahada değerlidir.Çözüm önerisi zaten liberal sosyal-devlet anlayışında mevcut. Devlet piyasaya ancak vatandaş lehine karışabilir. Asgari ücret belirler, tekel ve kartelleşmeyi önler, yeri gelir taban ve tavan fiyat belirler. Vatandaşların neyi nereden alıp alamayacağına karışmaz. Sırf vergi alacak diye vatandaşını iç pazara mahkum etmez.
Bakın size bir şey anlatayım. Oneplus One ilk çıktığında belirli bir sayıda geliştiriciye ücretsiz olarak hediye ediliyordu. Ben de o zamanlar Türkiyede bulunmayan Nokia X2 DS diye Androidli bir telefon vardı ve bu telefon için Multibootloader diye TWRP tabanlı bir bootloader geliştirmiştim. Bunun sayesinde cihazda 2 rom birden çalıştırabiliyordunuz. Bu proje ile Oneplus'a başvurdum ve bir adet cihaza hak kazandım. Ne oldu biliyor musunuz? Cihaz gümrükten geri çevrildi. O cihaz bana gelseydi belki de Oneplusta geliştirici olarak çalışıyor olacaktım. Üzerine kaçakçı muamelesi görmediğim kaldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da multibootloader:
Görsel:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir