HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
2000 yılından beri Android geliştiricisiyim, forum kullanıcıları için söz konusu konuyu orjinal sitesinden alıntılayarak paylaştım arayanlara faydası olsun diye, böyle bilgi yoksunu klavye delikanlıları yüzünden 3 yıldır android konusunda hiçbir bilgiyi paylaşmıyorum.!

Hocam kusura bakma benim dikkatsizliğimden başladı, değerli araştırma ve bilgilerinizi bekliyoruz, böyle şeyler olur, takmayın kafanıza

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
2000 yılından beri Android geliştiricisiyim, forum kullanıcıları için söz konusu konuyu orjinal sitesinden alıntılayarak paylaştım arayanlara faydası olsun diye, böyle bilgi yoksunu klavye delikanlıları yüzünden 3 yıldır android konusunda hiçbir bilgiyi paylaşmıyorum.!

Bu ne şimdi?

Mesaj sahibini hiç tanımam ama "bilgi yoksunu klavye delikanlıları" demek hakaret değil midir? Aynı üslupla karşılık alırsanız da bana hakaret edildi demeyecek misiniz? Bu sitenin adminleri dahi böyle bir üslup kullanmazken siz nasıl bir ayrıcalığınız olduğunu düşünerek bu üslubu kullanabiliyorsunuz? Bu şekilde paylaşacaksanız da paylaşmayın zaten, çok daha hayırlı.

mallda4411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
RN8P
Konular
6
Merhaba arkadaşlar herkese sıkıntı yaratan HyperOS Bootloader kilidini bypass ile nasıl açılacağını anlatmaya çalıştım.

Cihazınızla ilgili oluşabilecek sorunlardan siz sorumlusunuz

1. Geliştirici seçeneklerini açın
  2. Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici seçeneklerinde OEM Kilidini Açma, USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin.
  3. Geçerli Xiaomi hesabı ile giriş yapın.
  4. sadece mobil veri açık olsun.
  5. Kablo ile telefonu PC'ye bağlayın.

- İndir
- C: sürücünüze çıkarın (C: \ php)
- bypass.cmd'yi başlat
- telefonda bir uyarı çıkacak
- seçeneğini işaretleyin ve Tamam'ı tıklayın.
- cmd sizi ayarlara yönlendirecek orada " na gir ve hesap ekleye tıkla"
- cmd üzerinde "Account bound successfully, wait time can be viewed in the unlock tool" yazısı çıktığında bypass tamamdır.
- şimdi telefonu a alıp, ile kilidi açar bilirsiniz.

• * Bkz. " " için tıklayın
  1. Bekleme süresi boyunca, lütfen cihazı normal kullanın, SIM kartı takılı tutun, hesabınızdan çıkış yapmayın veya Telefonumu Bul'u kapatmayın ve cihazı başarıyla açılıncaya kadar yeniden kilit açmaya çalışmayın. Cihaz arada bir otomatik olarak HeartBeat paketlerini sunucuya gönderecektir.

enjoy :)
Bedava olan şeyi parayla satıyorsun anlıyorum :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Bu ne şimdi?

Mesaj sahibini hiç tanımam ama "bilgi yoksunu klavye delikanlıları" demek hakaret değil midir? Aynı üslupla karşılık alırsanız da bana hakaret edildi demeyecek misiniz? Bu sitenin adminleri dahi böyle bir üslup kullanmazken siz nasıl bir ayrıcalığınız olduğunu düşünerek bu üslubu kullanabiliyorsunuz? Bu şekilde paylaşacaksanız da paylaşmayın zaten, çok daha hayırlı.
Soru ve sorunları derleyip insanları bilgilendirmek ve forma katkıda bulunmak amacıyla konu açacaksın biri çıkıp hakaretvari söylemlerde bulunacak susup yetkililere defalarca rapor edeceksin kimseden ses çıkmayınca yapılan hakaretvari sözlerin cevabını vereceksin bu mu suç?
Öyleyse eskiler yavuz hırsızın hiçmi suçu yok derler.
Foruma iyi veya kötü katkıda bulunmak isterken karşılaştığım tanımadığım bir Şahıs Hakaretvari söylemleri için suçlanmayacak cevabını verdiğim için ben suçlanacağım yok öyle.!!

