- Adım
- Çağrı
- Cihazım
- Poco x3 Pro
- Konular
- 3
Telefonun satin alindigi yer ile mi hesabinin bolgesi uyusmuyor diyor.hOCAM ŞÖYLE BİR HATA ALIYORUM.
Telefonun satin alindigi yer ile mi hesabinin bolgesi uyusmuyor diyor.hOCAM ŞÖYLE BİR HATA ALIYORUM.
Hesabın kayıtlı olduğu yer ile telefonun satıldığı yer uyuşmuyor.Telefonun satin alindigi yer ile mi hesabinin bolgesi uyusmuyor diyor.
Çin hesapla global cihaz acamazsin yeni hesap oluşturmak gerekirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mi hesabıma baktığımda bölge olarak çin yazıyor ama telefon global olarak görünüyor. Bu durumla alakalı olabilir mi?
Yeni hesap açıp denedim oldu ama şimdi de mi unlock tool hata veriyor. Kodu doğru girmeme rağmen yanlış diyor.Çin hesapla global cihaz acamazsin yeni hesap oluşturmak gerekir
Cihazın Nedir? Ben 50 Gündür Uğraşıyorum. Hyperos Çıkışlı Bir Cihaz mi? BL Açmak Böyle Kolay Birşey Değil Hyperos Yüklü Kaçak Telefonların Hiç Birisinde BL Kilidi Acamazsin Eğer Global İse ki Seninki Öyle Satışı Planlandığı Ülkeyi Bulmak Ve Ordan Hesap Açmak Gerekiyor Binde Bir İhtimalle Türkiye'de Satışı Planlanan Cihaz Kaçak Olarak Girmiş Olabilir Ama Oda Düşük İhtimal. Ki yine Öyle Olsa Bile Dün BL Kilidi Açmanın Artık Hiç Bir Yolu Ve Yöntemi Olmadığını küresel Xiaomi Destek Ekibi Söyledi Bir Yerlerde Birseyleri Atlıyoruz Ne Olduğunu Bilmiyorum.Yeni hesap açıp denedim oldu ama şimdi de mi unlock tool hata veriyor. Kodu doğru girmeme rağmen yanlış diyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar an itibari ile 164 saat sonra bl kilidini açmama müsade edilecek. Sorun tamamen mi hesabım. Çin hesabı açmışım nasıl basardim bunu bilmiyorum ama hesabım çin hesabiymis. Yeni hesap açarak denedim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
Hocam cihaz mi 13T yurtdışı global. Hyperos 1.0.7 yüklü. Çin hesabı ile deniyordum sürekli ama hata veriyordu sürekli. Bugün yeni bir hesap açtım bypass yöntemiyle denedim 164 saat sonraya gün verdi.Cihazın Nedir? Ben 50 Gündür Uğraşıyorum. Hyperos Çıkışlı Bir Cihaz mi? BL Açmak Böyle Kolay Birşey Değil Hyperos Yüklü Kaçak Telefonların Hiç Birisinde BL Kilidi Acamazsin Eğer Global İse ki Seninki Öyle Satışı Planlandığı Ülkeyi Bulmak Ve Ordan Hesap Açmak Gerekiyor Binde Bir İhtimalle Türkiye'de Satışı Planlanan Cihaz Kaçak Olarak Girmiş Olabilir Ama Oda Düşük İhtimal. Ki yine Öyle Olsa Bile Dün BL Kilidi Açmanın Artık Hiç Bir Yolu Ve Yöntemi Olmadığını küresel Xiaomi Destek Ekibi Söyledi Bir Yerlerde Birseyleri Atlıyoruz Ne Olduğunu Bilmiyorum.
doğru hesap nedir? çin hesabı mı?Yeni hesap açıp denedim oldu ama şimdi de mi unlock tool hata veriyor. Kodu doğru girmeme rağmen yanlış diyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet arkadaşlar an itibari ile 164 saat sonra bl kilidini açmama müsade edilecek. Sorun tamamen mi hesabım. Çin hesabı açmışım nasıl basardim bunu bilmiyorum ama hesabım çin hesabiymis. Yeni hesap açarak denedim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
Yok hocam Türkiye hesabıdoğru hesap nedir? çin hesabı mı?
Bende ondan korkuyorum.Önemli olan 164 saatin sonunda da bi hata vermemesi, inşallah orda hata vermez