Rom Hyperos global fastboot

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Dirençli telefona

Hocam dirençli telefona mi tools üzerinden rom atsak mi 13 t cihazı için clean all hapsak direnç imei gidermi
Hocam isterseniz kendi telefonunuz için açılmış forumlara bakın genel olarak dirençli telefonlarda IMEI flash ile gitmez ama sizin telefonunuzdan emin değilim

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Hocam isterseniz kendi telefonunuz için açılmış forumlara bakın genel olarak dirençli telefonlarda IMEI flash ile gitmez ama sizin telefonunuzdan emin değilim

Clean all en sağlıklı kurulumdur hocam

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Şarj konusunda vs benimde hoşuma gitti stabilitesi güzel gerçekten ileride hata baktık fazla yaşiyoruz miui döneriz artık hocam yapacak bir şey yok

Evet hocam bende beğendim şimdi biraz cihazı yorucam pubg mobile fln indiricem resmi kurulum yapıcam birnevi bakalım sıkıntı çıkıcak mı

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Clean all mı yaptınız save user all mı yaptınız
ortadaki telefonun içindeki verileri silmeden recovery olarak güncelleme için kullanılır buda önerilmez çünkü cihaz çökme veya kurulumdan sonra performans düşüşleri yaşana bilir en temizi clean all temiz kurulum sıfır kurulum hocam sakın ha sakın en sağdakini seçmeyin cihaz brick olma ihtimali var bl kilidi kapanır buda yurt dışı cihazlarda önerilmez

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Evet hocam bende beğendim şimdi biraz cihazı yorucam pubg mobile fln indiricem resmi kurulum yapıcam birnevi bakalım sıkıntı çıkıcak mı
Hocam bende internet hızı 50 perde kalıyordu 100 lük paket kullanırken o problemi aştım 100 alabiliyorum artık bupg bende oynadım daha verimli çalıştığını hissettim tel daha az ısınıyor şuan için cidden bende iyi gidiyor indonezia dan sonra ilk kez global sürümü beğeniyorum şuan : )

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam bende internet hızı 50 perde kalıyordu 100 lük paket kullanırken o problemi aştım 100 alabiliyorum artık bupg bende oynadım daha verimli çalıştığını hissettim tel daha az ısınıyor şuan için cidden bende iyi gidiyor indonezia dan sonra ilk kez global sürümü beğeniyorum şuan : )

Hocam erken konuşmamak lazım 1 hafta deneyimleyelim performans falan bakalım nasıl ilerleyen dönemlerde

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Dirençli telefonu sıfırladınız yani
Hocam bu işler biraz deneme yanılma fabrika verilerinden sıfırlayıp IMEI gitmiyorsa bir model telde demekki o midelde gitmiyor başka modelde de gidiyorsa onda gidiyor demektir. Ama hatırlatma yapan var yapamayan var hocamın dediği gibi bric durumu gibi düşünebilirsiniz

iilyasemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlyas Emre
Cihazım
Xiamoi
Konular
0
Note 12 pro 5g fastboot ile kurulum sağladım şuan için gayet akıcı direnç ile telefonunuz kayıtlı ise IMEI uçmuyor güzel bir güncellemeye benziyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Nfc sende çalışıyor mu ?

Üst Alt