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Soru ve sorunları derleyip insanları bilgilendirmek ve forma katkıda bulunmak amacıyla konu açacaksın biri çıkıp hakaretvari söylemlerde bulunacak susup yetkililere defalarca rapor edeceksin kimseden ses çıkmayınca yapılan hakaretvari sözlerin cevabını vereceksin bu mu suç?
Öyleyse eskiler yavuz hırsızın hiçmi suçu yok derler.
Foruma iyi veya kötü katkıda bulunmak isterken karşılaştığım tanımadığım bir Şahıs Hakaretvari söylemleri için suçlanmayacak cevabını verdiğim için ben suçlanacağım yok öyle.!!

"Soru ve sorunları derleyip insanları bilgilendirmek ve forma katkıda bulunmak amacıyla" demiş ve bir kaç dakika sonra kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz... Derleme değil "alıntı" diyelim hafif tabirle... Buyrun link : HyperOS - Xiaomi HyperOS Hakkında soru ve cevaplar.! UYARI içerir...

"hakaretvari söylemler" dediğiniz ".kimden nerede ne duyuyorsa, forumda paylaşıyor, doğruluğunu bile bilmiyor." cümlesi mi yoksa "herkesin dediğine inanmamak lazım" ifadesi mi? Her ikisi de sonuna kadar doğru ve sizin "bilgi yoksunu" ve "klavye delikanlıları" ifadelerinizin onda biri kadar bile hakaret içermiyor.

"sözlerin cevabını vereceksin" derken hakaret ve karşınızdakini aşağılamaya çalışmanın cevap vermek kapsamına girdiğini mi zannediyorsunuz?

Diğer cümleler için de yorum yazmak isterdim ama arka arkaya eklediğiniz ünlem işaretlerinizle o kadar korkuttunuz ki adresimi falan da ister kapıya dayanırsınız diye korktum yazamıyorum. :D

Yavuz hırsız tabii ki suçludur ama bastırmaya çalışırken hırsıza orantısız zarar veren daha da suçludur ki bu durumda bir hırsızlık da yok. Sadece bir kullanıcı size onlarca mesajla kanıtlanmış hatanızı ve yanlışınızı göstermiş. Araştırmadan, yeterli bilgiye sahip olmadan sadece etkileşim için yazdıklarınızın yanlış olduğunu ve güvenilmemesi gerektiğini belirtmiş. Sizin tepkiniz ise hatanızı görmek ve dönmek yerine bu kullanıcıya hakaret etmek olmuş. Bir üstüne rapor ettiğinizi söylemişsiniz... Yöneticilerin ses çıkarmaması anlayana yeterli cevap zaten o konuda bir şey söylemek uygun olmaz.

"Foruma iyi veya kötü katkıda bulunmak isterken"... Kötü katkıda bulunmayın efendim. Burası zaten alanındaki çoğu uzmanı barındıran bir topluluk. Sizin kötü katkılarınız sadece foruma ve standart kullanıcıya zarar veriyor. Bırakınız sizden daha iyi bilen, daha tecrübeli, daha uzman arkadaşlarımız yapsınlar bu paylaşımları, duyuruları. Bir yerde bir duyuru gördünüz diye yazmak zorunda değilsiniz, bilmiyorsanız, emin değilseniz susunuz... O da erdemdir. Sizin tabirinizle "bilgi yoksunu bir klavye delikanlısı" olmak bu forumda sökmüyor.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Madem ben sekteye uğratıyorum buyrun siz devam edin, muhteşem bilgilendirici paylaşıımlarınızı bekliyoruz ben engel olmayayım...

Üst Alt