HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi hesabıma baktığımda bölge olarak çin yazıyor ama telefon global olarak görünüyor. Bu durumla alakalı olabilir mi?

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2

Mi hesabıma baktığımda bölge olarak çin yazıyor ama telefon global olarak görünüyor. Bu durumla alakalı olabilir mi?
Çin hesapla global cihaz acamazsin yeni hesap oluşturmak gerekir

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Çin hesapla global cihaz acamazsin yeni hesap oluşturmak gerekir
Yeni hesap açıp denedim oldu ama şimdi de mi unlock tool hata veriyor. Kodu doğru girmeme rağmen yanlış diyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar an itibari ile 164 saat sonra bl kilidini açmama müsade edilecek. Sorun tamamen mi hesabım. Çin hesabı açmışım nasıl basardim bunu bilmiyorum ama hesabım çin hesabiymis. Yeni hesap açarak denedim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Yeni hesap açıp denedim oldu ama şimdi de mi unlock tool hata veriyor. Kodu doğru girmeme rağmen yanlış diyor.

Evet arkadaşlar an itibari ile 164 saat sonra bl kilidini açmama müsade edilecek. Sorun tamamen mi hesabım. Çin hesabı açmışım nasıl basardim bunu bilmiyorum ama hesabım çin hesabiymis. Yeni hesap açarak denedim ve oldu. Hepinize çok teşekkür ederim.
Cihazın Nedir? Ben 50 Gündür Uğraşıyorum. Hyperos Çıkışlı Bir Cihaz mi? BL Açmak Böyle Kolay Birşey Değil Hyperos Yüklü Kaçak Telefonların Hiç Birisinde BL Kilidi Acamazsin Eğer Global İse ki Seninki Öyle Satışı Planlandığı Ülkeyi Bulmak Ve Ordan Hesap Açmak Gerekiyor Binde Bir İhtimalle Türkiye'de Satışı Planlanan Cihaz Kaçak Olarak Girmiş Olabilir Ama Oda Düşük İhtimal. Ki yine Öyle Olsa Bile Dün BL Kilidi Açmanın Artık Hiç Bir Yolu Ve Yöntemi Olmadığını küresel Xiaomi Destek Ekibi Söyledi Bir Yerlerde Birseyleri Atlıyoruz Ne Olduğunu Bilmiyorum.

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Cihazın Nedir? Ben 50 Gündür Uğraşıyorum. Hyperos Çıkışlı Bir Cihaz mi? BL Açmak Böyle Kolay Birşey Değil Hyperos Yüklü Kaçak Telefonların Hiç Birisinde BL Kilidi Acamazsin Eğer Global İse ki Seninki Öyle Satışı Planlandığı Ülkeyi Bulmak Ve Ordan Hesap Açmak Gerekiyor Binde Bir İhtimalle Türkiye'de Satışı Planlanan Cihaz Kaçak Olarak Girmiş Olabilir Ama Oda Düşük İhtimal. Ki yine Öyle Olsa Bile Dün BL Kilidi Açmanın Artık Hiç Bir Yolu Ve Yöntemi Olmadığını küresel Xiaomi Destek Ekibi Söyledi Bir Yerlerde Birseyleri Atlıyoruz Ne Olduğunu Bilmiyorum.
Hocam cihaz mi 13T yurtdışı global. Hyperos 1.0.7 yüklü. Çin hesabı ile deniyordum sürekli ama hata veriyordu sürekli. Bugün yeni bir hesap açtım bypass yöntemiyle denedim 164 saat sonraya gün verdi.

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Önemli olan 164 saatin sonunda da bi hata vermemesi, inşallah orda hata vermez

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2

doğru hesap nedir? çin hesabı mı?

iibrahimdogru

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Üst Alt