Yardım HyperOS 2 Sonrası İmei gelmemesi.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Bu güncellemeyi neden bu kadar kafaya taktınız ve güç bela denilecek şekilde uğraşıp yüklediniz ? Bu sorunun olması doğal bence. Cihaza zaten sabretseniz max 10 15 gün içinde normal güncelleme menüsünde belirecek bu update. O zaman sorun olacağını sanmıyorum. Biraz acele edip uyumsuz birşey yüklediğiniz için gitmiş olabilir bence...
Hocam Niye Takmasin 50 Gündür Bende Takmış Vaziyetteyim. Koskoca 14 Ultranin Ortalama Ekran Süresi 2 Saat 15dk, 4-5 saati görenler var Nadiren Bende Görüyorum Ama Youtubede Felan Son Parlaklık Gezeyim dersen Telefon 3 saat demiyor. Bu Adamlar Kafasına Takmayacakta Kim Takacak.

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
mecburen HyperOS 1'e döndüm. imeiler sorunsuz. şebeke geldi. teşekkürler
hyperos 1'e nasıl döndünüz ben 2ye geçtm ancak telefon recorvy ekranında kaldı. NV data hatası veriyor açılmıyor cihaz

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
hyperos 1'e nasıl döndünüz ben 2ye geçtm ancak telefon recorvy ekranında kaldı. NV data hatası veriyor açılmıyor cihaz
Cihaz 30-40 Sefer Yeniden Başlayıp Daha Sonra Sürüm Düşüyor Diyen Bir Kardesimiz Oldu Ayrıca recoveryde Wipe data all Yapınca İmeilerin silinip Telefonun Hyperos 2.0'da başlaması muhtemel

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Cihaz 30-40 Sefer Yeniden Başlayıp Daha Sonra Sürüm Düşüyor Diyen Bir Kardesimiz Oldu Ayrıca recoveryde Wipe data all Yapınca İmeilerin silinip Telefonun Hyperos 2.0'da başlaması muhtemel
Şu arkadaşın dediği doğru sanırım. Kendi kendine sürüm düşürdü açıldı cihaz tekrardan.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
bu durum ile karşılaşır iseniz recovery ekranında iken wipe işlemini yapın, açılır. recovery çince ise, ikinci seçenek wipe seçeneğidir. ses kıs, güç tuşu şeklinde ilerleyin, yüzde saymaya başlayınca wipe yapar ve yeniden başlatınca açılır.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Şu arkadaşın dediği doğru sanırım. Kendi kendine sürüm düşürdü açıldı cihaz tekrardan.
Şimdi Telefonun İmeisi Gitmiş Olmasi Lazım Orjinal İmeiler gelmişse Eğer Hyperos 2.0 Kurabilirsin

lifekiss1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Katip
Konular
7
Şimdi Telefonun İmeisi Gitmiş Olmasi Lazım Orjinal İmeiler gelmişse Eğer Hyperos 2.0 Kurabilirsin
Yok hocam imeiler de uçmadı. Hiç güncelleme yapmamis gibi hyperos1 e geri döndü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi de cihaza normal yoldan güncelleme geldi ama yapmicam IMEI işi sıkıntı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Hyper os 1 de kalacaksak eğer bu direnc işinin hiçbir anlamı yok artık. Güncelleme almayan telefon çöptür benim gözümde. Umarım bir an önce çözerler

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Hyper os 1 de kalacaksak eğer bu direnc işinin hiçbir anlamı yok artık. Güncelleme almayan telefon çöptür benim gözümde. Umarım bir an önce çözerler
Hayatım da ilk kez xiaomi telefon olarak 14 Ultra aldım. Ona da direnç yaptırdım. HyperOS 2 de bunlarin sikinti yatacağını bilseydim normal kullanırdım. Çok sayıda dirençli 14 Ultra kullanicisi mağdur olacak. Yazılımcılarin bu işe el atması ve hyperos 1 deki geçiş sitemini 2 ye entegre etmeleri gerek. Yoksa dediğin gibi telefon çöp. Normalde 5 yıl guncelmeme alacaktır bu telefon. Çözemez lerse öldüğü yere kadar kullanacaz yada bu direnci kaldırmanın Bi yolu yokmu ona bakmak lazim

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
11
Merhaba dostlar bende Xiaomi 13 ultra var ve aynı şeylerle bende karşılaşıcam büyük ihtimalle sizce aynı şeyler olur mu 14 ultra gibi tel bl kilidi açık dirençli imeili

Üst Alt