Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra cihazım var. Direnç işlemli. Hyperos 2 romu güç bela yükledim, cihaz açıldı. ama hat gelmedi. Cihaz ilk geldiğinde Bootloader kilidini açtığımda malum direnç esnasında atılan imeiler uçtu ve cihaz orjinal imeisine döndü. Daha sonra kendim orjinal qcn yedeğini alıp elimde boş olan kayıtlı bir imei'yi bunun içine yazıp cihaza yüklemiştim ve bu şekilde kullanıyordum.

Ama HyperOS 2 yüklemesi sonrası hat gelmedi. sinyal yok. Xiaomi IMEI Tools ile daha önce hazırlamış olduğum qcn dosyasını geri yüklüyorum ama yine hat gelmiyor. Orjinal qcn dosyasını yükledim fakat sonuç değişmedi. Ne yapılabilir? Bir önerisi olan arkadaşımız var mı?

Cihaz 14 ultra
Direnç işlemli
HyperOS 2 yüklü.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Bu güncellemeyi neden bu kadar kafaya taktınız ve güç bela denilecek şekilde uğraşıp yüklediniz ? Bu sorunun olması doğal bence. Cihaza zaten sabretseniz max 10 15 gün içinde normal güncelleme menüsünde belirecek bu update. O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Biraz acele edip uyumsuz birşey yüklediğiniz için gitmiş olabilir bence...

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu güncellemeyi neden bu kadar kafaya taktınız ve güç bela denilecek şekilde uğraşıp yüklediniz ? Bu sorunun olması doğal bence. Cihaza zaten sabretseniz max 10 15 gün içinde normal güncelleme menüsünde belirecek bu update. O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Biraz acele edip uyumsuz birşey yüklediğiniz için gitmiş olabilir bence...
direnç işlemli cihaz olduğu için sorun olmuş. bu güncelleme çok şeyi değiştirecek cihaz için, pil süresi, performans, yapay zeka ile donatılmış özelliklerin daha iyi kullanılması gibi bir çok şey.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra cihazım var. Direnç işlemli. Hyperos 2 romu güç bela yükledim, cihaz açıldı. ama hat gelmedi. Cihaz ilk geldiğinde Bootloader kilidini açtığımda malum direnç esnasında atılan imeiler uçtu ve cihaz orjinal imeisine döndü. Daha sonra kendim orjinal qcn yedeğini alıp elimde boş olan kayıtlı bir imei'yi bunun içine yazıp cihaza yüklemiştim ve bu şekilde kullanıyordum.

Ama HyperOS 2 yüklemesi sonrası hat gelmedi. sinyal yok. Xiaomi IMEI Tools ile daha önce hazırlamış olduğum qcn dosyasını geri yüklüyorum ama yine hat gelmiyor. Orjinal qcn dosyasını yükledim fakat sonuç değişmedi. Ne yapılabilir? Bir önerisi olan arkadaşımız var mı?

Cihaz 14 ultra
Direnç işlemli
HyperOS 2 yüklü.

Sen hata yapmazdın hocam, eski romu geri yüklemeyi denedinizmi hatırladığım kadarıyla bazı cihazlarda eski rom ile imei geliyordu bir dene istersen

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14
Sen hata yapmazdın hocam, eski romu geri yüklemeyi denedinizmi hatırladığım kadarıyla bazı cihazlarda eski rom ile imei geliyordu bir dene istersen
Hocam teşekkür ederim. evet Hyperos 1'e geri dönünce imei geliyor, ama HyperOS 2 ile sinyal almaya çalışıyorum. Sorun cihazın direnç işlemli olması. İnşaallah bu direnç bizi HyperOS 1'e mahkum etmez. Bir gelişme olana kadar zaten geri döneceğim HyperOS 1'e.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hocam teşekkür ederim. evet Hyperos 1'e geri dönünce imei geliyor, ama HyperOS 2 ile sinyal almaya çalışıyorum. Sorun cihazın direnç işlemli olması. İnşaallah bu direnç bizi HyperOS 1'e mahkum etmez. Bir gelişme olana kadar zaten geri döneceğim HyperOS 1'e.
Biraz bekleyin hocam HyperOS 2 henüz birçok cihaza gelmedi ilerde bir çözüm bulunacaktır.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
14

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
mecburen HyperOS 1'e döndüm. imeiler sorunsuz. şebeke geldi. teşekkürler
Bir çok cihaz Global cihazlar için HyperOS 2 güncellemesinin Kasım ortalarında başlayacağı söylentisi var güncellemelerin başladığı dönemde global şebeke kodlamalarınında ekleneceğini varsayarak şebeke gelmeme sorunu o zaman düzelebilir birde o dönemde deneyin derim...

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
mecburen HyperOS 1'e döndüm. imeiler sorunsuz. şebeke geldi. teşekkürler
Eşime 14t pro aldım kendimede 14 ultra alacaktım. Bu olaydan sonra almakta tedirgin oldum.hyperos 1 e dönerken fastbootla mı yüklediniz. Yoksa twrp denmi yüklediniz. Bide ilk mesajınızda anlattığınız konuda imei yedekleme yada restore yaparken qpst mi kullandınız.

Omer.dnr3

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
14
Xiaomi mi 14 ve 14 pro nun kaydının yapılmama sebebi direnç değiştikten sonra yazılım olarak IMEI değiştirmeye müsade etmemesi nedeniyle kayıt olmuyordu 14 ultra mimari olarak daha önce yapılmaya başlandığı için 14 ultra hyperos 1 le beraber direnç sonrası kayıt olabildi ama diğer 14 serileri yazılım olarak kayıt olmuyor modem dosyaları düzenlenemiyor şuan hyperos 2 ile beraber 14 ultrada direnç ile kayıt işlemi bitmiş oldu Xiaomi 15 serisine tamamen kayıt yapılamıycak gibi gözüküyor zira 14 serisinde yapılamıyordu ultra hariç hyperos 2 ile artık direnç yapılmış diğer Xiaomi serileride artık şebeke alamayacağını nv data hatasını görücez gibi bakalım inşallah çözüm bulunur bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Üst Alt