Rom Hyperos global fastboot

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Note 12 pro 5g fastboot ile kurulum sağladım şuan için gayet akıcı direnç ile telefonunuz kayıtlı ise IMEI uçmuyor güzel bir güncellemeye benziyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Note 12 pro 5g fastboot ile kurulum sağladım şuan için gayet akıcı direnç ile telefonunuz kayıtlı ise IMEI uçmuyor güzel bir güncellemeye benziyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Hocam size güvendim telefonu riske attım şuan işlem gerçekleşiyor İnşallah gitmez imei falan

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Verileriniz Uçtu Mu?
Fastboot dan yüklediğim için tüm verilerim haliyle silindi yedek zaten telefonda önemli bir verim olmadığı için problem etmedim

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Hocam size güvendim telefonu riske attım şuan işlem gerçekleşiyor İnşallah gitmez imei falan
Hocam durum nedir kurulumu bitirmişsinizdir imeinin uçtuğunu sanmıyorum o yüzden güzel yorumlarınızı bekliyor olacağım : )

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Hocam durum nedir kurulumu bitirmişsinizdir imeinin uçtuğunu sanmıyorum o yüzden güzel yorumlarınızı bekliyor olacağım : )

Hocam kurdum imei fln gitmedi bu arada bizlerden önce kurup imeilerin gidip gitmediğini söylediğiniz için teşekkür ederim kurdum şuan güzele benziyor sıkıntı yok gibi bakalım (ekstra ekliyim benim bir arkadaşım redmi note12S kullanıyor şuan ve arada bi sistem arayüzü durduruldu hatası alıyor bizde ilerde böyle bişi yaşamayız inşallah )

Powerates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
İphone 7 plus
Konular
3
Dirençli telefona
Note 12 pro 5g fastboot ile kurulum sağladım şuan için gayet akıcı direnç ile telefonunuz kayıtlı ise IMEI uçmuyor güzel bir güncellemeye b

Hocam kurdum imei fln gitmedi bu arada bizlerden önce kurup imeilerin gidip gitmediğini söylediğiniz için teşekkür ederim kurdum şuan güzele benziyor sıkıntı yok gibi bakalım (ekstra ekliyim benim bir arkadaşım redmi note12S kullanıyor şuan ve arada bi sistem arayüzü durduruldu hatası alıyor bizde ilerde böyle bişi yaşamayız inşallah )
Hocam dirençli telefona mi tools üzerinden rom atsak mi 13 t cihazı için clean all hapsak direnç imei gidermi

cihad zengin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cihad
Cihazım
redminote12pro5
Konular
3
Şarj konusunda vs benimde hoşuma gitti stabilitesi güzel gerçekten ileride hata baktık fazla yaşiyoruz miui döneriz artık hocam yapacak bir şey yok

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0
Dirençli telefona

Hocam dirençli telefona mi tools üzerinden rom atsak mi 13 t cihazı için clean all hapsak direnç imei gidermi
Hocam şimdi bende redmi note 12 pro 5g vardı bende bi tırstım açıkçası ama gitmedi imeiler bu cihaz adına konuşuyorum bu arada ve ustadan ustaya değişir mi bilmiyorum çünkü giderse sorumluluk almam denemek size kalmış

Powerates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
İphone 7 plus
Konular
3
Hocam şimdi bende redmi note 12 pro 5g vardı bende bi tırstım açıkçası ama gitmedi imeiler bu cihaz adına konuşuyorum bu arada ve ustadan ustaya değişir mi bilmiyorum çünkü giderse sorumluluk almam denemek size kalmış
Clean all mı yaptınız save user all mı yaptınız

Üst Alt