- Adım
- Murat
- Cihazım
- S24 Ultra
- Konular
- 3
bu telefon için hangi miflashtool versiyonunu tavsiye ediyorsunuz?
Son sürümü kullanın...
bu telefon için hangi miflashtool versiyonunu tavsiye ediyorsunuz?
NFC deneyen test eden oldu mu? Ayrıca arama ve mesaj uygalaması mi nin orjinali mi yoksa google arama ve mesaj uygulaması mı var ?
hyperosla gelen resime basılı tutunca sadece resimdeki insanı kopyalama özelliği bende olmuyor sizde oluyormu benim telde note 12 pro 5g modeli aynı heyperos sürüm bendede yüklü14.0.12.0 TMOEUXM sürümden OS1.0 UMOMIXM sürümüne fastboot üzerinden geçtim herhangi bir sorun olmadı, hatta 3 telefonu birden yaptım, bl kilidi de açık cihazda bir sorun yok, yüklerkende bir hata olmadı
bende de olmuyor büyük ihtimalle xiaomi bu özelliği üst segment cihazlara veriyor sadecehyperosla gelen resime basılı tutunca sadece resimdeki insanı kopyalama özelliği bende olmuyor sizde oluyormu benim telde note 12 pro 5g modeli aynı heyperos sürüm bendede yüklü
Resim kopyalamıyor ama resimdeki yazıyı kopyalıyorhyperosla gelen resime basılı tutunca sadece resimdeki insanı kopyalama özelliği bende olmuyor sizde oluyormu benim telde note 12 pro 5g modeli aynı heyperos sürüm bendede yüklü
hocalarım redmi note 12 pro 5g var bende fake rom kurulu smomıxn kodlu bl kilidi açık hyperos flashlamayi düsünüyorum direkt hyperosu flashlayabilir miyim yoksa en son miui sürümünü flsahlayip hyperos mu flashliyim fake rom olduğu için bilemedim
teşekkürler hocamDirek geçiş yapabilirsiniz HyperOs roma