Rom Hyperos global fastboot

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
flash timeout 14616 hastası. hyperos global fastboot kurmaya çalışıyorum. fakat eea yüklü bende, bu hatayı verdikten sonra fastboot modda kaldı, bekliyorum belki reboot yapar ?
furkan0412 yönlendirmesi ile sorunsuz kurulum gerçekleştirdim. fakat adı var hyperos kendi pek yok gibi :) pil sanki daha çok gidiyor gibi şuanda..pil ile ilgili daha çok mod mevcut. yine reklamlar reklamlar mevcut. reklamları nasıl kaldırabiliriz, ilgili konu varsa paylaşırmısınız ?

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
furkan0412 yönlendirmesi ile sorunsuz kurulum gerçekleştirdim. fakat adı var hyperos kendi pek yok gibi :) pil sanki daha çok gidiyor gibi şuanda..pil ile ilgili daha çok mod mevcut. yine reklamlar reklamlar mevcut. reklamları nasıl kaldırabiliriz, ilgili konu varsa paylaşırmısınız ?
hocam hayırlı olsun hyperosda görünüm anlamında pek bir şey yok ben globale geçtim pili hoşuma gitti eea kullanmadım reklamlar için msa iznini geri çekmeniz lazım o zaman gidiyor bir de uygulamaların içinden reklamları ve tavsiyeleri kapatın

iilyasemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas Emre
Cihazım
Xiamoi
Konular
0
Maalesef hocam telefonda NFC çalışmıyor

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önceden çalışıyor muydu ?
Benim cihazım direnç işlemi gördü nfc çalışıyordu dirençten önce dirençten sonra nfc çalışmıyo mu diye bakmayıp direkt rom attım cihaza. Nfc çalışmadığını görünce cihaz üstünde gelen romu yükledim fakat nfc yine çalışmadı

veysi er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veysi
Cihazım
Redmi note 12
Konular
3
Note 12 pro 5g fastboot ile kurulum sağladım şuan için gayet akıcı direnç ile telefonunuz kayıtlı ise IMEI uçmuyor güzel bir güncellemeye benziyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nasıl yaptın bilgi verir misin

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
daha önceden çalışıyor muydu ?
Benim cihazım direnç işlemi gördü nfc çalışıyordu dirençten önce dirençten sonra nfc çalışmıyo mu diye bakmayıp direkt rom attım cihaza. Nfc çalışmadığını görünce cihaz üstünde gelen romu yükledim fakat nfc yine çalışmadı
Hocam NFC telefona atılan direncin değerine göre değişir buda ustaya bağlı birşey. Büyük ihtimalle sizin telefona hindistan değerli direnç atıldığı için kendini hindistan cihazı zannediyor ve bu yüzden NFC çalışmıyor

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
Hocam nasıl yaptın bilgi verir misin
Hocam telefonun bootloader kilidini açtıktan sonra mi flash ile romu atıyorsunuz
PC ye driverları yüklemeniz gerekiyor ilk önce
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videodan ulalabilirsiniz sonrasında kilit açıcaksınız
Kilit açma için şu YouTube videosuna
Son olarak kilit açıldıktan sonra rom yüklemek için de bu videoya
Bakabilirsiniz.(tüm sorumluluk size aittir herhangi bir olumsuzluktan ben sorumlu değilim)

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam NFC telefona atılan direncin değerine göre değişir buda ustaya bağlı birşey. Büyük ihtimalle sizin telefona hindistan değerli direnç atıldığı için kendini hindistan cihazı zannediyor ve bu yüzden NFC çalışmıyor
Konunun bununla alakası yok hocam diğer yorumlar ise yok rom mom tamamen nfc entekresi ile alakalı direnç işleminde fazla ısıya maruz kalınca kendiliğinden arıza veriyor he bazı cihazlarda direnç olmasına rağmen çalışıyor ise bazı cihazlarda nfc entekresi anakarta yakın olmuyor veya ustanın işçiliğine bağlı kalıyor

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
17
Konunun bununla alakası yok hocam diğer yorumlar ise yok rom mom tamamen nfc entekresi ile alakalı direnç işleminde fazla ısıya maruz kalınca kendiliğinden arıza veriyor he bazı cihazlarda direnç olmasına rağmen çalışıyor ise bazı cihazlarda nfc entekresi anakarta yakın olmuyor veya ustanın işçiliğine bağlı kalıyor
Hocam bu kanal direnç değişimleri yapıyor yorumlarda da yazmış direnç değerine göre NFC nin çalışmasıda değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu da izlerseniz NFC entegresi çıktıktan sonra ısı işlemi uygulanıyor😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-07-22-32-22-616_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2024-02-07-22-32-22-616_com.google.android.youtube.jpg
    580,2 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam bu kanal direnç değişimleri yapıyor yorumlarda da yazmış direnç değerine göre NFC nin çalışmasıda değişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu da izlerseniz NFC entegresi çıktıktan sonra ısı işlemi uygulanıyor😊
İşte kimisi nfc entekresi üstünde yapıyor bunu demeye çalışıyorum hocam

Üst Alt