HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
165
Şimdi işin saçmalığına bakın topluluktan izin aldım gelmiş bu sefer mi kılıç açmaya tıkladığımda bölge hatasına takılıyor
  • Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne gidin ve OS Sürümü kısmına 8-10 kez dokunun. Geliştirici seçenekleri açılacaktır.
  • Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri’ne gidin ve “Mi Kilit Açma Durumu”na tıklayarak hesabınızı ekleyin. Eğer başarı ile eklendi uyarısı alırsanız, 72 saat (3 gün) sonra Mi Unlock uygulamasını kullanarak bilgisayar üzerinden bootloader’ı açabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz çin cihazı mı? Değilse 30 günlük online bir cihaz mı? Yani hesabınız eski olabilir ancak 30 gündür değil de 1 haftadır kullanıyorsunuzdur hesabı, eğer böyleyse olmuyor minimum 30 gündür kullanılıyor olması lazım.
Sorun surda mi kilit acma butonu maalesef işe yaramadı bölge hatası veri ama mi topluluğu da izin verdi arada kaldım simdi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-25-19-00-05-061_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2024-10-25-19-00-05-061_com.mi.global.bbs.jpg
    512 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-10-25-19-13-55-583_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-10-25-19-13-55-583_com.android.settings.jpg
    472,9 KB · Görüntüleme: 24

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Şimdi işin saçmalığına bakın topluluktan izin aldım gelmiş bu sefer mi kılıç açmaya tıkladığımda bölge hatasına takılıyor

Sorun surda mi kilit acma butonu maalesef işe yaramadı bölge hatası veri ama mi topluluğu da izin verdi arada kaldım simdi
Cihaz çin cihazı mı? orjinal imei burada sorgulayın.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
165

YasinDmR

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
  • Ayarlar > Telefon Hakkında bölümüne gidin ve OS Sürümü kısmına 8-10 kez dokunun. Geliştirici seçenekleri açılacaktır.
  • Ardından Ayarlar > Ek Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri’ne gidin ve “Mi Kilit Açma Durumu”na tıklayarak hesabınızı ekleyin. Eğer başarı ile eklendi uyarısı alırsanız, 72 saat (3 gün) sonra Mi Unlock uygulamasını kullanarak bilgisayar üzerinden bootloader’ı açabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz çin cihazı mı? Değilse 30 günlük online bir cihaz mı? Yani hesabınız eski olabilir ancak 30 gündür değil de 1 haftadır kullanıyorsunuzdur hesabı, eğer böyleyse olmuyor minimum 30 gündür kullanılıyor olması lazım.

Hesap eski ve kullandığım cihaz global. Fakat dediğiniz gibi cihazda yeni kullaniyorum. 5 ekime kadar beklemek gerekiyor

Son düzenleme:

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
Hesap eski ve kullandığım cihaz global. Fakat dediğiniz gibi cihazda yeni kullaniyorum. 5 ekime kadar beklemek gerekiyor
Cihaz değil başka telefonda kullansanız da sıkıntı yok ben 10 günlük mi 14 t Pro nun mi community başvurusunu yaptım ama öncesinde yine Xiaomi telefon ve mi community kullanıyordum. Bi de hata verirse kesinlikle apply butonunu spamlememek gerekiyor. O zaman da bu hataya düşüyor.

Çin hocam global olsa bu kadar sürünür müyüm :)
Onun için vpn deneyin diyorlar ya da çin hesabi lazım onun için de çin telefon numarası vs. yani zor iş. Bı de bypass var github da onu deneyebilirsin ama telefon miui sürümü olması lazım. Mesela mi 13 t Pro miui ile çıktı sonra HyperOS oldu ,bu telefonda olur ancak mi 14 t Pro cihazın varsa bu cihaz direkt HyperOS ile çıktığı için olmuyor.

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
168 saatleri gördükçe tekrar başvurasım geliyor :) 23 gün beklenecek süre değil ya
Hocam valla orası öyle inanır mısınız bilmem ama kaç gündür böyle kolay yöntem arıyorum bir de mtk olunca daha basit oluyor bu işler ama diğer arkadaş açılmadığını dile getirmiş bakıp göreceğiz artık en azından bir yandan topluluk uygulaması gün sayıyor 🙂

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Account hatasi aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bende 2 hesabimda bu hatayı aldım.
Hesabımın 1'i 4 aylıktı diğeri çok eski hatta mi community de 2800 günlük malesef çözüm bulamadım yeni hesap açarak denemeye karar verdim. 30 günün dolmasını bekliyorum.

YasinDmR

Premium Üye
Premium Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam bende 2 hesabimda bu hatayı aldım.
Hesabımın 1'i 4 aylıktı diğeri çok eski hatta mi community de 2800 günlük malesef çözüm bulamadım yeni hesap açarak denemeye karar verdim. 30 günün dolmasını bekliyorum.
Arkadaşım aktif kullandığı hesap var. Onla yarın açmayı deneyeceğim.

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
4
Bundan sonra ne yapicaz onay aldim
Rn13pro TG grubunda 4 kişi hesap ekledi Çin cihaza , 1 kişi çin hyperos 1.0.10 da bypassla ekledi , 1 kişi bypassla 2 kişide 1.0.4 hyperos global fake romda direk hesabı ekledi cihazını bu sürümlere düşürüp deneyebilirsin veya bypass ile ugraşacaksın , yoksada 100/130$ dolar ücret verip açacaksın ama ben yerinde olsam
Ücretli açtırmak yerine o parayı cihazın üzerine ekler başka cihaza bakarım.

Üst Alt