HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Yok hocam Türkiye hesabı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ondan korkuyorum.

Bootloader kilidim açık, HyperOS güncellemesi alacak mıyım?

Hayır, alamayacaksınız.!!

Xiaomi, bootloader kilidi açık cihazlara HyperOS güncellemesi vermeyeceğini söyledi.
Bootloader kilidiniz açıksa ve HyperOS güncellemesini TWRP benzeri custom recovery'lerden kurmaya çalışırsanız ise hata alacaksınız.
Bu durumu yaşamamak için bootloader kilidinizi açıksa kapatmanızı tavsiye ederiz.

Uyarı:
Cihazınız yurtdışı cihazıysa ve direnç kaydı gibi yasadışı IMEI kopyalama yöntemleri ile kayıt ettirilmiş ise bootloader kilidinin kapatılması cihazı kullanılamaz hale getirebilir.
Xiaomi Topluluğu böyle bir durumda sorumluluk kabul etmez.

Son düzenleme:

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6

Bootloader kilidim açık, HyperOS güncellemesi alacak mıyım?

Hayır, alamayacaksınız.!!

Xiaomi, bootloader kilidi açık cihazlara HyperOS güncellemesi vermeyeceğini söyledi.
Bootloader kilidiniz açıksa ve HyperOS güncellemesini TWRP benzeri custom recovery'lerden kurmaya çalışırsanız ise hata alacaksınız.
Bu durumu yaşamamak için bootloader kilidinizi açıksa kapatmanızı tavsiye ederiz.

Uyarı:
Cihazınız yurtdışı cihazıysa ve direnç kaydı gibi yasadışı IMEI kopyalama yöntemleri ile kayıt ettirilmiş ise bootloader kilidinin kapatılması cihazı kullanılamaz hale getirebilir.
Xiaomi Topluluğu böyle bir durumda sorumluluk kabul etmez.
Bootloader kilidim açık , mi uygulaması ile her türlü romu flashlayabiliyorum, siteden romu indirip istediği hyperos romu yüklenebilir,

Bootloader kilidim açık , mi uygulaması ile her türlü romu flashlayabiliyorum, siteden romu indirip istediği hyperos romu yüklenebilir,
Mesela miui mesaj ve arama uygulamasını içeren Endonezya romu yükledim, bir de tayvani denicem
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
HyperOS 2'yi kuramadığını yada kurmakta sorun yaşadığını cihazının kullanılmaz hale geldiğini söyleyenler uyduruyor demek ki.

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Hocam burda vurgulamak istediğim, konunuza şunu eklemeniz, dirençli ya da yd cihazlar için geçerlidir diye yazarsanız faydalı olur

Hüseyinavni

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin Avni
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
17
Evet okudum varmış
sonradan ilave etmiş, her bir itirazda bir şeyler ekliyor....kimden nerede ne duyuyorsa, forumda paylaşıyor, doğruluğunu bile bilmiyor...konusunda HyperOS yazıyor, 1 mi, 2 mi bu bile belli değil...o nedenle herkesin dediğine inanmamak lazım

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
sonradan ilave etmiş, her bir itirazda bir şeyler ekliyor....kimden nerede ne duyuyorsa, forumda paylaşıyor, doğruluğunu bile bilmiyor...konusunda HyperOS yazıyor, 1 mi, 2 mi bu bile belli değil...o nedenle herkesin dediğine inanmamak lazım
Yazdıklarını aynen şahsına iade ediyorum, bilmeden konuşan tiplerden hiçmi hiç hoşlanmam..........

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Gerek yok arkadaşlar, kırmayın birbirinizi,

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Gerek yok arkadaşlar, kırmayın birbirinizi,
2000 yılından beri Android geliştiricisiyim, forum kullanıcıları için söz konusu konuyu orjinal sitesinden alıntılayarak paylaştım arayanlara faydası olsun diye, böyle bilgi yoksunu klavye delikanlıları yüzünden 3 yıldır android konusunda hiçbir bilgiyi paylaşmıyorum.!

Üst Alt