HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

erolyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
An itibari ile bypass yapıp 168 saat bekleme sonucunda bootloader açmış bulunmaktayım hele ki böyle eziyetten kurtulduğum için şükürler olsun angel~~angel~~
mevcut sürüm OS1.0.11.0.UHZMIXM
bypass dosyalarının linki varsa alabilirmiyiz rica etsem

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
bypass dosyalarının linki varsa alabilirmiyiz rica etsem
Güncel olarak Redmi Note 12S cihazım da yazılımında denedim ve sorunsuz çalıştı ayrıca ayarlar apk video içerisin de bulunan link de mevcuttur oradan yükleyebilirsiniz şu an 168 saat süreç verdi ondan sonra açabileceğimi düşünüyorum.

Hatta şöyle link de bırakayım

php.zip

Zip için de hemen üstte apk dosyası mevcuttur.

Mİ Unlock ise güncel olanı deneyin

Link bırakmada sorun varsa bildirin lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ZİP PAROLA:gsmfix (düzenleme 5 dakika bekleteceği için hemen atayım dedim)
Burada paylaştım buyurun
Videoya ufaktan bir göz atın tümüyle aynı işlemler ama bu bıraktığım linkte apk dosyası mevcut onu kurmanız lazım bende de ilk başta eklememe hatası yaptı apk kurunca ekledi sonradan

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Request parameter error (10000)

bu sorunu alıp çözebilen var mı? 14 ultra global model çin cihazı değil

emrebaskurtc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi 9 pro
Konular
2
30001 hatas ıalıyorum, çözümünü bilen var mı?*

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bunun şifresi nedir acaba rardan çıkarmıyor şifre diyor?

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar bunun şifresi nedir acaba rardan çıkarmıyor şifre diyor?
Burada paylaştım buyurun
Videoya ufaktan bir göz atın tümüyle aynı işlemler ama bu bıraktığım linkte apk dosyası mevcut onu kurmanız lazım bende de ilk başta eklememe hatası yaptı apk kurunca ekledi sonradan
Hocam burada en altta yazıyordu görmemiş olabilirsiniz.

Parola:gsmfix

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
çcidden su dosya için 3 dolar mı ıstedın :D

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba Kaçak Xiaomi 14 Ultra İle Bu İşlemlerle Yaklaşık İki Aydır Uğraşıyorum. Size Hem Tecrübelerimi Hem Duyduklarımı İhtimalleri Paldır Küldür Yazayım Kafasında Soru İşareti Olan Arkadaşların Kafası İyice Karışsın 😂 Öncelikle Telefonun Yurtiçi Kayıtlı Yani Garantili Olması Şart. Hesabın Eski Olması Herhangi Bir Etki Yaratmıyor Xiaomi Topluluğunda 30 Gün Doldurmak İkinci Şart, Cihazı Bul Ve Konum Açık Olması Lazım Ayrıca Xiaomi Hesabından Cloud Açık Hale Getirmeniz Senkronizasyonlari Yapmanız Ayarlardan Veri Dolaşımını Uluslararası Yapmak Şart Bunlar Kesin Olanlar Ayrıca Net Olmamakla Birlikte Günde Tahmini 5 Kişiye Kilit Açma Hakkı Tanınıyor Onun İçin Saatinfodan Telefonunuzun Saati Kaç Saniye Geride Takip Etmeniz Ve Çin Saati İle 00.00.00'da Yani Türkiye Saati İle Akşam Saat 7'de Topluluk Uygulaması Üzerinde Kilit Açma Tuşuna Basmanız Gerekiyor Eğer Günlük 5 Kişiden Birisi Olabilirseniz Kilidiniz Açılmış Demektir Benim ki Henüz Açılmadı Benim Gibi Hesap Hatası Alan Arkadaşlar Varsa Birinci İhtimal Hesap 5. seviyeye Ulaşmadıysa Ondan Kaynaklı Açılmıyor Olabilir İkinci İhtimal Cihazınızın Bölgesi İle Mi Hesabınızdaki Telefon Numarasının Bölgeleri Uyuşmuyor Olabilir Çin Cihazı Yalnizca Çin Hesabı İle Rus Cihazı Yanlizca Rus Mi Hesabı İle Açılır Bu Hesapları Nasıl Temin Edersiniz Kendi Bileceğiniz İş. Şimdi Global Cihazlara Gelirsek Herşeyi Düzgün Yapıyorum Cihazim Global Yine de Hesap Hatası Alıyorum Diyen Arkadaşlar Cihazın Global Olması Birşey Farkettirmiyor Aksine Bu Süreçte İşimizi Daha da Zorlaştırıyor Cihazin Satışı Planlandığı Ülkeyi Bulmak Gerekiyor Örnek Veriyorum Cihaz Global de Olsa O Cihazın Satışı Planlan Ülke Mesela Pakistan Olabilir Bu Durumda O Ülkeyi Araştırıp Öğrenip O Ülkeden Bir Numara Alıp Onunla Hesap Açmamız Veya O Ülkeden Hazır Açılmış Bir Hesap Bulmamız Gerekiyor Rusya Çin Hindistan Cihazlarında Bu Hesabı Bulmak Kolay İçerisinde Kurulu Romdan Hangi Ülkeye Satışı Planlanmış Biliyoruz Ama Bu Global'de Çok Zor Amerikada Planlanmış Olabilir Almanya da Avustralya da Yani Şuan İçin YD Global Cihazlarda Şansınız Yaver Gitmezse Resmi Yollarla BL Açmak İmkansızdır. Bu Yaklaşık İki Ayda Benim Öğrendiklerim Bilmediklerimi de Ekleyen Olursa Daha da Öğrenmek İsterim.

Üst Alt