HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
165
Rn13pro TG grubunda 4 kişi hesap ekledi Çin cihaza , 1 kişi çin hyperos 1.0.10 da bypassla ekledi , 1 kişi bypassla 2 kişide 1.0.4 hyperos global fake romda direk hesabı ekledi cihazını bu sürümlere düşürüp deneyebilirsin veya bypass ile ugraşacaksın , yoksada 100/130$ dolar ücret verip açacaksın ama ben yerinde olsam
Ücretli açtırmak yerine o parayı cihazın üzerine ekler başka cihaza bakarım.
Başka cihaz alsam aynı sonuç olucak bişey degismicek ki 16k ya aldım telefonu 2 üstüne koysam 18k ya ne alicam.Cihazim resmi değil Mi 13 rom sürümleri farklı.Anlamadiginiz sonuç şu süre almak mesele değil bende bypass ile 15 gün süre aldım mi unlockta sonuç olarak süre dolduktan sonra unlock yapılmaya çalışınca bölge hatasına düşüyor .Yani çoğu kişi süre alıp açılacağını düşünüyor benim gibi ama açtırmıyor Xiaomi

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
4
Başka cihaz alsam aynı sonuç olucak bişey degismicek ki 16k ya aldım telefonu 2 üstüne koysam 18k ya ne alicam.Cihazim resmi değil Mi 13 rom sürümleri farklı.Anlamadiginiz sonuç şu süre almak mesele değil bende bypass ile 15 gün süre aldım mi unlockta sonuç olarak süre dolduktan sonra unlock yapılmaya çalışınca bölge hatasına düşüyor .Yani çoğu kişi süre alıp açılacağını düşünüyor benim gibi ama açtırmıyor Xiaomi
Kardeş yetkinin ne için olduğunu ve niye alındığını çok iyi biliyorum, mi13 sürümleri tabi farklı olucak zaten , garnet modeli için dediğim sürüm ilk hyperos global sürümü , senin cihazın içinde ilk sürüm neyse onu deneyebilirsin
Çoğu kişi uyarıları okumadığı için açılacak sanıyor , veya cihazını global sanıyor
Bootloader açtırmak 2k değil şuan 100/130 hatta 150.dolar çeken var oda açılırsa .

ci021

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
10
Rn13pro TG grubunda 4 kişi hesap ekledi Çin cihaza , 1 kişi çin hyperos 1.0.10 da bypassla ekledi , 1 kişi bypassla 2 kişide 1.0.4 hyperos global fake romda direk hesabı ekledi cihazını bu sürümlere düşürüp deneyebilirsin veya bypass ile ugraşacaksın , yoksada 100/130$ dolar ücret verip açacaksın ama ben yerinde olsam
Ücretli açtırmak yerine o parayı cihazın üzerine ekler başka cihaza bakarım.
ben çin cihazlarımdan birini mi communityde onay aldım ama geliştirici seceneklerinde ekleyeemiştim. dediğiniz sürümlere geçiş yapabilir miyim BL kapalıyken?

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
Arkadaşın hesapta da aynı sorun ile karşılaştım.
Hocam benim 2 hesap olmadı tanidigimin 3000 günlük mi community olan hesabiyla denedim yine olmadı.

Yeni hesap açtım 30 gün aynı cihazla hesaptan çıkış yapmadan bekleyip yeni hesabimla deneyeceğim. Çözüm bulursam uyguladığım adımları bildiririm.

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
4
ben çin cihazlarımdan birini mi communityde onay aldım ama geliştirici seceneklerinde ekleyeemiştim. dediğiniz sürümlere geçiş yapabilir miyim BL kapalıyken?
ücretli olarak geçebilirsin.

erolyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Account hatasi aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4-5 gündür bende deniyordum kota dolu diyordu 5.gün bu hatanın aynısını aldım neden ayın 11ine yönlendiriyor direkt ?

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
An itibari ile bypass yapıp 168 saat bekleme sonucunda bootloader açmış bulunmaktayım hele ki böyle eziyetten kurtulduğum için şükürler olsun angel~~angel~~
mevcut sürüm OS1.0.11.0.UHZMIXM

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1 MB · Görüntüleme: 28

Byblood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
2
An itibari ile bypass yapıp 168 saat bekleme sonucunda bootloader açmış bulunmaktayım hele ki böyle eziyetten kurtulduğum için şükürler olsun angel~~angel~~
mevcut sürüm OS1.0.11.0.UHZMIXM
Model bilgisi nedir

Üst Alt