HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
203

Xiaomi HyperOS Bootloader Bypass | Kilit Açma Sorunu ve Çözümü​

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu Seferki Videomuzda Xiaomi Telefonlarda HyperOS Bootloader Kilit Açma Sorunu Nasıl Çözülür Bypass Nasıl Yapılır Tek Videoda Ondan Bahsedeceğiz.

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Arkadaşlar videoda anlatılanları hatasız yapmama rağmen sürekli şu hatayı alıyorum. Usandım gerçekten nasıl çözeceğim ben bu durumu?
İşlem sırasında mobil veri kapanıyor ve bu hatayı alıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Arkadaşlar videoda anlatılanları hatasız yapmama rağmen sürekli şu hatayı alıyorum. Usandım gerçekten nasıl çözeceğim ben bu durumu?
Başta öncelik olarak telefon modeli nedir bir de c nin içine atın PHP dosyasını direkt ve oradan deneyin

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Bu arada cihaz Global ve Hyperos 1.0.9 yüklü. İki defa 19:00 da denk getirip başvuruda bulundum hesap hatası verip bir hafta sonraya öteledi. Hesap 12 yıllık ve mi topluluğunda 56 gündür aktif sms onaylı ve bölge olarakta global seçili.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1
Hocam siz yönetici olarak çalıştırın veya klasörünüzün okuma izinlerini kontrol edin. Hata da php ye ait openssl uzantısının olmadığını söylüyor ancak hem uzantı vardı hem de gerekli tanımlamalar vardı. Eğer eksik dll dosyası var ise ondan da yapabilir. İndirip kontrol edeyim dedim ama arkadaş ücretli yapmış dosyayı. Ücret verip alıyorsanız arkadaş ilgilensin :)

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Hocam siz yönetici olarak çalıştırın veya klasörünüzün okuma izinlerini kontrol edin. Hata da php ye ait openssl uzantısının olmadığını söylüyor ancak hem uzantı vardı hem de gerekli tanımlamalar vardı. Eğer eksik dll dosyası var ise ondan da yapabilir. İndirip kontrol edeyim dedim ama arkadaş ücretli yapmış dosyayı. Ücret verip alıyorsanız arkadaş ilgilensin :)

Normalde açık kaynaklı olarak burada paylaşılıyor, açık kaynaklı bir uygulamayı neden parayla satma gereksinimi duymuş paylaşan kişi anlamış değilim, kendisi yazsa yine eyvallah. Yardım etmekten ziyade ticarete dökmüş gibi...

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Hocam videonun açıklama kısmındaki linkten indirdim ben. Ücret falan istemedi indirdiğimde. Yönetici olarak da çalıştırıp denedim hocam tüm ihtimalleri denedim. Ama dediğiniz dll dosyası olayını bilmiyorum açıkçası kontrol edemedim.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
1

Normalde açık kaynaklı olarak burada paylaşılıyor, açık kaynaklı bir uygulamayı neden parayla satma gereksinimi duymuş paylaşan kişi anlamış değilim, kendisi yazsa yine eyvallah. Yardım etmekten ziyade ticarete dökmüş gibi...
Github sayfasında da yazmış ama ben yine yapılması gerekenleri yazayım o halde.
bu dosyada PHP 8.4.1 sürümü var, windows için olan versiyon. İçerisinde hali hazırda php_openssl.dll var zaten ama php.ini dosyasında aktif değil. ;extension=openssl yazan satırın başındaki noktalı virgül kaldırılırsa aktif edilmiş olur. Bir de adresinden adb.php yi indirmek gerekiyor. Şu an test eme şansım yok ama direktiflere göre olması gerekenleri tek klasörde topladım.
bu klasörü kullanabilirsiniz.

'C:\Windows\SYSTEM32\VCRUNTIME140.dll' 14.38 is not compatible with this PHP build linked with 14.41 in Unknown on line 0 benzeri bir hata alırsanız
adresinden visual studio yüklemeniz gerekir.

verileri manipüle edip göndersek dahi alıcı settings.apk olacağı için settings.apk yı değiştirmeden burayı atlamanın bir faydası olmayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Github sayfasında da yazmış ama ben yine yapılması gerekenleri yazayım o halde.
bu dosyada PHP 8.4.1 sürümü var, windows için olan versiyon. İçerisinde hali hazırda php_openssl.dll var zaten ama php.ini dosyasında aktif değil. ;extension=openssl yazan satırın başındaki noktalı virgül kaldırılırsa aktif edilmiş olur. Bir de adresinden adb.php yi indirmek gerekiyor. Şu an test eme şansım yok ama direktiflere göre olması gerekenleri tek klasörde topladım.
bu klasörü kullanabilirsiniz.

'C:\Windows\SYSTEM32\VCRUNTIME140.dll' 14.38 is not compatible with this PHP build linked with 14.41 in Unknown on line 0 benzeri bir hata alırsanız
adresinden visual studio yüklemeniz gerekir.

verileri manipüle edip göndersek dahi alıcı settings.apk olacağı için settings.apk yı değiştirmeden burayı atlamanın bir faydası olmayacak gibi duruyor.
Hocam çok özür dileyerek bir isteğim olacak: Mal'a anlatır gibi anlatma şansınız var mı?
Ben gönderdiğiniz dosyayı ve indirdiğim dosyayla nasıl birleştirmem gerektiğini anlamadım.

Üst Alt