Rom Hyperos global fastboot

bayazitemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Note 10 lite
Konular
0
14.0.12.0 TMOEUXM sürümden OS1.0 UMOMIXM sürümüne fastboot üzerinden geçtim herhangi bir sorun olmadı, hatta 3 telefonu birden yaptım, bl kilidi de açık cihazda bir sorun yok, yüklerkende bir hata olmadı

Emrah_d

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6 128 Srmk
Meslek
Mekanik Tasarım
Konular
4
NFC deneyen test eden oldu mu? Ayrıca arama ve mesaj uygalaması mi nin orjinali mi yoksa google arama ve mesaj uygulaması mı var ?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
NFC deneyen test eden oldu mu? Ayrıca arama ve mesaj uygalaması mi nin orjinali mi yoksa google arama ve mesaj uygulaması mı var ?

Endonezya,Tayvan ve custom rom harici diğer romlarda Google arama ve mesajlaşma uygulaması var....

Tavsiye rom....

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
14.0.12.0 TMOEUXM sürümden OS1.0 UMOMIXM sürümüne fastboot üzerinden geçtim herhangi bir sorun olmadı, hatta 3 telefonu birden yaptım, bl kilidi de açık cihazda bir sorun yok, yüklerkende bir hata olmadı
hyperosla gelen resime basılı tutunca sadece resimdeki insanı kopyalama özelliği bende olmuyor sizde oluyormu benim telde note 12 pro 5g modeli aynı heyperos sürüm bendede yüklü

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
hyperosla gelen resime basılı tutunca sadece resimdeki insanı kopyalama özelliği bende olmuyor sizde oluyormu benim telde note 12 pro 5g modeli aynı heyperos sürüm bendede yüklü
bende de olmuyor büyük ihtimalle xiaomi bu özelliği üst segment cihazlara veriyor sadece

Yas.ir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir Aras
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
0
hocalarım redmi note 12 pro 5g var bende fake rom kurulu smomıxn kodlu bl kilidi açık hyperos flashlamayi düsünüyorum direkt hyperosu flashlayabilir miyim yoksa en son miui sürümünü flsahlayip hyperos mu flashliyim fake rom olduğu için bilemedim

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
hocalarım redmi note 12 pro 5g var bende fake rom kurulu smomıxn kodlu bl kilidi açık hyperos flashlamayi düsünüyorum direkt hyperosu flashlayabilir miyim yoksa en son miui sürümünü flsahlayip hyperos mu flashliyim fake rom olduğu için bilemedim

Direk geçiş yapabilirsiniz HyperOs roma

Üst Alt